• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin amin inşallah öyle valla hi çok zor insan başlamadan önce sanıyor çok basit kolay tüp bebekle hemen hamile olacaksın 😁nerde onla bile zor ama çok şükür ki Rabbim bize tekrardan başlama imkanı sunuyor inan ki tüp bebek yapamıyacak kadar durumu olmayan insan var onun için her halimize Elhamdüllilah 🤲🫶🏻😍

Amin amin inşallah öyle valla hi çok zor insan başlamadan önce sanıyor çok basit kolay tüp bebekle hemen hamile olacaksın 😁nerde onla bile zor ama çok şükür ki Rabbim bize tekrardan başlama imkanı sunuyor inan ki tüp bebek yapamıyacak kadar durumu olmayan insan var onun için her halimize Elhamdüllilah 🤲🫶🏻😍
Cektiklerimizi unutturacak mutluluklar yasayalim bebeklerimizle, tek duam🙏🏼❤️

İnanırmışım ben tüp bebeğe başlamadan önce sandım çok basit hemen embriyom olucak hemen şak diye hamile olacağım 🤣 ama nerde bilmedim ki bu kadar uğraşacağız embriyo bile oluşmuyormuş çok şükür 😅 hepsini tecrübe ettik geç olsun güç olmasın inşallah

İnanırmışım ben tüp bebeğe başlamadan önce sandım çok basit hemen embriyom olucak hemen şak diye hamile olacağım 🤣 ama nerde bilmedim ki bu kadar uğraşacağız embriyo bile oluşmuyormuş çok şükür 😅 hepsini tecrübe ettik geç olsun güç olmasın inşallah
Ya hepimiz o yanilgiya dusuyoruz sanirim oyle olucagina inanmak istiyoruz ya da😅😝 surekli adet bekleme sureleri olmasa neyse de zaman meselesi olayi uzatiyor iyice :)

İyi bakalım bol şanslar diliyorum umarım güzel kaliteli yumurtaların olur sonra da güzel embriyolar oluşsun sonra da sarısı transfere hamiş olmaya olsun inşallah 🤲🥰
Cok tesekkur ediyorum amin insallah 🙏🏼🙏🏼 ilkinden tecrubelendigim icin bu sefer pek heyecanli degilim ama umitliyim❤️ en azindan transfer asamasina gececek kadar saglikli embriyolarim olur insallah bu turda🐣

Cok tesekkur ediyorum amin insallah 🙏🏼🙏🏼 ilkinden tecrubelendigim icin bu sefer pek heyecanli degilim ama umitliyim❤️ en azindan transfer asamasina gececek kadar saglikli embriyolarim olur insallah bu turda🐣
Amin öyle insan biliyor artık ne olacağını ondan dolayı en güzeli akışına bırak önce Allah sonra doktorların eliyle umarım herşey sağlıklı güzel ilerler 🤲🫶🏻 yaşın kaçtı acaba söyledin mi kaçırdım galiba 🫣

Back