Hergün yeni bi gelişmeyle geldiğimin farkındayım
Paylaşmak istiyorum ki, az çok ne zor olaylar yaşadığımı bilenleriniz var... Ve güçlü duruşumu...Buna rağmen aşka olan inancımı yitirmem için fazlasını gördüğümü... vs ...
Umut olsun istiyorum
Dün anne ve babasının evlilik yıl dönümüymüş beni iş çıkışı almaya geldiğinde öğrendim ...
Hatta mağazaya gittik ve hediye aldık ... Annesine bluz, babasına t-shirt
Sonra pasta aldık...Herşey güzel buraya kadar
Sonra bana dedi ki ailem seni de bekliyor bugün ...
İçtiğim portakal suyunu suratına püskürmediğime dua ediyorum
Ne alakaa dedim sonuçta ben aileden değilim ki
Ouwww hayatımın hatasını yapmışım o lafı söylemekle ,sonra anladım
Ben hergün ne kadar mutlu olduğumdan bahsederken senin sayende olduğunu söylüyorum hep,annem gelinim diye hitap ediyor hep,merak ediyorlar görmek istiyorlar vs vs
Ya dedim üstüm de çok spor böyle gitmeyelim karşısına şimdi (kıvıracağım ya)
Aşkım nolacak sanki, üstün gayet iyi , hadi nolur dedi
Sonra dedim ki olmaz ! evlilik yıl dönümlerinde yalnız bırakalım,başbaşa kalsınlar
Tamam anladım gelmeyeceksin dedi ,bırakalım o zaman şunları sen beni arabada beklersin dedi ...Tamam dedim bekliyorum...
Bıraktıı geldii, kafamı bi çevvirdimm anne balkonda hadi yukarı diyor ...
Hatta balkonda beni görememiş, cama geçti aşağı sarkıyor
Kıyamam ya... Dedim hadi bi çıkalım elini öpeyim madem ayıp olmasın geldiğimi gördü ... Çıktık eve hesapta içeri girmeyeceğim
Annesi bi sarıldı hoşgeldin yavrum dedii ,bi sevimli, bi güler yüzlü ... Bi kızardı yüzü , ben de öyle...Bir heyecan bir sıcak bastı..Nasılsınız dedim teşekkür ederim iyiyim dedi siz nasılsınız dedi hamdolsun iyiyim dedim. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, bölmek istememiştim ben dedim. Olsun olur mu öyle şey 32 yıl oldu dedi... Allah uzun ömür versin dedim. Hepimize inşallah dedi ... Neyse yine kalktık ve elini öpüp iyi akşamlar dileyerek ayrıldık oradan... Kadıncağız el salladı balkondan
Sonra da melihe sardım...Çıkarıdn beni böyle karşısına hazır değildim resmen aptala döndüm beni beğenmediyse nolacak diye
Dediki ben annemi iyi tanırım, seni çok sevdi
Zaten tanımadan sevmişti, tanımak istiyordu
Sonra dedim ki helal et hakkını ,günahını aldım..Anlattığına inanmamıştım dedim.
Anladın mı şimdi seni sevdiğimi ,benim kimseye zararım olmadı, olmaz da dedi
İçim aydınlandı
Yalnız ciddi ciddi aptala döndüm, ne garip duygular bunlar
Hazırlayın beni bundan sonrasına hazırlıksız yakalanmayayım yahu