Herkes böyle bir koca mı ister?

Yanlis anladiniz konu rahatsiz edici demedim.Herkes boyle koca ister mi sorusu pek olmamis. Onu da kocaniz soylemis.Her istedigini yapmak zorunda degilsiniz bu arada.

O iş burçla olmuyor.
Ben akrep kocam akrep ama tık yok.
Haftada bir sevişme rutinine tutulduk evlendiğimiz zamandan beri öyle.

Şahsen bnde böyle biseyi kabul edemem ruh sağlığı da bozulur insanın hele gece uykusundan uyanmak Tamam kocanın gönlünü hoş etmek gerek dinimizce ama bu kadar da değildir yaaa

Normalde iki güne bir olur öyle oda tek sefer bazen 3\4güne bir de olur ama hep tek bilemedim kş siz mi normalsiniz bşz mi
Burda bi abla vardı onun da eşi böyle sürekli istiyomuş hatta ama onun eşi biraz tuhaf regliyken de uaparmış hatta kadın 40lıykende yapmış hatta onlar da sabaha kadar olurmuş abla derdi bıktım ben soyunup uyurum o keyfine bakar canım isterse uyanırım karşılık veririm derdi abla bişey kullanıyo olmasın derdik. Hayır kullansa görürüm derdi ama sonradan öğrenmiş kargo gelmiş koca koli çeşit çeşit ne ararsan var diyo...

Bende isterdim eşim sürekli istesin ama nerdeee ama olsun alıştık iyiyiz böyle de senin eşe de şaştım hiç mi yorulmuyo ya işten gelince perti çıkıyo benimkinin

Ahahahha hayır ben istemem şahsen :))
Hele ki bebeğim olduktan sonra bana yaklaşmasın modundayım :)) mutluyum böyle. Ben olsam cinsellikten soğurum.

Nokta atışı yapmışsın

Canım kimse istemez öyle koca normal değil çünkü. Bazı erkeklerin libidosu yüksek olurmuş sizinde şansınıza o gelmiş. Tedavisi var mı bilmiyorum varsa tedavi olun hayat geçmez öyle.

Allah kolaylik versin. Zor is valla. Oyle erkekler varmis duymustum. Esiniz bence asiri duskun bu ise. Bu da kadini sogutabilir. Bence haftada 1 yada 1 en ideali. Ayrica cogu kadin istemez bunu.

İşi gücü yoksa ya da çok çok agır bir işte çalışmıyorsa normal.Biraz da asosyal olmalı ki bunun için evde bulunmalı.Öbür türlü abartı.İlk 1 2 yıl içindeyseniz de normal.Ama herkes öyle eş istemez.Çünkü uğraşı yok demektir veya hasta olduğunda veya riskli gebelik yaşadığında halden anlamayacaktır.Çocuk oldu mu da sekteye uğrayacak zaten.

Yok canım hiçbir şekilde ilaç kullanmıyor tamamen kendi hormonlarıyla alakalı

Canım işi ağır aslında asosyal de değiliz haftada en az iki kez dışarı çıkarız hormonal Bi durum bence

Yok benimki öyle değil ya mesela ben Bi gebelik yaşadım ilişki yasaktı asla yaklaşmadı bana öyle konularda da anlayışlıdır yani

Canım işi ağır aslında asosyal de değiliz haftada en az iki kez dışarı çıkarız hormonal Bi durum bence
Yeni evliyseniz normal diye dedim.Biz de ilk 3 yıla kadar o şekildeydik.Çocuk düşündüğümüz için mecbur günaşırıya geçmiştik artık daha az yorucu oluyor.

Değişir tabi.Aile ilişkilerinde bir problem var mı acaba?Mutlu bir ailede yetişmeyen erkeklerde de olabiliyormuş sanırım bu.
Olabilir kocam evin en küçüğü fakat manevi olarak evin tüm yükünü o taşıyor evlendik hala aynı stresli Bi hayatı var belki de bu şekilde stres atıyor bilemiyorum

Olabilir kocam evin en küçüğü fakat manevi olarak evin tüm yükünü o taşıyor evlendik hala aynı stresli Bi hayatı var belki de bu şekilde stres atıyor bilemiyorum
Evt sanırım bu yüzden.Ama bu stresi azaldıkça normale dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…