Herkes böyle bir koca mı ister?

Evet cok normal bir durum degil ama var boyle yasayanlar,biz 10 senelik evliyiz mesela son 3 senedir bir duzene oturtabildim yani sizinki kadar oyle herseye tahrik olmuyordu:)ama her gece birlikte olmak istiyordu sanirim psikolojik bu durum,oyle stres atiyorlar demekki:)
Simdi 2 gune bir oluyor zaten evdi cocuklardi cok yoruluyorum cekemem valla:)

Evet bende öyle stres attığını düşünüyorum bizimde çocuk olursa değişir muhtemelen

Evet bende öyle stres attığını düşünüyorum bizimde çocuk olursa değişir muhtemelen
Bizde cocuk 4 tanehala izin versem hergece ister yok demez,sizinki belki cocuktan sonra birazcik uslanir ama tamamen duzelmez canim cok umutlanma bence:))
Konusmayi dene istersen 1 gun var 1 gun yok yapalim de, ben oyle alistirmaya baslamistim ancak 2 gune cikabildik bunada sukur
Hic unutmam bir keresinde onceki gun birlikte olduk, neyse ertesi gun bir daha yanasti bu dedim bugun gunu degil olmaz dedim
aaa dedi bu esimle birlikte olmak icin randevu mu alacam benbu isin gunu mu olur yaww dedi

Ayrıca Benim kocam bana “ her kadın böyle koca ister “ dese durup sorgularım, “senin hayatındaki tek kadın benim,başkalarının tercihlerini nerden biliyorsun” diye..
Nerden bilebilir ki,cidden ayrı bir muamma

Aynen bizimkide öyle düşünüyor kurallara karşı bu konuda

Burası dert topiği değil yalnız

çatlayın patlayın benim kocam günde 5 kere beni arzuluyor ayol diyor adeta
dert diye açıp ayak yapıyorsunuz
Gerçekten kadınların cinselliğe bu kadar düşkün olduğunu bilmezdim demek ben eksiğim bu konuda. Kimseyi çatlatmak değildi amacım konuyu da dert diye açmadım.

Valla evlendiğimde kocam bakir değildi sonuçta bilmesi gayet normal değil mi ?

Dert topiği değil,dert diye olacaktı. Telefon düzeltme hatası yapmış.
Yani insanlar niye bu kadar takıldı anlam veremedim dert diye değil öyle paylaşmak için de açmış olabilirim konuyu. Ama kendimi ifade edemiyorum sanırım benim için gün aşırı da olsa üç günde bir de olsa sıkıntı yok eşim istediği için reddetmiyorum kadınların cinselliğe bakış açısı nasıl herkes benim gibi mi düşünüyor yoksa eşim gibi düşünen kadın var mı diye açtım konuyu yani ben mi eksiğim kocam mı fazla diye ama bunu nispet saydığınıza göre ben eksiğim. Teşekkürler yorumunuz için.

Gerçekten kadınların cinselliğe bu kadar düşkün olduğunu bilmezdim demek ben eksiğim bu konuda. Kimseyi çatlatmak değildi amacım konuyu da dert diye açmadım.

Burdaki sorun kadınların arzulanmak istemesi. Ve sizin konunuz "bakın ben ne kadar arzulanan bir kadınım" olarak anlaşılabiliyor.

Burdaki sorun kadınların arzulanmak istemesi. Ve sizin konunuz "bakın ben ne kadar arzulanan bir kadınım" olarak anlaşılabiliyor.
Anladım aslında konuyu açmadan diğer konuları okumamıştım eğer öyle konular varsa bilmiyorum yani sitede de yeniyim zaten o anlamda yazmamıştım ama yanlış anlaşıldım o zmn

Demek istediğim şu; konunuzu okursanız en başta ben perişan oluyorum,vs tarzı şikayet eder tarzda konuşmuş,ve yorumlarda aslında şikayetçi de değilim tarzı bir yaklaşım sergilediğiniz için kendi içinizde çeliştiniz..
Belki de kendinizi ifade edemediniz, yani şöyle kocam beni çok arzuluyor gibi bir durum çıktığı İçin ortaya bu tarz yorumlar geldi..

Buna şey dayanmaz be.Tahriş olur.Hergun fazla.iki güne bir olsa neyse.Bir de gunde birden fazla sürekli olmazki.

Anladım cnm neyse ben bu konuya daha fazla yorum yapmıcam kendimi hiçbir şekilde ifade edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…