Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

baya kilo vermişsin işte ne güzel

nasıl kilo vereceğini de biliyorsun sadece motive eksikliğin var işte

inşallah bu sayfa iyi gelir sana

kronick sizin öğlen yemekleri nasıl işyerinde :26:

Neler çıkıyor diye mi soruyosun :26::26::26:

Biz sıcacığız gel ısıtalım senide Motivasyon çok önemli gerçekten

Son düzenleme:
evet canım yiyebileciğin şeyler mi çıkıyor eğer öyleyse ne güzel hiç zorlanmazsın

benim işyerimde yemek olmadığı için evden götürüyorum zor oluyor

Yok piskolatam ya...Her zaman yiyebileceğim şeyler çıkmıyor Ve hangi gün ne çıkacağıda belli olmuyor o yüzden bende evde getirmeyi tercih ediyorum

Yok piskolatam ya...Her zaman yiyebileceğim şeyler çıkmıyor Ve hangi gün ne çıkacağıda belli olmuyor o yüzden bende evde getirmeyi tercih ediyorum

anladım canım
insan da hergün ne götüreceğini şaşırıyor
bende annemde filan yiyebileceğim yemek varsa alıyorum öğlen için veya kayınvalidemlere yemeğe gittiğimizde

anladım canım
insan da hergün ne götüreceğini şaşırıyor
bende annemde filan yiyebileceğim yemek varsa alıyorum öğlen için veya kayınvalidemlere yemeğe gittiğimizde

İyi fikirmiş Ben de annemden alayım...Ben zaten normalde akşam için bile yemek bulmakta zorlanıyorum bir de diyete uygun bulmak işkence resmen

şittt

Pisko,Kronik napıyosunuz burda

ikinizi de pıçaklarım bak :104:

Son düzenleme:
Günaydın maximacık :)Aslında her gün tartılmamak gerek ama dayanamadım yeni başladım ya

bende nerdeyse her gün tartılıyorum..

Ya Bende 66 dan bi türlü inemıyorum napıcam bılemıyom azmınıze hayranım valla

inersin inersin geel

arkadaşlar ben de size katılabilir miyim,kendimi kaybettim bulmama yardımcı olun lütfen............

boyum 1.64 kilom 66 ilk etapta 59 olmak istiyorum,hep başlıyorum sonu gelmiyor,yasaklar boğuyor beni,sonrası cıvıtıyorum...

e biraz iradeli ol canım sende
karbonhidrat yasak diyoruz
dikkat etmezsen veremezsin kilo..

maxi

pisko

ve kronik size hayrlı uğurlu kilo vermeler bacişkolarım

diyet miyet bana uzak,etli butlu kadınları seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…