Ön yargılarımı yıkmaya çalışıyorum ancak uzman çavuşlarla ilgili bu kaçıncı konu sayamadım. Nedense mesleği eşten uzakta olmasını gerektirdiğinde erkekler eş aramaktan çok kendine köle aramaya başlıyor. Eve bir kadın oturtuyor ve genelini anne babasına hizmetçi olarak bırakıyor. Canı istediğinde eşe iyi canı istediğinde kötü davranıyor nasıl olsa kadın gidemez cesaret edemez diyerek. Ardından da kendine mecbur kılmak için çocuk diye kendileri diretiyor ve kadın ayrılacağı zaman ilk küçücük kuzusunu düşünmeye başlıyor. Kadınlar olarak zaten çocuk istemeye ve sevmeye meyilliyiz kanımızda var ve bunu kullanıyorlar. Eve her türlü iş için bir kadın bırakıp, gittikleri her limanda bir çiçek koparıyorlar. Çok klasikleşti benim için artık bu konu. Her konu başında eşim uzman çavuş diyenin konu devamını böyle tahmin ediyorum. Genelde de eşlerini yaşları küçükken gözü açılmadan kandırmış evlenmiş oluyorlar. Sizin adınıza çok üzüldüm. Umuyorum ki çocuğunuzla güzel bir hayatınız olur.
Bundan sonrasında çocuğunuzla ilgileneceksiniz boşanma sonrası hayat. Önünüzde yakın zamanda bir doğum var ve doğumdan sonra kucağınıza alırsınız anne babanız ne güzel size destek olmuş. Eviniz var yurdunuz var. Çocuğunuzla kendinize bir gelecek inşa etmeye başlarsınız bu noktadan sonra. Ümitsizliğe kapılmayın, ilk defa hamileyken boşanan ya da yeni doğanla boşanan siz değilsiniz. İlla ki tecrübeli annelerimiz var kk da size yol gösterirler.