- Konu Sahibi maximaculpa
-
piskolatammmmmmmm zamanla kahvaltıya da alısırsın
---
ben de menümü yazayım. sabahı yazmıstım. öğlen 1 dilim ekmek, haslanmıs tavuk biraz. ve yesil cay.
bol miktarda su..
akşamı hala yiyemedimişteyim daha.
aksama yemekte balık salata vardı(en sevdiğim)ucundan yerim artık hic yemezsem vücudum ters teper.
Merhaba herkese =)
Başlığı takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu. Bi yerlerden başlamak lazım tabi
6-7 kilo vermem lazım ama sıkıcı diyetler bunu hep zorlaştırdı. İki üç gün bırakmalarla bitti kısaca. Şimdi bi de böyle denemeye karar verdim, belli başlı şeylere dikkat edip hafif sporlarla akışına bırakmak
Herkese kolay gelsin
bende mi balık yapsam yaa:44::44:
ama bezelyem var, o bitsin ondan sonra yapıyım
Merhaba herkese =)
Başlığı takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu. Bi yerlerden başlamak lazım tabi
6-7 kilo vermem lazım ama sıkıcı diyetler bunu hep zorlaştırdı. İki üç gün bırakmalarla bitti kısaca. Şimdi bi de böyle denemeye karar verdim, belli başlı şeylere dikkat edip hafif sporlarla akışına bırakmak
Herkese kolay gelsin
Günaydın bayanlar...
Dün öğle yemeğinde haşlanmış tavuk ve salata yedim...
Akşamda haşlanmış tavuk,yoğurt ve turşu yedim...Turşu çok yemedim
Bugün sabah kahvaltıda da peynir,zeytin,domates yedim
69,5 oldum
maşşalah
yumurta yiyebiliyorsan ye hem tok tutar hemde diyette gerekli
bende katı diyet listelerıne pek uyamıorum bana göre değil.bı sure şeker çıkolata en azından kısıyım dedım kalorı dedım baktım her zamankınden daha çok canım cekıor bıraktım psıkolojık olarak daha bı kötu oluyor ınsan. benım de 5 kılo fazlam var mıdemı küçültme yoluna gıdıyorum çalışıorum her sabah k.valtı yapma şansım olmuyor mısır gevreği yıyıyorum sütlü. öğlen zati iş yerınde bınbır ceşit çıkıyor ekmeksız hepsınden yıyıyorum bı de çok hızlı yemek yerdım kontrol etmeye calışıorum kendımı yavas yavas yemeğe çalışıorum.yemek ortasındada su ıcıorum ben 1 bardak en azından akşamlarıda mısır gevreğiyle geçiştirıorum bazen dayanamıorum haftanın 2 gunu kendıme ödül verıp yemek yıyıyorum ekmeksiz o da çayım zati şekersiz de .:)) yeşil çay kötu gelıo bana kokusu içemıorum.yalnız spor yapamıorum işteyım sabahtan akşama kadar sureklıoturyorum hepsi basenlere ındı ıyıce:) spor salonuna gıtmeyı düşünuorum ama vakıt yok napsaam ki bilmem:) bu arada tartıyada cıkamıorum korkudan :) kolay gelsın hepimize
Günaydın bayanlar...
Dün öğle yemeğinde haşlanmış tavuk ve salata yedim...
Akşamda haşlanmış tavuk,yoğurt ve turşu yedim...Turşu çok yemedim
Bugün sabah kahvaltıda da peynir,zeytin,domates yedim
69,5 oldum
günaydın mutlucum..
ben tatılmadım 2 gündür..
iyi yapmışsın..
arkadaşlar ben de size katılabilir miyim,kendimi kaybettim bulmama yardımcı olun lütfen............
boyum 1.64 kilom 66 ilk etapta 59 olmak istiyorum,hep başlıyorum sonu gelmiyor,yasaklar boğuyor beni,sonrası cıvıtıyorum...
boyum 1.64 kilom 66 ilk etapta 59 olmak istiyorum,hep başlıyorum sonu gelmiyor,yasaklar boğuyor beni,sonrası cıvıtıyorum...
Ya Bende 66 dan bi türlü inemıyorum napıcam bılemıyom azmınıze hayranım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?