- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Hik mik zik tamamdir :))Neyin peşindesiniz
Hık Mık ZıkNeyin peşindesiniz
Mık 'da takıldık da azcık :))Neyin peşindesiniz
Hik mik zik tamamdir :))
Hık Mık Zık
Mıkçı geldi haanımmnMık 'da takıldık da azcık :))
Neydi seneet var sepet varmıydıMıkçı geldi haanımmn
Ben naptim kizKüstüm sana
Latif doğan - küstümmm sana gelsinn dinle dinle aglaa beni ne hallara kodunBen naptim kizelden giden benim sen küssen ne care (tamam vurma)
Kuzuyu çevir yanmasın :)) taze pişmuş yiyeceuhk :)))Ben naptim kizelden giden benim sen küssen ne care (tamam vurma)
DinliyemeeemLatif doğan - küstümmm sana gelsinn dinle dinle aglaa beni ne hallara kodun
Whaaatt? Ne kuzusu hangi kuzuKuzuyu çevir yanmasın :)) taze pişmuş yiyeceuhk :)))
Cok daha cazip bi fikrim vaaar . Diyorum kii tavuhhlari pisirmisemmm hacuyuda carsiya gondermiseeemmmBen naptim kizelden giden benim sen küssen ne care (tamam vurma)
o ne beNeydi seneet var sepet varmıydı
Iyi geceler canimKızlar iyi geceler cümleten ,kafa basmiyii yorgun gözler artık ,hoş sohbet için teşekkürler
Vuyyy sen geldin mi :) hoşgeldin sonra devam ederiz :*Dinliyemeeemherkes uyumus nasil aciyim kiz
Whaaatt? Ne kuzusu hangi kuzu
Bu nerden cikti beCok daha cazip bi fikrim vaaar . Diyorum kii tavuhhlari pisirmisemmm hacuyuda carsiya gondermiseeemmm
Isler bitti az bakim dedim herkes gitmisVuyyy sen geldin mi :) hoşgeldin sonra devam ederiz :*
Bu sarkiya takigim ben bazen aklima dusuyo boyle halayy cekesimm geliyooBu nerden cikti be