Hoşgelldiinn
Geçen hafta 1. ayımızı bitirdik
Gün boyu beni sinir etti,gerçekten sen misin bu falan dedim hatta çok kötüydüm moralim sıfırdı..Görüşemeyecektik de zaten çünkü geç gelicekti işten.Hatırlamamıştı da...Yetmez gibi bi de soğuk konuşup canımı sıktı ...
Neyse gece 11 olmuş saat beni arıyor, evde sepet var mı diye..Yok dedim nereden çıktı
Beni yukarı çeksene diyecektim dedi... Saçlarımı salayım aşağıya olmaz mı dedim
Canın yanar olmaz dedi..Seni görmem lazım 12den önce dedi,o kadar sinirliyim ki anlayamıyorum neden öyle söylediğini...
Sonra dedim ki bal kabağına dönüşmemden mi korkuyorsun 12den sonra yoksa kül kedisine mi dedim
Hadi neyse ya kapat ben arayınca çıkarsın dedi ..Yine bozuk attım ben tabi... Neyse 15 dakika sonra aradı seni görebilir miyim diye...Balkona çıkıyorum bi dk dedim, hayır aşağıya inmen gerek dedi... Ben de maksat görmekse aşağıya inmem niye? Ne farkeder dedim zaten sana kızgınım ben çok diye çemkiriyorum
Aşağıya indim neyse yürüyorum her yer de karanlık aydınlatma hak getire...
Bi çıktı önüme ,çığlık da atabilirdim o korkuyla ona zarar da verebilirdim ki sevgilim olduğunu anlayınca ikisi de olmadı
Sonra elindeki buketi bana uzattı, bugün 1. ayımız aşkım , armağanım..İyi ki varsın ..şükürler olsun seni bana buldurana dedi... Dedim ki bugün neredeyse kaybediyordun ama çok kırdın beni ...
Anlamanı istemedim ,anlamı olsun istedim abartıp kırdıysam özür dilerim dedi
Çok güzeldi
Pazartesi günü annesiyle babasını yolladık kızkardeşinin yanına şehir dışına birlikte ..Önce annesiyle yemek hazırladık,yolluk yaptık çantalarını hazırladık..Sonra annesi hazırlanırken ben de bulaşık yıkayayım bari dedim
Makinaları bozulmuştu servis de gelmedi daha
Aşkımcımm da bana yardım etti
Sonra Salı günü de kuzenimin kınası vardı karmaydı
Biz beraber gittik annemler de sonrasında geldiler.Organizasyona falan yardım ettik birlikte...Kuzenlerim falan sonra beni kenara çekip süpersiniz yorumlarında bulundular..Normalde sevmiyo bizimki öyle ortamları ama alışıcaz napalım sultanımızı yalnız bırakacak halimiz yok ya falan dedi
Annemler geldiğinde annemin elini öpüp annecimm deyişi vardı zaten
Bi kere daha aşık oldum
Sonra kına bitince annemle beni eve bıraktı
Annesi oraya varınca aramış beni de sormuş
Aramamı beklemiş heralde
Bugün kandil sebebiyle ararım...Sürekli aramak istemiyorum , rahatsızlık vermemek adına
Söyledim de zaten yol yorgunuydu bi de ben arayıp yormak istemedim, ararım sonra falan diye
Kısacası maşallahımız var