- Konu Sahibi biricikbusecik
-
Ne desem, nasıl başlasam bilemiyorum,kısaca tek bişey söylemek istiyorum aslında, SAKIN İMKANSIZA İNANMAYIN, benim ümidim yoktu, rahimim yoktu benim, yok sanıyordum , hayatım boyunca adet olamayacağımı sanıyordum,çocuğumun olması imkansız sanıyordum,ama değilmiş, ben bugün adet oldum, bu cümleyi yazdığıma inanamıyorum, rüya mı görüyorum acaba?,çok garip bir duygu, yazacak bişey bulamıyorum, bildiğim bişey var, bana dua edenlerin vesilesiyle,Allah ın dualarınızı kabul etmesiyle oldu, buna inanıyorum, Allah hepinizden razı olsun, hepiniz dualarımdasınız bunu bilin, inşallah Allah hepinizin dualarını kabul eder,mutlu bir hayat ve ahiret nasip eder inşallah,
Bilmeyen varsa, bu konuyu en başından okusun,beni bilen , bilmeyen, burayla bağlantısı olan herkesin duacısıyım
Allah herkese bana nasip ettiği gibi mucize nasip etsin inşallah,aslında düşününce, hayattaki herşey mucize değilmi?
bak çok ciddi bir cevap vereyim sana arkadaşım halamın kızına kürtajdan sonra rahmin alındı dediler 3 yıl kadar çocuğu olmadı ama şu an bir oğlu var yaklaşık 5 aylık biz hiç beklemiyorduk hatta karnı belli olunca kurban kestik sakın umutsuz olma daha evli bile değilsin canım
bak çok ciddi bir cevap vereyim sana arkadaşım halamın kızına kürtajdan sonra rahmin alındı dediler 3 yıl kadar çocuğu olmadı ama şu an bir oğlu var yaklaşık 5 aylık biz hiç beklemiyorduk hatta karnı belli olunca kurban kestik sakın umutsuz olma daha evli bile değilsin canım
kusura bakmayın ama rahımı alınmış kişi nasıl hamile kalabilir.:
Mümkün değil bu,ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum...
anlatılan bu istenmeden olan bir çocuktu kürtaja başvurmuşlar ve rahmi alınmış söylenen oydu evlenince 3 yıl kadar hiç hamile kalmadı şimdi çocuğu var. hamile kalıp düşürmedi 3 yıl boyunca hiç olmadı şimdi var belki doktorun hatası belki yanlış aktarım ama hiç hamile kalmaması bizide öyle düşündürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?