Herşey benim diyen insanlar

Gördüklerinden emin misin? Yani abin evli ve issiz bu çok zor bir durumdur eminim onlar için. Böyle bencil olma. Ne olursa olsun etle tırnaksiniz siz. Sen iyilik yap balık bilmezse halik bilir
Totosunu kaldırıp iş bulabilir. Nerden bencillik oluyor. Herhalde aynı konuyu okumadık. Sizde aynı mantıktasınız sanırım

Abim ile yengem iyi anlaşmıyor. Abim onu çok azarlar ( hoşuma gitmiyor tabiki evinde huzursuz olması) ama ben yeni yeni görüyorum abimin paraya büyük değer verdiğini.

Ama konu bize gelince abim oturur onunla bizi çekiştirir. Hatt yengem bir kaç kere “ babam yerleri ne yapacak, satsın “ dedi hepimizin yanında. Kimse birşey demedi ben dahil.

Abim ve eşi hele eşi babamın malları için laf edecek bende konuyu kapattıracagım
Artık ne kadar pasifseniz ailece ikisine karşı, gireceğiniz işe bile göz koymuşlar.
Kesinlikle haklısınız ben olsam babamın kulağına özellikle duyururdum. Ne hadlerine babam hayattayken ölmesini bekler gibi malı üzerine konuşmak. Düşündükçe deli olur insan.. bunlar karı koca, sizi saf bulmuşlar. Suç sadece yengede değil ama abinin de ondan farkı yok tencere kapak misali

E deseydin senin baban mı ne zaman satacak bilmem ki kızı sensin sor ne zaman satıyor.

Ay inanmıyorum kimse derdi tasası sana mı düştü babamla birlikte sen mi kazandın demedi mi.. e siz cevap vermeseniz iyice arsızlığı ele alır yenge

Tebrik ediyorum hepinizi

Bir şey deyin işte yoksa böyle tepenize çıkar kendi babanızın malını böyle sahiplenirler. Ben bunun bir örneğini yakinen tanıyorum, ama sağolsunlar hem ailedeki herkes hem de ben cevabını verdik artık çıt çıkaramıyor. Ya cevabını vereceksiniz ya da dediklerine içlenmeyeceksiniz.

Ben hikayenizi okurken annenizi yaprak dökümü hayriye hanim "aman agzimizin tadi bozulmasın " yengeyi de her türlü plan program yapan olanla yetinmeyen ferhundeye benzettim
Is konusunda ise, neden siz feragat ediyorsunuz da abiniz giriyor işe, madem calismak istiyordu is ariyordu kendi basvursaydi sizden önce, elleri armut mu topluyormus? Hadi diyelim ki tamam abim girsin dediniz, o isi begenmeyip ciksa ama siz bu arada baska is bulsanız ona da göz diker kesin!
Erkek olmak ayricaliksa o ayricalikli olduğunu cabasiyla göstersin kardesine sahip çıkıp onu destekleyeceğine isine göz dikiyor!
Boşverin işinize bakin ama ben de olsam babama çıtlatırdım ne munasebet daha adam yasarken mal paylasimina gitmek!
Ben babam yaşarken bile hep "sen kazandin sen harca hakkindir" demis insanim, mirasi kalmasaydi da hayatta olsaydi

Tebrik ediyorum hepinizi
Bir insan nasıl susar anlamıyorum bir insanda değil topu birden Ya ben olsam öyle bir laf ettiği an omuzundan tutar kapının önüne koyar git kendi babanın parasını pulunu düşün benim babamın değil der bir daha bu eve adım attığını duymayacağım duyarsam oturduğun evden de çıkartır kapının önüne böyle koyarım derdim.

Bu da çok kolay herkes beni topa tutar.
Annem de çekiniyor kötü olmamak için.

“Babam satsın yesin” diyor çünkü satarsa en çok onlar faydalanacak ya. Abim de ses etmiyor. Galiba hanımının en mantıklı sözü gibi geliyor kulağına

Kayınvalıdem varlıklı birisi.
Ama çocuklarından habersiz bisi yapmaz.

Bir oğlu bir kızı var.
Geçen gün yazlıktakı villayı satmak istediğini söyledi. Size şu kadar para vereyım ( hem kızına hem oğluna)
1 tane de site içinde yazlık alalım dedi.
Görümcem cok ıstıyor, eşim istemedi
Açıkçası ben de isterim, ama sorun şu ki beni ilgilendirmez!
Kayın validem eşini ikna et dedı
Ben de şunu soyleıdm ; " bunu eşime kabullendırmek bana düşmez! Aranızda halledın.

Geline halt etmek düşer
Neden mi? Herkes haddini bilmeli!
Allah korusun boyle insanlardan. Cidden bu kadarı fazla bence

Ve gerçekten hadsiz insana tahammülüm yok! Sankı kendi babasının mali.
Terbiyesiz yaa
Sinirlendim akşam aksam

Babanızla konuşun o devreye girsin. Şahsen kardeşim ilerde evlense eşide bu tavırda olsa ben bunu kolayca yaparım annemi dinlemem zaten babamda bu yönümü bilir destekler aldığı evden bile çıkartırım. Kimsenin keyfini beklemem. Bu konularda nasıl olduğumu bilirler. Siz böyle ezik durursanız yakında kızı sen değilsin eldesin derse şaşırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…