• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Ben istemem.
Tamam iyi güzel hoş ama insanın günü gününü tutmuyor ki. Yeri gelir yorgun olurum,yeri gelir uyumayi tercih ederim,yazın sıcakta terleyerek konsantre olmakta zor tabi,zaten çocuk olunca,hamilelik,uykusuz geceler derken baya bir uzaklaşıyor insan ister istemez. Sizin çocuğunuz yok anladığım kadarıyla. Hamilelik döneminde ve doğum sonrası eşiniz baya bir mutsuz olacak demek ki. Zira tam niyetleneceksiniz bebek ağlayacak,bir iki derken agresifleşebilir eşiniz bu kadar istekliyse.
Ha tabi ikinizde mutluysanız bu durumdan,zorlama,hayır dediğinizde ısrar olmuyorsa birşey diyemem

Ben istemem.
Tamam iyi güzel hoş ama insanın günü gününü tutmuyor ki. Yeri gelir yorgun olurum,yeri gelir uyumayi tercih ederim,yazın sıcakta terleyerek konsantre olmakta zor tabi,zaten çocuk olunca,hamilelik,uykusuz geceler derken baya bir uzaklaşıyor insan ister istemez. Sizin çocuğunuz yok anladığım kadarıyla. Hamilelik döneminde ve doğum sonrası eşiniz baya bir mutsuz olacak demek ki. Zira tam niyetleneceksiniz bebek ağlayacak,bir iki derken agresifleşebilir eşiniz bu kadar istekliyse.
Ha tabi ikinizde mutluysanız bu durumdan,zorlama,hayır dediğinizde ısrar olmuyorsa birşey diyemem
Alışacak o da o zamanlarda yapacak bişe yok

Normal bir durum deil ayrica hic kimse isgence cekmek istemez her gun her gun olmasi isgence

Keske benim Esde de o performans olsa ama nerdeee?o_O bizdede siklik fena degil haftada 4 kez sevisiriz ay pardon sevisir.esimde sorun erken bosalma malesef ben yeni bir seylee hiss etmeye basliyorum adam bitirib oh cekerek giyinib uyuyor bende oyle kala kaliyorum :oha: o yuzden sevismek bi yana opusmek bile istemiyorum. Sogudum resmen cinsellikden sizin bu yazinizda yarama tuz oldu :olamaz::işsiz:

Keske benim Esde de o performans olsa ama nerdeee?o_O bizdede siklik fena degil haftada 4 kez sevisiriz ay pardon sevisir.esimde sorun erken bosalma malesef ben yeni bir seylee hiss etmeye basliyorum adam bitirib oh cekerek giyinib uyuyor bende oyle kala kaliyorum :oha: o yuzden sevismek bi yana opusmek bile istemiyorum. Sogudum resmen cinsellikden sizin bu yazinizda yarama tuz oldu :olamaz::işsiz:
İşte o da ayrı bir bencillik öyle de olmasını istemezdim konuştunuz mu bu konuyu hiç

Sorunuz cok rahatsiz edici.Anlatiminizdan da bu durumu ovunmek icin mi dert edindiginiz icin mi actiniz anlasilmiyor. Yorum isterseniz hic normal degil. Cekilir gibi de degil.
Sorum neden rahatsız edici cinsellik hayatın bir parçası fakat övünülecek bir konu yok ortada ben bu durumun anormalliğinden bahsediyorum sizce de anormal mi yoksa normal bir durum ben mi anormal karşılıyorum diye soruyorum sizde gerekli cevabı vermişsiniz teşekkür ediyorum

Evet kişilik meselesi Bi arkadaş yazmıştı belki de psikolojik Bi sorun
Yok adamın doğum haritasında mutlaka akreplik var. Ay burcu ya da yükselen o akreptir kesin.
Böyle gelmiş boyle gider şimdi neyse da yaslaninca işin kötü bacım daha da sapık olur o. Sapıklık diyorum bence sapıklık var çünkü günde 3 defa uzun uzadıya normal bir insan yapamaz ayrıca ilaç falan da alıyor olabilir performansını yükseltmek için. Bir kurcala eşyalarını sen onun.

Back