• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Sorum neden rahatsız edici cinsellik hayatın bir parçası fakat övünülecek bir konu yok ortada ben bu durumun anormalliğinden bahsediyorum sizce de anormal mi yoksa normal bir durum ben mi anormal karşılıyorum diye soruyorum sizde gerekli cevabı vermişsiniz teşekkür ediyorum
Yanlis anladiniz konu rahatsiz edici demedim.Herkes boyle koca ister mi sorusu pek olmamis. Onu da kocaniz soylemis.Her istedigini yapmak zorunda degilsiniz bu arada.

Yok adamın doğum haritasında mutlaka akreplik var. Ay burcu ya da yükselen o akreptir kesin.
Böyle gelmiş boyle gider şimdi neyse da yaslaninca işin kötü bacım daha da sapık olur o. Sapıklık diyorum bence sapıklık var çünkü günde 3 defa uzun uzadıya normal bir insan yapamaz ayrıca ilaç falan da alıyor olabilir performansını yükseltmek için. Bir kurcala eşyalarını sen onun.
O iş burçla olmuyor.
Ben akrep kocam akrep ama tık yok.
Haftada bir sevişme rutinine tutulduk evlendiğimiz zamandan beri öyle.

Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
Şahsen bnde böyle biseyi kabul edemem ruh sağlığı da bozulur insanın hele gece uykusundan uyanmak :KK12:Tamam kocanın gönlünü hoş etmek gerek dinimizce ama bu kadar da değildir yaaa :KK20:

Normalde iki güne bir olur öyle oda tek sefer bazen 3\4güne bir de olur ama hep tek bilemedim kş siz mi normalsiniz bşz mi
Burda bi abla vardı onun da eşi böyle sürekli istiyomuş hatta ama onun eşi biraz tuhaf regliyken de uaparmış hatta kadın 40lıykende yapmış hatta onlar da sabaha kadar olurmuş abla derdi bıktım ben soyunup uyurum o keyfine bakar canım isterse uyanırım karşılık veririm derdi abla bişey kullanıyo olmasın derdik. Hayır kullansa görürüm derdi ama sonradan öğrenmiş kargo gelmiş koca koli çeşit çeşit ne ararsan var diyo...

Bende isterdim eşim sürekli istesin ama nerdeee ama olsun alıştık iyiyiz böyle de senin eşe de şaştım hiç mi yorulmuyo ya işten gelince perti çıkıyo benimkinin

Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
Ahahahha hayır ben istemem şahsen :))
Hele ki bebeğim olduktan sonra bana yaklaşmasın modundayım :)) mutluyum böyle. Ben olsam cinsellikten soğurum.

Bakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntüler:KK51::KK51:
Kocasının "her kadın böyle koca ister" demesini gözdağı olarak algılayıp kocam başkasına gitmesin diye gece gündüz mesai yapıyor arkadaş:KK45:
Yazık valla
İlerde konu açar "artık bülbül ötmüyor" diye
Ee o kadar övünürsen:KK53:
Nokta atışı yapmışsın :KK45:

Canım kimse istemez öyle koca normal değil çünkü. Bazı erkeklerin libidosu yüksek olurmuş sizinde şansınıza o gelmiş. Tedavisi var mı bilmiyorum varsa tedavi olun hayat geçmez öyle.

Allah kolaylik versin. Zor is valla. Oyle erkekler varmis duymustum. Esiniz bence asiri duskun bu ise. Bu da kadini sogutabilir. Bence haftada 1 yada 1 en ideali. Ayrica cogu kadin istemez bunu.

İşi gücü yoksa ya da çok çok agır bir işte çalışmıyorsa normal.Biraz da asosyal olmalı ki bunun için evde bulunmalı.Öbür türlü abartı.İlk 1 2 yıl içindeyseniz de normal.Ama herkes öyle eş istemez.Çünkü uğraşı yok demektir veya hasta olduğunda veya riskli gebelik yaşadığında halden anlamayacaktır.Çocuk oldu mu da sekteye uğrayacak zaten.

Yok adamın doğum haritasında mutlaka akreplik var. Ay burcu ya da yükselen o akreptir kesin.
Böyle gelmiş boyle gider şimdi neyse da yaslaninca işin kötü bacım daha da sapık olur o. Sapıklık diyorum bence sapıklık var çünkü günde 3 defa uzun uzadıya normal bir insan yapamaz ayrıca ilaç falan da alıyor olabilir performansını yükseltmek için. Bir kurcala eşyalarını sen onun.
Yok canım hiçbir şekilde ilaç kullanmıyor tamamen kendi hormonlarıyla alakalı

İşi gücü yoksa ya da çok çok agır bir işte çalışmıyorsa normal.Biraz da asosyal olmalı ki bunun için evde bulunmalı.Öbür türlü abartı.İlk 1 2 yıl içindeyseniz de normal.Ama herkes öyle eş istemez.Çünkü uğraşı yok demektir veya hasta olduğunda veya riskli gebelik yaşadığında halden anlamayacaktır.Çocuk oldu mu da sekteye uğrayacak zaten.
Canım işi ağır aslında asosyal de değiliz haftada en az iki kez dışarı çıkarız hormonal Bi durum bence

Normalde iki güne bir olur öyle oda tek sefer bazen 3\4güne bir de olur ama hep tek bilemedim kş siz mi normalsiniz bşz mi
Burda bi abla vardı onun da eşi böyle sürekli istiyomuş hatta ama onun eşi biraz tuhaf regliyken de uaparmış hatta kadın 40lıykende yapmış hatta onlar da sabaha kadar olurmuş abla derdi bıktım ben soyunup uyurum o keyfine bakar canım isterse uyanırım karşılık veririm derdi abla bişey kullanıyo olmasın derdik. Hayır kullansa görürüm derdi ama sonradan öğrenmiş kargo gelmiş koca koli çeşit çeşit ne ararsan var diyo...

Bende isterdim eşim sürekli istesin ama nerdeee ama olsun alıştık iyiyiz böyle de senin eşe de şaştım hiç mi yorulmuyo ya işten gelince perti çıkıyo benimkinin
Yok benimki öyle değil ya mesela ben Bi gebelik yaşadım ilişki yasaktı asla yaklaşmadı bana öyle konularda da anlayışlıdır yani

Canım işi ağır aslında asosyal de değiliz haftada en az iki kez dışarı çıkarız hormonal Bi durum bence
Yeni evliyseniz normal diye dedim.Biz de ilk 3 yıla kadar o şekildeydik.Çocuk düşündüğümüz için mecbur günaşırıya geçmiştik artık daha az yorucu oluyor.

Değişir tabi.Aile ilişkilerinde bir problem var mı acaba?Mutlu bir ailede yetişmeyen erkeklerde de olabiliyormuş sanırım bu.
Olabilir kocam evin en küçüğü fakat manevi olarak evin tüm yükünü o taşıyor evlendik hala aynı stresli Bi hayatı var belki de bu şekilde stres atıyor bilemiyorum

Olabilir kocam evin en küçüğü fakat manevi olarak evin tüm yükünü o taşıyor evlendik hala aynı stresli Bi hayatı var belki de bu şekilde stres atıyor bilemiyorum
Evt sanırım bu yüzden.Ama bu stresi azaldıkça normale dönecektir.

Back