- Konu Sahibi biricikbusecik
tabiki bun evlenceğin kişiyle paylaşmalısın yoksa dahada kötü olabilir
hakknda hayırlısı olur canım inş.
üzülme sakın.
hakknda hayırlısı olur canım inş.
üzülme sakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne desem, nasıl başlasam bilemiyorum,kısaca tek bişey söylemek istiyorum aslında, SAKIN İMKANSIZA İNANMAYIN, benim ümidim yoktu, rahimim yoktu benim, yok sanıyordum , hayatım boyunca adet olamayacağımı sanıyordum,çocuğumun olması imkansız sanıyordum,ama değilmiş, ben bugün adet oldum, bu cümleyi yazdığıma inanamıyorum, rüya mı görüyorum acaba?,çok garip bir duygu, yazacak bişey bulamıyorum, bildiğim bişey var, bana dua edenlerin vesilesiyle,Allah ın dualarınızı kabul etmesiyle oldu, buna inanıyorum, Allah hepinizden razı olsun, hepiniz dualarımdasınız bunu bilin, inşallah Allah hepinizin dualarını kabul eder,mutlu bir hayat ve ahiret nasip eder inşallah,
Bilmeyen varsa, bu konuyu en başından okusun,beni bilen , bilmeyen, burayla bağlantısı olan herkesin duacısıyım
çok ama çok mutluyum:))) hepinizin duaları kabul olur inşallah....
ayyy canım aşırı sevindim çok mutlu oldum ya bu ne güzel bir haber benim ve ablamın yaşadıklarını yazmıştım hatırlıyormusun ablamda ramazan ayının son iki günü adet gördü bide baharda görmüştü her ay olmasada 3 5 ayda bir görüyor işte inan oda senin gibi şaşırıyor demekki artık görebilirsin allah her ay olmanı nasip etsin canım çok sevindim gerçekten.:hooray: