- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
mutluluğunuz daim olsun hepp böyle gülsün yüzünüz inşallah Allah nazarlardan korusun canım sizi darısı da tüm bekarların başına diyeyim :)))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn, inşallah.En güzelleri en hayırlıları sizlerin olsun inşallah Teşekkür ederimmutluluğunuz daim olsun hepp böyle gülsün yüzünüz inşallah Allah nazarlardan korusun canım sizi darısı da tüm bekarların başına diyeyim :)))))))))))
Teşekkür ederim ,inşallah sen de çok mutlu olursun.
Bazen ufacık bi adım atmak birçok şeyi değiştirebilir...
Belki bi adım atmalısın ?
Evet ,tabii neden olmasın ?öyle mi dersin
Amin ,inşallah .Teşekkür ederimçok mutlu olun inşallah
konunuzu okumak film tadındaydı
artık sırasıyla, isteme/söz/nişan/kına/düğün konularınızı da bekliyoruz
Amin, inşallah.Çok teşekkür ederim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahmutlulğunuz her zaman böyle olsun inşallah ..sonuda hayırlı olur inşallah :)
Hayal meyal hatırlıyorum rüyamı... Babası ve kendisi gelmişti bize...Bizim haberimiz olmadan.Beni istemişler,sözüm kesilmiş. Sonra annesini ablasını görüyorum.Yüzlerde tebessüm, sonra biz artık kalkalım diyorlar. İçimde bi tuhaf his ...
Mideme kramplar giriyor...
Sınanmaya başlayacağız sanırım...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ...
Sabrı ve şükrü hayatımda hiç eksik etmeyenlerdenim ...Teşekkür ederim, oldukça rahatladım şuan...Herşey düzelecek,ara sıra bunlar da olacak tabii ...tabi bu kadar güzellikten sonra insan korkuyor ama üzülmeyin her zaman güzel şeyler yaşayamayız ki. Önceki mesajınızda içinizin sıkıldığını söylemişsiniz kesin aklınıza takıldı yaşadıklarınız ondan böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz. Hayra yormaya çalışın Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ha sınanacaksınız elbette nasıl ki güzel şeyler yaşadığınızda şükretmeyi bildiniz, sorunlar çıktığında da sabretmeyi ve o hale bile şükretmeyi bilmelisiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah rahatlayabilirsiniz az da olsa.
Sabrı ve şükrü hayatımda hiç eksik etmeyenlerdenim ...Teşekkür ederim, oldukça rahatladım şuan...Herşey düzelecek,ara sıra bunlar da olacak tabii ...
Teşekkür ederim canım amin inşallah.Paranoyak biriyim haklısın .. İşi zor yarimin...ne güzel gelişmeler olmuş böyle çok sevindim senin adına canım mutlu olmayı hakediyorsun fazlasıyla .neler çektin sen ama Allah büyük işte mükafatını veriyor sabredene. son olanlar bence aklını karıştırmasın seninle düşüncelerini paylaşması iyi bişey olgun bi insan var karşında paranoya yapma şekerim
Aminnnn sağol canım beniimm... Bayramdan sonra inşallah canımmmMaşallah Subhanallah çok sevindim canım benim Rabbim tamamına erdirsin bu güzellikleri güzel haberlerini bekliyoruz
Aminnnn sağol canım beniimm... Bayramdan sonra inşallah canımmm