Anladım aslında konuyu açmadan diğer konuları okumamıştım eğer öyle konular varsa bilmiyorum yani sitede de yeniyim zaten o anlamda yazmamıştım ama yanlış anlaşıldım o zmn
Bir arkadaş yazmıştı zaten bende hormonel ve psikolojik Bi durum olduğunu düşünüyorumN nazcnr bir de gerçekten eşinizde aşırı istek var ve bu da normal değil, bir şeyler kullanmıyorsa seks bağımlısı olabilir, çok ünlü Hollywood oyuncusu vardı senelerdir tedavi görüyordu mesela bu konuda, aynı sizin anlattığınız gibi. Bu duygusal ve psikolojik bir problem, ya hormonları çok çalışıyor zaten beni de arzuluyor başka kadınlara bakmıyor nolacak canım diye düşünüyorsanız hata ediyorsunuz. Önce araştırın sonra harekete geçin derim.
Psikolog arkadaşlar varsa yazarsa daha iyi olur konuya.
Bu arada bende çocuk için uğraşıyorum bu durum benim için de dezavantaj spermler biriksin istiyorum sağlıklı olması için gün aşırı istiyorum yani bu durumu kimse avantaj olarak görmesin ha istememiş ha çok istemiş ikisi de aynı şeyYani sitede konu açarken düşünmek lazım çünkü, hamile olup duygu karmaşası yaşayanlara senelerce uğraşıp çocuğu olmayanlar duygusal tepkiler verebiliyor, sizin konunuza da eşi isteksiz olan kadınlar ters tepki verebilir. Yazarken kendinizi iyi ifade etmeniz lazım.
Yok bencilce davransa ne olursa olsun bende tepki gösterirdimSana her defasında orgazmı yaşatabiliyorsa acayip şanslısın bence :/ yolunu bilen biri zor bulunurr çünkü her gün oluyorsa büyük başarı :| yok öyle bencilce oluyorsa çekilecek çile değil :/
Diğer bütün davranışlarıyla da ilgili bence. Seni çok mutlu eden bir adamsa, ilgiliyse, saygılıysa, anlayışlıysa, annesiyle eşini ayırmayı becerebiliyorsa ve bunu da sana hissettirmeden yapabiliyorsa bence hiç sorun değil. Üstelik sevişmeyide biliyor sende memnunsun. Üstüne tartışılacak bir konu değil bence o zaman :)Yok bencilce davransa ne olursa olsun bende tepki gösterirdim
Bir arkadaş yazmıştı zaten bende hormonel ve psikolojik Bi durum olduğunu düşünüyorum
Yani mükemmel bir eşe sahibim diyemem hiçkimse mükemmel değil bizimde farklı bir sürü sorunumuz oluyor. Anne kız veya iki kardeş bile birbirleriyle anlaşamıyor iki farklı insanın dört dörtlük anlaşması da zor tabi hele ki biz tamamen iki farklı kafayızDiğer bütün davranışlarıyla da ilgili bence. Seni çok mutlu eden bir adamsa, ilgiliyse, saygılıysa, anlayışlıysa, annesiyle eşini ayırmayı becerebiliyorsa ve bunu da sana hissettirmeden yapabiliyorsa bence hiç sorun değil. Üstelik sevişmeyide biliyor sende memnunsun. Üstüne tartışılacak bir konu değil bence o zaman :)
Evet alıcam zaten uzun zamandır aile terapistine gitmeyi istiyorum bu konuyu en kısa zamanda dile getirecemE peki önlem almayacak mısınız ?
Bizde böyleyiz 1 , saatçilerden benimkinde aynı cümleyi kurar..Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
Bizim gibi mi ilişki şekliniz yani tam anlamadımBizde böyleyiz 1 , saatçilerden benimkinde aynı cümleyi kurar..
Evet canımBizim gibi mi ilişki şekliniz yani tam anlamadım
Ay seninki de mi öyle.Niye iş yok bu yengeclerde yahu insan az ihtirasli az kuduruk olur içleri geçmis zaar
Gerçekten kadınların cinselliğe bu kadar düşkün olduğunu bilmezdim demek ben eksiğim bu konuda. Kimseyi çatlatmak değildi amacım konuyu da dert diye açmadım.
benimki de aynı senin ki gibi ,hormon mu bozuk deli mi sapık mı adam doymak bilmiyor;
beni de ihmal etmez ama korkarım ilerde sorun olacak diye
az ilişki var diye eşlerinden şikayetçi olanları gerçekten aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?