Hissettiğim duyguyu anlamıyorum

Bu arada onlarda aynı işi aynı yerde yaptıkları için sürekli biraradalar. Belki kilit nokta buradan başlıyordur. Çok fazla alan tanımamaktan. İkinizde birbirinize

Bu arada onlarda aynı işi aynı yerde yaptıkları için sürekli biraradalar. Belki kilit nokta buradan başlıyordur. Çok fazla alan tanımamaktan. İkinizde birbirinize
Şuanda bu örnekten dolayı aydınlanıyorum..Bakın biz ayrılıklar harici bir saniye ayrı kalmadık.Ama nedense ayrı kaldığımızda süt dökmüş kediye dönüyoruz.

Çalışma hayatınız var mı? Yaşlarınız baya genç sanırım çünkü kavga da enerjı ıstıyor. Siz ultra toksik siniz. Yani kesın karar vermenız gerekıo oncelıkle boşanmaya yada boşanmamaya. Ki zaten bu şekılde boşanamazsınız. Bence aıle terapıstıne gıdın. Onlar size doğru yolu gosterırlrr. Ne iş yapıosunuz bıde yaşlarınız kaç?

Ben 25 o 32 hep evdeyiz ben çalışmıyorum onunda işi evden zaten

Şuanda bu örnekten dolayı aydınlanıyorum..Bakın biz ayrılıklar harici bir saniye ayrı kalmadık.Ama nedense ayrı kaldığımızda süt dökmüş kediye dönüyoruz.
O zaman yapmak istediğinize karar verin bence. ayrılmak istemezseniz işinizle ilgili ya o ya siz bir değişikliğe gidin.

Yani bu detay bana yarayacaksa söyleyyim yazılım
Yani işide zor. Ama bu kadar aksıyona zaman buluyosunuz. Bence bir anda bıtıremezsınız. Bi terapıste gıdın oncelıgınız terapıst olsun. Bak çok ılerlıyor gıdenler. Ve rahat bır sekışde ayrılcaklarsada ayrılıolar

Calismiyormusunuz ikinizde

Öncelikle kendinize bir iş bulun boşanınca nasıl geçineceksiniz?? Sonrasında evleri ayırın iletişimi tam manasıyla kesin iki tarafta iletişim bilgilerini adresini değiştirsin karşı tarafa vermesin böylelikle iletişim olmazsa zaman içinde birbirinizi unutursunuz. Ortak arkadaşlar varsa onlardan da uzaklaşın yeni bir numara yeni adres yeni arkadaşlıklar bunun tek çözümü bu bence.

Madem o evden çalışıyormuş keşke siz dışarıda bir iş bulup çalışsaydınız. Sürekli iç içe olunan bir ilişkide laçkalaşma da kavga da kaçınılmaz. Siz de çalışsanız hem kavga etmeye ne kafa ne de vücut enerjisi kalmayacakmış halbuki. Ama siz kavga edip edip savcılığa gidip şikayet etmeyi daha kolay bulmuşsunuz herhalde. Yukarıda birisi şehir değiştirmekten bahsetmiş. Birinizden biriniz ha diyince gelinmeyecek mesafeye bir süre giderse belki o şekilde ayrı da yaşayabileceğinizi idrak edebilirsiniz. Başka türlü de pek alternatif yok gibi

Boşanmanız da bir şey ifade etmez, evlenmeden önce beraber yaşıyormuşsunuz zaten, siz yine bir araya gelir kavga edersiniz. Terapi almalısınız bence bu böyle olmaz.

Çok zor gibi duruyor ayrılmanız

Bence ilk önce terapiste gidin sonra aşama aşama ayrılın siz 2-3 günde otelde gidin kalın sonra eve gelin sonra o gitsin böyle böyle aranızdaki bağ kopar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…