Herkes böyle bir koca mı ister?

Ya bence bu kadarı insanı kadınlıgından nefret ettırır gorevmiş gibi demenizden belliki sizde muzdaripsiniz ama her kadın bunu istemez erkekle kadın başka kadınlar daha cok ruhunu besleyen seyleri isterken erkekler sadece o seyı yaparken mutlu olup ettirdiğini düşünür kendi düşüncesini kadınlara mal etmiş..

Anladım aslında konuyu açmadan diğer konuları okumamıştım eğer öyle konular varsa bilmiyorum yani sitede de yeniyim zaten o anlamda yazmamıştım ama yanlış anlaşıldım o zmn

Yani sitede konu açarken düşünmek lazım çünkü, hamile olup duygu karmaşası yaşayanlara senelerce uğraşıp çocuğu olmayanlar duygusal tepkiler verebiliyor, sizin konunuza da eşi isteksiz olan kadınlar ters tepki verebilir. Yazarken kendinizi iyi ifade etmeniz lazım.

N nazcnr bir de gerçekten eşinizde aşırı istek var ve bu da normal değil, bir şeyler kullanmıyorsa seks bağımlısı olabilir, çok ünlü Hollywood oyuncusu vardı senelerdir tedavi görüyordu mesela bu konuda, aynı sizin anlattığınız gibi. Bu duygusal ve psikolojik bir problem, ya hormonları çok çalışıyor zaten beni de arzuluyor başka kadınlara bakmıyor nolacak canım diye düşünüyorsanız hata ediyorsunuz. Önce araştırın sonra harekete geçin derim.

Psikolog arkadaşlar varsa yazarsa daha iyi olur konuya.

Bir arkadaş yazmıştı zaten bende hormonel ve psikolojik Bi durum olduğunu düşünüyorum

Bu arada bende çocuk için uğraşıyorum bu durum benim için de dezavantaj spermler biriksin istiyorum sağlıklı olması için gün aşırı istiyorum yani bu durumu kimse avantaj olarak görmesin ha istememiş ha çok istemiş ikisi de aynı şey

Sana her defasında orgazmı yaşatabiliyorsa acayip şanslısın bence :/ yolunu bilen biri zor bulunurr çünkü her gün oluyorsa büyük başarı :| yok öyle bencilce oluyorsa çekilecek çile değil :/
Yok bencilce davransa ne olursa olsun bende tepki gösterirdim

Yok bencilce davransa ne olursa olsun bende tepki gösterirdim
Diğer bütün davranışlarıyla da ilgili bence. Seni çok mutlu eden bir adamsa, ilgiliyse, saygılıysa, anlayışlıysa, annesiyle eşini ayırmayı becerebiliyorsa ve bunu da sana hissettirmeden yapabiliyorsa bence hiç sorun değil. Üstelik sevişmeyide biliyor sende memnunsun. Üstüne tartışılacak bir konu değil bence o zaman :)

Yani mükemmel bir eşe sahibim diyemem hiçkimse mükemmel değil bizimde farklı bir sürü sorunumuz oluyor. Anne kız veya iki kardeş bile birbirleriyle anlaşamıyor iki farklı insanın dört dörtlük anlaşması da zor tabi hele ki biz tamamen iki farklı kafayız

Bizde böyleyiz 1 , saatçilerden benimkinde aynı cümleyi kurar..

benimki de aynı senin ki gibi ,hormon mu bozuk deli mi sapık mı adam doymak bilmiyor;
beni de ihmal etmez ama korkarım ilerde sorun olacak diye
az ilişki var diye eşlerinden şikayetçi olanları gerçekten aklım almıyor.

Burası komple her üyeye açılmış mı? Çok güzel olmuş böyle valla pro-normal her üyeye açık kalsın hep; konular ölüp gidiyor öbür türlü.

Konuya gelirsek, ben böyle adam istemem; nicelik değil nitelik/uyum/tarafların memnuniyeti önemli benim için.
Yok bir saat devammış, yok her günmüş günde ikiymiş üçmüş, senelerdir böyleymiş, abdest tutmuyomuşuz, dayanılmaz gadınmışım, süpermişiz gibi ama istemem yan cebime mi koyarım, şöyle bi püf derim ama anlatayım bakın görün ne gocalar var filan falan, konuda çok altmetin var gibi.
Eşim böyle olsaydı, herhalde ilk evlilik yıl dönümümüzde hediye şişme kadın alırdım "Bi huzur ver" diye.

Son düzenleme:

Seks bağımlılığı diye bir rahatsızlık var duydunuz mu? Duygusal bir durum bu psikolojik bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…