• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve tecrübeliler yardımcı olursa seviniriim

Bu psikolojideki insanlara ne yapsan yaranamazsın hep kendi anlamak istediğini inanır ikna edemezsin kuşak farkı da var beklentiler farklı ve doyumsuzluk var, saygı çerçevesinde mesafe koymak en iyisi ,oğulları ile arasındaki ilişkiyi kendileri düzenlesin, oğulları giderse gitsin gelinler mecbur değildir kimsenin isteklerini talepleri doğrultusunda kendi karakterinden ödün verip uygulamaya ,insan kadir kıymet bilir bilir ki evladı da mutlu olsun ,büyükler maalesef çok farklı düşünceye sahipler ve memnun etmesi zordur
Gercekten öyle evlendiğim ilk zamanlar her an arayacak diye panikleyip stres oluyordum önüne biraz da olsa gecebildim mesafe koydum ama usanmadan her defasında beni hiç aramıyorsun diyor sanırım iki günde bir düzenli konuşmak istiyor çok saçma

Vallahi aynı beni anlatmıssın elti ordan bir dolduruyor ki kvyı oda uzakta bende yakındayım bende mesafelıyım işte ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım diyor bğyük ihtımal kvde bana kuruluyor surat asıyor asıl böyle yaptıkca uzaklaştım bende ne gıdıyorum ne gelıyorum kıyaslaramlar hat safadaydı en son kocama bile ne kadar eltımın iyi oldugunu anlatıyordu orda dur dedım ona artık ölse mezarına bile gıdesım yok o derece nefret ediyorum şimdi önünü almazsan dahada ileri gidecek net
Yok zaten ilk zamanlar her hafta gitmemizi bekliyordu bende saf gibi gidiyordum eşim gitmek zorunda değilsin birlikte akşam uğrarız arada diyor ondan beri hep eşimle gidersem giderim ama kayınvalidem ısrarla hiç usanmadan her defasında gündüzleri neden gitmediğimi neden aramadığımı dile getiriyor ben usandım o usanmadı ya

Bırak küssün sen yapacağını yapmışsın zaten...çekil kenara izle...ne düşündüklerini umursama

Yok zaten ilk zamanlar her hafta gitmemizi bekliyordu bende saf gibi gidiyordum eşim gitmek zorunda değilsin birlikte akşam uğrarız arada diyor ondan beri hep eşimle gidersem giderim ama kayınvalidem ısrarla hiç usanmadan her defasında gündüzleri neden gitmediğimi neden aramadığımı dile getiriyor ben usandım o usanmadı ya
Gitme elinden geldıgınce yine en kötü sen olursun iplerı elıne verme

Çok doğru söylüyorsunuz yaşlarından ötürü ve oğullarının gitmemesine üzülüyor olmaları bana niyeyse çok dert olmuştu ama her şeyi kendi üstüme almaktan vazgeçmem gerektiğini öğrenicem sanırım yavaş yavaş
O oğlu ile onların arasında bir mevzu.
Sanane sorumluluğu yüklenme. Çok zordur böyle yaşamak bilirim. Uykuyu, yemeği, tuvaleti, banyoyu çıkınca bir günden 3 saat falan kalıyor bize. Cidden bu 3 saatte bunlarla uğraşmak istediğine emin misin? Boşversene ya hu.

Amaaaannn hic takilmayin. Allah muhabbetinizi bozmasin insallah deyin gecin. Madem esinizde cok gitmek istemiyor sizde koyun mesafenizi. Eltinizle takilsin iste. Milletin arayipta bulamadigi sey size nasip olmus.

Back