• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Biz ilk beraber olduğumuzdan beri hep aynı grafikteyiz galiba (gebelik dönemlerim oldu bikaç kere kısa,onlar hariç) ne arttı ne azaldı her gün 1 :) hatta bazen regl günleri bile olduğu olur 3. günden sonra falan tabi :) Ben memnunum bu durumdan.. herkesin normali farklıdır bize göre normali bu sanırım :)
Regl gununde birliktemi oluyorsunuz..bu çok zararli..

eski eşimde vardı bu hergün ilişki saplantısından. bir de her akşam 2 3....hiç normal bir şey değil.
N nazcnr senin de eşinin buna ek olarak farklı sorunları olduğuna da eminim. çocukluk veya ergenliklerinde kötü bir şey yaşamış olanlarda görüyorum bunu. psikolojileri bozuk.

eşindeki egoya bak. her kadın böyle koca istermiş. istemem kardeşim. boşadım öyle birini nabeeer.

hergün yapacaksam hiç bir sevişmemin özeli olmaz. ben bazı akşamlar kocamın koynunda konuşarak yada kitap okuyarak uyurum. veya beraber film seyrederken sohbet ederken gülerken uyuyakalırız. haftada 2-3 ideal olandır. biz bebek yaparken bile abartmadık olayı birbirimizi özleyerek haftada 2 3 kez beraber olduk.

MERHABA öncelikle kendi düşüncemi söyleyeyim sizde zevk alıyorsanız gerisini düşünmemelisiniz sizinle ilgilenmesi sizi arzulaması hoş birşey , sizde bulamadığını dışarda araması hiç hoş olmazdı değilmi ? bu sebepten bana kalırsa şikayetlenmek rahatsız olmak yerine alışmaya sevmeye başlamalısınız eğlenceli hale getirebilirsiniz sizin için bunu ozaman bu bir sorun olmaktan çıkacaktır

eski eşimde vardı bu hergün ilişki saplantısından. bir de her akşam 2 3....hiç normal bir şey değil.
N nazcnr senin de eşinin buna ek olarak farklı sorunları olduğuna da eminim. çocukluk veya ergenliklerinde kötü bir şey yaşamış olanlarda görüyorum bunu. psikolojileri bozuk.

eşindeki egoya bak. her kadın böyle koca istermiş. istemem kardeşim. boşadım öyle birini nabeeer.

hergün yapacaksam hiç bir sevişmemin özeli olmaz. ben bazı akşamlar kocamın koynunda konuşarak yada kitap okuyarak uyurum. veya beraber film seyrederken sohbet ederken gülerken uyuyakalırız. haftada 2-3 ideal olandır. biz bebek yaparken bile abartmadık olayı birbirimizi özleyerek haftada 2 3 kez beraber olduk.
Bir tek bu sebepten eşimi boşamazdım bunun altında mutlaka Bi sebep yatıyor bunun da farkındayım önceki yorumlarda da yazmıştım eşim iş ve aile hayatında çok stresli belki bu şekilde stres atıyor bilmiyorum

MERHABA öncelikle kendi düşüncemi söyleyeyim sizde zevk alıyorsanız gerisini düşünmemelisiniz sizinle ilgilenmesi sizi arzulaması hoş birşey , sizde bulamadığını dışarda araması hiç hoş olmazdı değilmi ? bu sebepten bana kalırsa şikayetlenmek rahatsız olmak yerine alışmaya sevmeye başlamalısınız eğlenceli hale getirebilirsiniz sizin için bunu ozaman bu bir sorun olmaktan çıkacaktır
İşte bende sadece bana karşı böyle dışarda böyle değil dediğimde kendimi beğenmiş oldum :) haklısınız o konuda şanslıyım

Bir tek bu sebepten eşimi boşamazdım bunun altında mutlaka Bi sebep yatıyor bunun da farkındayım önceki yorumlarda da yazmıştım eşim iş ve aile hayatında çok stresli belki bu şekilde stres atıyor bilmiyorum

tabi ki de bir tek bu sebepten boşamadım. daha neler neler vardı.
Allahım korusun kızlarımızı.

Ne gibi stresler mesela?

Normalde iki güne bir olur öyle oda tek sefer bazen 3\4güne bir de olur ama hep tek bilemedim kş siz mi normalsiniz bşz mi
Burda bi abla vardı onun da eşi böyle sürekli istiyomuş hatta ama onun eşi biraz tuhaf regliyken de uaparmış hatta kadın 40lıykende yapmış hatta onlar da sabaha kadar olurmuş abla derdi bıktım ben soyunup uyurum o keyfine bakar canım isterse uyanırım karşılık veririm derdi abla bişey kullanıyo olmasın derdik. Hayır kullansa görürüm derdi ama sonradan öğrenmiş kargo gelmiş koca koli çeşit çeşit ne ararsan var diyo...

Bende isterdim eşim sürekli istesin ama nerdeee ama olsun alıştık iyiyiz böyle de senin eşe de şaştım hiç mi yorulmuyo ya işten gelince perti çıkıyo benimkinin
Adam keyfine bakarken nasıl uyuyabiliyomuş kız? yok daha neler...

Töbe töbe ya hhajaha hafta da 1 normal ya bu me öyleeeee ay insan nefes alamaz

Adam keyfine bakarken nasıl uyuyabiliyomuş kız? yok daha neler...
Kadın çok da normal değil zaten kafa olarak kızını sevdiğinden ayırmak için evden kaçıp mezarlıkda uyumuş kadın öyle mi uyuyamıcak

Kendisi öyle dedi uyuyomuş belkim uymuyodur

Back