- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
Daha evi yaptıracaklar ama bu da zaman ister haliyle bilmiyorum ki , keşke olsa amane güzel şeyler bunlar böyle nerden nereye Güzel haberlerinizi duymaya az kaldı bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha evi yaptıracaklar ama bu da zaman ister haliyle bilmiyorum ki , keşke olsa amane güzel şeyler bunlar böyle nerden nereye Güzel haberlerinizi duymaya az kaldı bence
Amiin teşekkür ederiiim Sizlerle o müjdeli haberi paylaşmak istiyorum bi an önce... Ancak çok erken ve hızlı ilerliyor olması da korkutuyor..Bende sessiz takipcinim.. Nazar degmesin oyle güzel seyler ki.. Nasil bi yorum yapsam az kalir... Hakkinizda en hayirlisi olsun.. :)
Amiin teşekkür ederiiim Sizlerle o müjdeli haberi paylaşmak istiyorum bi an önce... Ancak çok erken ve hızlı ilerliyor olması da korkutuyor..
bence korkma kendini akisa birak güzel gunlerin tadini cikar..
Amin, inşallah... Çok teşekkür ederimNe guzel bir hikaye bu sonunuz mutluluk olsun :)
Babama biri beni sormuş, isteyecekler miymiş neymiş ... Babam da bana çıtlattı... Bunu onunla paylaşmalı mıyım ?
Aslında benim kararıma bağlı olarak gelebilirler ancakhmm paylassan sanki ona biseyler ima ettigini dusunebilir paylasmassan da ilerde duydugunda soylemedigin icin sana tavir koyar böyle bi olay yasamistim ama Ben paylasmamayi sectim ogrendiginde fazla sorun olmadi acikcasi.. Bazi seyler paylasilmamali istemeye gelmeyeceklerse hic soyleme bence gorucuye cikmadigin surece sorun olmayacagini dusunuyorum ama yine de karar senin tabiki
Şimdi yazmaya gelmiştim ki , yorumunuzu okudumNe güzel bir rüya görmüşsün bellimi olur belki onunla gidersin kız kulesine:) Nazar değmesin. İnşallah Çok Çok mutlu olursun. Geçmiş konularını okuyan birisi olarak, İnşallah bu da bir hayal kırıklığı olmaz. İnşallah hayatının geri kalanında hep yanında seni şuan mutlu eden adam mutlu etmeye devam eder. Rabbim nasip ederse evlenirseniz çocuklarınız olduğunda hiç bir şey anlatmanıza gerek yok direkt kk açıp konuyu okutmanız yeterli rüya gibi bi aşkla evlendiğinizi anlar:)
Çok güzel ya. En güzel dileklerim sizinleeee:)
Aminn, inşallah Teşekkür ederimmmCok tatlisiniz Ya :) Allah nazarlardan korusun :) umutsuzluga dustugum zamanlar direk senin konuna carpiyo gözüm ve diyorum herseyin bi nedeni var hayatta :)
Aminn, inşallah Teşekkür ederimmm
Canım, aşktan yana en büyük şanssızlıkları yaşadım...
Bunları biliyorsunuz az çok...
Ama Allah büyük...
Bazen bi bakıyorsun, öyle mucizevi olaylar oluyor ki ...
İyi ki o günleri atlatmışım, başarmışım diyorsun...
Gelecekten bir gün diye bi film izlemiştim...
Tavsiye ederim...
Çok fazla ders barındırıyor içerisinde...
Umutsuzluk falan kalmaz,bir de bol bol dua... Ben zorlukları yönelerek atlattım...
Hayırlı sabahlar...bakacagim mutlaka o Filme... Duanin gucune her Zaman inanmisimdir.. Bende en zor gunlerimi dualarla inancim sayesinde atlattim.. Simdi benimde bi mucizeye ihtiyacim var galiba aska tekrar inanabilmek icin :)