Hissettiğim duyguyu anlamıyorum

Bunu düşündük aslında ama nedense bir türlü gerçekleştiremedik
Anormaliniz normal olmak üzere şuanda hayatınızda.
Sevgi ve bağlılık tek başına yetmiyor evlilik için.Bu boşanma yolundan dönerseniz bir terapi deneyin,bir de illaki boşanmak zorunda da değilsiniz bir 2/3 gün ayrı yaşayın ailenizde falan kalin.

Banane kimi şikayet edersen et.
Çevrenizi ve adliyeyi böyle fazla gereksiz mevzulariniz icin rahatsız etmeyin kafi.
Yan yattı, çamura battı, yok bana dik baktı, evirdi çevirdi bir de düz bakti, yetmedi amuda kalkıp öyle baktı, dilini ağzında çevirdi bana üç beş salladı şikayet temalı kompozisyonlariniz değil mesele.
Komsulariniz insan olduğu için sizin fazlaca uzatmalı, kavgalı, ağlamalı zırlamali derdinizi cekmek zorunda değiller hic bir kiracı da hırli durmasını bilmeyen ev sahipleri için evlerini değiştirmek zorunda değiller
Siz müstakil bir daire alıp ya da kiralayıp sabaha kadar isterseniz evin içinde atmali, hoplamali, vurmalı kırmalı oyun oynayın işte o zaman kimseyi rahatsız edemeyeceğiniz için ne haliniz varsa dümdük görün yani :)
Mahkemeler ve karakollar sizin kavga ediyoruz ama ayrılmayı basamiyorererererere mevzulariniz için fazlaca ciddi kurumlar ve keşke evet ağır cezalar gelse de böyle aşırı değişik çiftler meşgul edemese.
Ha tekrar konuya gelecek olursak size çooook iyi olmuş karili kocalı :)
Yiyin birbirinizi yeter ki kimseye zeval gelmesin, gerisinin hiç bir önemi yok.
Tehdit,hakaret,saldırmak bunlar TCK da suç değil mi ? Suç.Bu herkese tanımlanmış bir hak mı ? EVET.Kavagalarımızda bunlar olduğu için hakkımı kullanıyorum,bu hakta sınırsız bir hak.Yarın yine bunlar olur yine polise şikayet ederim.Polis bile bana çıkıp ya sürekli şikayet edip bizi meşgul ediyorsun dememişken sen hangi hakla diyorsun mesela.Polis de savcı da her konuşana zaten aa tamam işlem yapalım demiyorlar.Mesela kafede biri bana yan baktı göz devirdi,ben arayıp bunu polise şikayet edebilir miyim ? TABİ Kİ HAYIR.Suç dahilinde herşeyi sınırsız şekilde şikayet ederim.Siteye gelmiş bir şikayet yok bu arada,üst komşumuz söylemişti bu dediğimi.Tanışmıyorduk adamla ama az çok duymuş kavgalarımızı.Siz daha çok gençsiniz zamanla oturur bazı şeyler diye nasihat vermişliğide var bize polise de öyle bir espiri yapmıştı.Bir tane şikayet olsa site yönetimine giderdi.Komşular benim derdimi zırlamamı çekmiyorlar.Ben nasıl istediğim gibi polis çağırıyorsam onlarda çağırabilir ki zaten rahatsız olan da yok.Çünkü kimse bir polisin gelmesinden rahatsız olmaz diye düşünüyorum.

Tehdit,hakaret,saldırmak bunlar TCK da suç değil mi ? Suç.Bu herkese tanımlanmış bir hak mı ? EVET.Kavagalarımızda bunlar olduğu için hakkımı kullanıyorum,bu hakta sınırsız bir hak.Yarın yine bunlar olur yine polise şikayet ederim.Polis bile bana çıkıp ya sürekli şikayet edip bizi meşgul ediyorsun dememişken sen hangi hakla diyorsun mesela.Polis de savcı da her konuşana zaten aa tamam işlem yapalım demiyorlar.Mesela kafede biri bana yan baktı göz devirdi,ben arayıp bunu polise şikayet edebilir miyim ? TABİ Kİ HAYIR.Suç dahilinde herşeyi sınırsız şekilde şikayet ederim.Siteye gelmiş bir şikayet yok bu arada,üst komşumuz söylemişti bu dediğimi.Tanışmıyorduk adamla ama az çok duymuş kavgalarımızı.Siz daha çok gençsiniz zamanla oturur bazı şeyler diye nasihat vermişliğide var bize polise de öyle bir espiri yapmıştı.Bir tane şikayet olsa site yönetimine giderdi.Komşular benim derdimi zırlamamı çekmiyorlar.Ben nasıl istediğim gibi polis çağırıyorsam onlarda çağırabilir ki zaten rahatsız olan da yok.Çünkü kimse bir polisin gelmesinden rahatsız olmaz diye düşünüyorum.
Hah işte eşinle birbirinizi polise mahkemeye verip durun mesela :)
Seni dövmüştü bak işte onu verebilirsin.
Hani TCK'da yan yattı çamura battı dışında başka 10 bin tazmin edebilecegin mevzulariniz da var zaten çok uzağa bakmaya gerek yok gibi diyorum.
Ha işime geldiği gibi diyorsan tabi bizim o kadarına normal çiftler olarak aklımız pek basmıyor olabilir.

Hah işte eşinle birbirinizi polise mahkemeye verip durun mesela :)
Seni dövmüştü hani bak işte onu verebilirsin.
Hani TCK'da yan yattı çamura battı dışında başka 10 bin tazmin edebilecegin başka mevzulariniz da var sizin bol bol.
Ha işime geldiği gibi diyorsan tabi bizim o kadarına normal çiftler olarak aklımız pek basmıyor olabilir.
Bana fiziksel şiddet uyguladığında tabi ki gidip şikayet ettim,ederimde.Benim bu şekilde herşeyi şikayet ediyor olmam da devletin tanıdığı güzel haklar.Benim instagramda influcer bi tanıdığım kız var,oradan gelen yüzlerce hakaret mesajını savcılığa veriyor sonra tazminat alıyor.Kız dünyanın parasını kazandı bu şekilde.Bu kızda mı işsiz şimdi ? Zaten olayı ben bu kızdan öğrendim eskiden böyle savcılık falan uğraşmazdım.Ama insanlar krizi fırsata çeviriyor.Gayet güzel.Bak gereksiz hakaret değilmiş tam emin değilim ama kurtardın heralde.Herneyse Zaten burada soru bambaşka.Biz ayrılmak istiyoruz nasıl ayrılabiliriz sorusu.Toksik olduğumuzu ve mutsuz olduğumuzu söyledim yapamadığımızıda söyledim benim burada görüş almak istediğim nokta Ayrılabilme konusuyla alakalıydı ama sen ve bazıları konuyu evirip çeviriyorlar ona sinir oluyorum

Bana fiziksel şiddet uyguladığında tabi ki gidip şikayet ettim,ederimde.Benim bu şekilde herşeyi şikayet ediyor olmam da devletin tanıdığı güzel haklar.Benim instagramda influcer bi tanıdığım kız var,oradan gelen yüzlerce hakaret mesajını savcılığa veriyor sonra tazminat alıyor.Kız dünyanın parasını kazandı bu şekilde.Bu kızda mı işsiz şimdi ? Zaten olayı ben bu kızdan öğrendim eskiden böyle savcılık falan uğraşmazdım.Ama insanlar krizi fırsata çeviriyor.Gayet güzel.Bak gereksiz hakaret değilmiş tam emin değilim ama kurtardın heralde.Herneyse Zaten burada soru bambaşka.Biz ayrılmak istiyoruz nasıl ayrılabiliriz sorusu.Toksik olduğumuzu ve mutsuz olduğumuzu söyledim yapamadığımızıda söyledim benim burada görüş almak istediğim nokta Ayrılabilme konusuyla alakalıydı ama sen ve bazıları konuyu evirip çeviriyorlar ona sinir oluyorum
Ahahah uff çok ucuz yırttım şuan insallah amin.
10 bini taksite bölüyorlar miydi acaba?
Ayrılmak istiyosanız ayrılırsınız :)
Ha sizi Japon ile yapistirdilarsa mahkemeye polise gidene kadar cerrahi mudahale ile ayıran kurumlara gitseydiniz daha hızlı bir çözüm alırdınız .
Ama biz çok toksigiz, bak senden nasıl boşuniyoree haaa! güzellemesi ile öncelik adliye olduğu için sıra oraya daha gelmemiş.
Sanırım buradan direkt döndü döndü dönmedi ahirete intikal yolculugu başlar herhalde başka açıklaması yok bu saçmalığin
Neyse bakalım artık :)
Ha üstte anlattığın krizi fırsata çevirmek zirvalari da andersenden masallar benim için, kendime ekmek kapısı bulacak ya da oluşturacak başka mecrada emek gücüm var benim. Bilmem falancanın şikayet edip tazminat kapısı goygoyunu "bu kız da mi işsiz şimdi" diye bana cevap yazan mermaid hanıma oturup neyin etiğini anlatayım ben şimdi hshs

Son düzenleme:
Ha sizi Japon ile yapistirdilarsa mahkemeye polise gidene kadar cerrahi mudahale ile ayıran kurumlara gitseydiniz daha hızlı bir çözüm alırdınız .
Ama biz çok toksigiz, bak senden nasıl boşuniyoree haaa! güzellemesi ile öncelik adliye olduğu için sıra oraya daha gelmemiş.
Sanırım buradan direkt döndü döndü dönmedi ahirete intikal yolculugu başlar herhalde başka açıklaması yok bu saçmalığin
Bu konulara cevap vermeme olayını nerden yapılıyor biri anlatsın ya senelerdir bu siteye üyeyim ama bu kadar sinir olduğum biri olmadı nickin bile sinirlerimi zıplatıyor

Böyle bir ilişki çok yakın bir tanıdığımda da var. Yıllarca ayrıl barış ayrıl barış boşan barış geri ayrıl.
Lakin onlarda gözlemlediğim, erkek genel tabir ile erkeğe yüklenen görevleri yapmıyor ve çeşitli alışkanlıklarını bırakmayıp sorumsuzca davranıyor (aşırı alkol tüketimi, haftanın 6 günü arkadaşlarıyla gezme vs.) bu olaylar çerçevesinde kadın erkekleşti, yani anlayacağınız doğru kelimeler mi bilemiyorum ne erkek te erillik ne kadında dişillik oldu. Kavramları zıtlaştırdılar hareketleriyle fakat zihinleriyle kabullenmediler. Haliyle erkek saygı bekledi kadın ilgi ama hiçbir zaman gerçekleşmedi.
Bir çözümü ya da sonu olur mu bilemedim ama çözmek isterseniz çift terapisi alın , ayrılmak isterseniz bence zorunlu görüp 1 ay kadar bir yolunu bulun kesinlikle birbirinizden uzak durun. Bu kendinizi anlamanıza , kendinizi kandırmamanıza yardımcı olacaktır. Aksi takdirde yıllarınız tam anlamıyla çöp olur.
Her ne yaparsanız yapın kararlı olun.

Ha üstte anlattığın krizi fırsata çevirmek zirvalari da andersenden masallar benim için, kendime ekmek kapısı bulacak ya da oluşturacak başka mecrada emek gücüm var benim. Bilmem falancanın şikayet edip tazminat kapısı goygoyunu "bu kız da mi işsiz şimdi" diye bana cevap yazan mermaid hanıma oturup neyin etiğini anlatayım ben şimdi hshs
Ay çok şükür kurtuldum sen ve sana benzerlerden..Sanırım bir daha hiçbir konuma yorum yapamayacaksın anca oradan öyle izleyeceksin,bu sana yeterli.Hadi bb

Siz toksik değilsiniz. Kaos ortamı hoşunuza gidiyor. Yakın zamanda ayrılmanız gerçek olur merak etmeyin. Sizin kafa yapınızdaki biri daha fazla çekilmez. Ayrıca bu kadar Rahatsız olsanız ayrılırdınız zaten bu nasıl bir soru?

NOT: Toksik olduğumuzu biliyorum arkadaşlar zaten ikimizde biliyoruz ve artık yapamıyoruz bu kadar kavga gürültüyle,ben nasıl ayrılabileceğimizi soruyorum buna göre yanıt verirseniz sevinirim.

Herkese merhaba..
İki seneye yaklaşacak bir ilişkim var,evliyiz.Zaten evlenmeden öncede aynı evdeydik bişey değişmedi evlenince sadece soyadım değişti.Başlarda herşey mükemmeldi sonra sonra sürekli kavga gürültü olmaya başladı.2-3 günde bir kesin kavga çıkıyor (kavgaların %90ı benden kaynaklı)Asla affedemeceğim bir şey vardı oda şiddet onu yaptığı zamanlarda oldu hemen boşanma davası açtım zaten ama yaptığında alkollü idi normal kafada olsa asla öyle bişey yapmaz onu biliyorum tabi alkollü olması durumu meşrulaştırmıyor… Biz tanıştığımızdan beri kaç kere ayrıldık kaç kere polise gittik inanın hatırlamıyorum.Ama bir türlü ayrılamadık kıyametler kopardı polislik olurduk sabahına birbirimizi merak edip arardık,akşamına kıskançılık krizlerimiz başlardı ayrılmak istiyoruz dediğimiz halde sen nerdesin kimlesin napıyosun diye hesap sorardık biz beraberken aynı evin içindeyken ikimizde mutsuzsuz ama ayrıldığımızda o başka yere geçince kedi gibi oluyoruz.Mesela geçen ay olan kavgamızı anlatayım ben ailemden biriyle sabaha kadar kavga ettim sonra eşim uyandı mermad sen düzelmeyeceksin senle ne konuştuk hani artık böyle şeyler yok dedi adliyeye gideceksin madem bende geleceğim boşanma davası açıcam dedi benim adliyede başka bir işim vardı oda bunu biliyordu o yüzden benle geldi neyse adliyenin orada bi kafede oturduk madem boşanma davası açtın evraklar nerde dedim,yırttım attım dedi sonra bana dilekçenin fotosunu gösterdi artık ne yaptığın beni ilgilendirmiyor boşanma aşamasındayız dedi neyse biz o gün ayrıldık 1-2gün sonra akşamına dışarı çıkacaktım bu saatte nereye diye krizine girdi kavga ettik bana saldırdı tabi bende ona saldırdım ben ertesi gün boşanma davası açtım çünkü kendisi boşanma davası açmamış,blöf yapmış…Ama ben gerçekten boşanma davası açtım başlarda inanmadı bana harç evraklarını attım öyle inandı.Nafaka tazminat boşuna isteme ödemem aldıkların yeter dahada bişey vermem dedi bende tamam dedim zaten.Neyse bu evden eşyalarını aldı annesine gitti biz tabi özlüyoruz birbirimizi o bana aşk mesajları atıyor seni sevmiştim özlüyorum nerdesin kimlesin falan ben de aynı şeyleri yazıyorum tabi 3 gün sonra dayanamadık tekrar barıştık eve gelince nedenini bile hatırlamadığım bişeyden dolayı kavga ettik otele gitti yine bu sefer bitti kesin falan dedik gecesine yine özlemeye başladık ben otele gittim yanına..Neyse otelden geldi biz yine barıştık derken dün yine kavga ettik ve valizini topladı gidiyordu bugün yine barıştık.
Ana konuya geliyorum ikimizde bu ilişkide mutsuz olduğumuzun farkındayız ama ayrılamıyoruz her defasında kesin bu sefer bitti diyoruz gecesine herkesten gizli yine konuşuyoruz.O bana diyor ki senle asla olmuyor ama sensiz de yapamıyorum ben de ona aynı şeyi diyorum.Bu duygunun adı ne alışkanlık mı aşk mı bilmiyorum ama koparmıyoruz ayrılmamız gerekiyor buna ikimizde hemfikiriz ama buna bir türlü geçemiyoruz ya o bana geliyor ya ben ona gidiyorum sevgili olduğumuz dönem hattını herşeyini değiştirdi ayrılabilmek için numaramı bile sildi iki gün sonra dayanamayıp yine mesaj attı unutamıyorum diye ne olacak bu halimiz bilmiyorum..Çevremiz bile bizi ciddiye almıyor artık bu sefer kesin bitti naparsa kimle olursa olsun diyoruz kimse inanmıyor siz ayrılmazsınız iki güne barışırsınız diye.Ben bu boşanma davası açtığım zaman kesinlikle nettim bu sefer bitecek keşke başka biriyle olsa diyodum sonra yine kıskançlık krizlerim başladı.İkimizde şuanda ayrılmak istiyoruz ama maalesef ayrılamıyoruz.Bana artık birbimize çok zarar veriyoruz bak evlendik karı koca olduk çirkinleşmeyelim diyor tamam bencede ayrılmak mantıklı diyorum en iyisi diyorum bu konuşmayı yapıp beraber uyumak nedir ya ? kendimizi aynı yatakta bulduk.Asıl sorum şu,BİZ NASIL AYRILACAĞIZ ? T
Mutlu huzurlu belki de çocuk sahibi olabileceğiniz bi evlilik istermiyor musunuz ? Bilmiyorum yaşınız kaç ama hayat şu an belki bu haliyle çok tutkulu heyecanlı geliyor çok seviyoruz ayrılamıyoruz of falan ama sonrası nolucak ? Bence ya sizi probleme sürükleyen herkesden her şeyden uzak bir hayat kurun, gidin uzaklara aileler vs. Ya da cidden önce bi evleri ayırarak başlayın denemeye belki yavaş yavaş uzaklaşırsınız. Kağıt üstünde boşanmak boşanmamak sizin için bişey değiştirmicek çünkü sizin net olmanız lazım bu hayat değil diyip bir karara varmanız

Orta yol bulamıyorsunuz sadece seviyorsunuz ve alışkanlik mi vs bilemem.
Yani anlasamiyorsunuz kısaca bu sevgi bu evliliğe yetmemiş sorunlarınızı aşamiyor.
Haklarimiz var ama haklarımız cignendiginde önce biz arkasında duracağız kendimizin mahkeme değil maalesef. Sizin size yapilanlarda bı duruşunuz yok siz sorunları çözmeyi hep baskalarina bırakıyorsunuz
Sadece sevgi özlem bağımlılık ne derseniz onu yaşamaya gönül vermissiniz ama çaba yok kimsede yani anladigim kadarıyla böyle.
3ncu kisilerle bu mahkeme vs bile olsa sorun cozulmez bunlar nokta koymak içindir sürekli virgül var yaşadıklarınizin arkasında

Böyle bir ilişki çok yakın bir tanıdığımda da var. Yıllarca ayrıl barış ayrıl barış boşan barış geri ayrıl.
Lakin onlarda gözlemlediğim, erkek genel tabir ile erkeğe yüklenen görevleri yapmıyor ve çeşitli alışkanlıklarını bırakmayıp sorumsuzca davranıyor (aşırı alkol tüketimi, haftanın 6 günü arkadaşlarıyla gezme vs.) bu olaylar çerçevesinde kadın erkekleşti, yani anlayacağınız doğru kelimeler mi bilemiyorum ne erkek te erillik ne kadında dişillik oldu. Kavramları zıtlaştırdılar hareketleriyle fakat zihinleriyle kabullenmediler. Haliyle erkek saygı bekledi kadın ilgi ama hiçbir zaman gerçekleşmedi.
Bir çözümü ya da sonu olur mu bilemedim ama çözmek isterseniz çift terapisi alın , ayrılmak isterseniz bence zorunlu görüp 1 ay kadar bir yolunu bulun kesinlikle birbirinizden uzak durun. Bu kendinizi anlamanıza , kendinizi kandırmamanıza yardımcı olacaktır. Aksi takdirde yıllarınız tam anlamıyla çöp olur.
Her ne yaparsanız yapın kararlı olun.
Şuanda akıbetleri nedir ?

Toksik olduğumuzu biliyoruz zaten biz suanda ayrılmaya çalışıyoruz benim asıl sorum buydu.Anlattıklarım sadece bu ay olanlar bide geçen aylarda olanları anlatsam inanamazsınız.Artık sitedeki sakinler polisler geldiğinde memur bey hiç uğraşmayın 2güne yine barışırlar zaten demişliği var.Zaten bölgedeki aile içi bizi artık tanıyor,geldiğimizde yine mi siz diyip gülüyorlar.Sevgiliyken aile içine o kadar çok gittikki evlendikten sonrada ben tek gittim uzaklaştırma için zaten sizin evleneceğiniz o kadar belliydi ki dediler ciddiye alamıyorlar artık ben bile ciddiye alamıyorum
burada ne desek boş. siz bu ayrılığa hazır değilsiniz. öncelikle hazır olmanız gerekli. mesela durum değişsin karşı taraf ne yaparsa yapsın kavga etmeyin tartışmayın, tutun kendinizi. Bakalım ilişkinizde değişen bişey oluyormu. bazı ilişkilerin dinamiği maalesef kavga gürültü oluyor sizinkide böyle sanırım. Bir süre ayrılık olmadan yani ilşkiniz devam ederken ara vermeyi deneyin o sizi siz onu aramayın. Yapamıyorum demeyin buradan size sihirli değnek değdiremeyizki yapacaksınız başka çare yok...

HAklisin hayatim
Benim en iyi arkadaşım o,ailemde o.Normal evlilikler gibi sabah işe gidip akşam gelme durumumuz da yok.7/24 hergün gece gündüz beraberiz iki seneye yakındır.Ailemle görüşmüyorum hastalansam başıma bişey gelse bu zamana kadar hep o koştu.Derdimi tasamı hep ona anlattım onun omzunda ağladım.Dedikoduyu sırrı onla yaptım.Hani diğer ilişkiler gibi sabah işe gidip akşam gelinse bu kadar birbirimze kenetlenmezdik.Biz ayrıldığımızda ikimizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz ortada kalmış civciv gb oluyoruz.O yüzden ayrılmak kolay değil dedim.Zaten ayrılığı kafaya koyduk,ayrılmak ikimizin de isteği.Ama bunu nasıl başaracağız bunu bilmiyoruz.

Şuanda akıbetleri nedir ?
Hala aynı. resmen boşandılar . Görüşüyorlar mesajlaşıyorlar sıklıkla. Evleri ayrı ama o kadar çok ayrıl barış oldu ki herkes onları hala evli gibi görüyor. Üstelik pırlanta gibi çocukları var . Bir evladı bu durumlardan çok etkilendiği için ağır psikolojik sorunlar ile savaşıyor. Ama bu bile onları durduramadı. Her tartışma gitgide boyut atlıyor birinde tv kırıldıysa öbüründe birinin yüzünde tırnak izleri diğerin de morluklar. Tabi bunlar bizim yakından şahit olduklarımız. Bilmediğimiz tonla durum vardır iyi ve ya kötü. Ama iyi anların pek bir önemi kalmıyor bunca savaşın içinde.

Bir kac gun veya hafta ayri kalmayi denedin mi?
İkiniz de ayni ev icinde olmasaniz birbirinize alan tanisaniz belki toksiklok disinda suregelen bi aliskanlik oldugu icin boyle seyleri surekli yasiyor olabilir misiniz?
Terapi ile duzelmesi icin once iki tarafinda buna hazir olmasi gerek diye dusunuyorum
Mantikli olan bi sure ayni ortamda olmamaniz gibi

X