Hissettiğim duyguyu anlamıyorum

Yok hanfendi bunlar farklı kişiler.. Ağustosta o adamla beraberdim sonra ayrıldım eylül sonu başka bir adamla hızlıca tanışıp yıldırım nikahı kıydım.Nasılım ama çok hızlıyım dimi?
Ay şaka gibi resmen aynı kişiler olduğunu kavrayamayan birine cevap veriyorum.

Ay şaka gibi resmen aynı kişiler olduğunu kavrayamayan birine cevap veriyorum.
Aynı adamdan bahsediyor olmalısın dediğimi görmeyen birine cevap veriyorum ben de. Ben senin takipçin değilim konularını ilk kez okuyorum, girdim baktım ve önceki konudan bahsedilen adam buysa eğer berbat bir ilişki zaten geliyorum yoldayım diyormuş. Bu yüzden alıntı yaptım aynı kişiler mi diye.

3 vakte kadar çocuk görüyorum

Tamam işte aynı adamdan bahsediyor olmalısın bile saçma bir nevi anladın mı…
E tamam yukarıda verdim bunun cevabını. Adamın özelliklerini bilmek bana default olarak yüklenmedi, fikir edinmek adına önceki konulara baktım buldum eğer geçmişte bahsettiğin 32 yaşındaki adam bu adamsa da kulak çekmeye devam et dedim. Nesi saçma? Benim yapacağım hiçbir yorum senin açtığın konulardan saçma olamaz bu da ayrı bir gerçek.

Yaşadığınızdan başka nasıl olacaktı ki sizin evliliğiniz? Evlenmeden önce neyseniz yine aynısınız.

Sizin evliliğiniz, dayak, aldatma çoğu şeyi kaldıracağı ve ikinizin birbirinizden önceki hayatları da sessiz, sakin, normal insanlarınki gibi olmadığı için uzun yıllar sürer. Çokta şey yyapmayın yani. Yaşayıp gidin böyle.

Bari attığın videoda yakışıklı ve güzel insanlar seçseydin Ben sarışın manken gibi bir kızım kocamda esmer kirli sakallı italya erkekleri tarzında bi yakışıklılığı var keşke tipleri daha iyi seçseydin akjsdkdkdk
Ha bu arada şiddettinde bir sınırı var bizde morartmalar kanlar falan olmuyor olsa ne o kalır bu ilişkide ne de ben. Herşeyin fazlası zarar çünkü.Dünyanın kavgasını ettik ama tokat attıktan 2dk sonra pişman olduk.

Ne kadar da tutkulu bir cift, adliyeli, karakollu, bagirmali, cagirmali, siz ayrilmazsiniz guzellemeli romantik bi cift. Ayrılmayın, yazik değil mi baska insanlara?

Yurutmenin bir yolunu bulun.

Bu arada ben orada şiddet diyorum ama itekleme,kol sıkma ve tokattan bahsediyorum buda şiddete girer bana göre.Dayak biraz daha çok morartılı ağır şeyler oluyor

Dalga mı geçiyorsun? Neyin hakaretten şikayeti? Git bir avukata bilgi versin boş boş atıp tutma.

Bu arada ben orada şiddet diyorum ama itekleme,kol sıkma ve tokattan bahsediyorum buda şiddete girer bana göre.Dayak biraz daha çok morartılı ağır şeyler oluyor

İtekleme, kol, sıkma, tokat şiddet zaten.
Zamanla o morartılı ağır şeyler de olur.
Onu kabul etmem diyeceksin ama diğerlerini normalleştiren için "dayak" da normalleşir.
Sizin ilişkinizde para da büyük etken.
Birbirinizden kopmamanız için sebepleriniz var yani.
Boşanmanız da zor. O yüzden böyle yaşamaya devam edeceksiniz.

Para alamazsın. Dediğim gibi hakaret bile olsa neden para alamayacağını avukata sor.
Daha önce nasıl aldım onu merak ediyorum suanda.Hakaretten davasından hatta çoğu davada tazminat hakkın var çünkü.Veya uzlaşmada para teklif ediyorsun eğer karşı taraf kabul ederse dava açılmayıp uzlaşıyorsun.Çok takipçisi olan bir kız arkadaşım var üniden arkadaşım 2-3 sene önce yüzlerce hakaret davası vardı bunun için ayrı bir avukatı vardı çok ciddi de paralar almıştı o insanlardan.Çoğununda instagramda kimliği belli değildi ama bulunuyor mesela.Gördüğün çoğu influcer bu krizi fırsata çeviriyor hepsi hemen hemen aynı şeyi yapıyor.Tabi hakaretten hapis yatmazsın en fazla hagb alırsın ama işte tek taraflı bir hakaret ise kıştırtma yoksa tazminat var.

Tüm detaylarıyla anlat hesabının özelliklerini Avukat anlatır.

Zamanla morartılı şeyler olmaz ona eminim oda kabul etmez ben de kabul etmem bizimkisi kardeşler arasında olan kavga gibi.O kadar büyük morartmalı kavgalarımız zor hadi oldu diyelim bu çizgiyi aşar.Oda yapacak olsa şimdiye çoktan yapardı çünkü onun yanlışlıkla kaburgasını çatlattım bilerek yapmadım bunu.Hani büyük bir şiddet yapsa o dönem yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…