- Konu Sahibi maximaculpa
Buraya gelmen belki motivasyon açısından iyi gelir sana...Ben de tek yapamıyorum ama burada yazınca dikkat ediyorum
kronick sizin öğlen yemekleri nasıl işyerinde :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya gelmen belki motivasyon açısından iyi gelir sana...Ben de tek yapamıyorum ama burada yazınca dikkat ediyorum
doğum sonrası 79 kilo idim,77 olunca kk yazmaya başladım ve 62 kiloya kadar indim,yazmayı bıraktım 4 kilo tekrar aldım,sonrasında birkaç yerde yazmaya başladım,motivasyonum artsın diye, 1-2 yi geçmedi,sayfa sarmayınca yazmayı bıraktım...bu sayfa çok sıcak geldi bana...
kronick sizin öğlen yemekleri nasıl işyerinde :26:
doğum sonrası 79 kilo idim,77 olunca kk yazmaya başladım ve 62 kiloya kadar indim,yazmayı bıraktım 4 kilo tekrar aldım,sonrasında birkaç yerde yazmaya başladım,motivasyonum artsın diye, 1-2 yi geçmedi,sayfa sarmayınca yazmayı bıraktım...bu sayfa çok sıcak geldi bana...
Neler çıkıyor diye mi soruyosun :26::26::26:
evet canım yiyebileciğin şeyler mi çıkıyor eğer öyleyse ne güzel hiç zorlanmazsın
benim işyerimde yemek olmadığı için evden götürüyorum zor oluyor
Yok piskolatam ya...Her zaman yiyebileceğim şeyler çıkmıyor Ve hangi gün ne çıkacağıda belli olmuyor o yüzden bende evde getirmeyi tercih ediyorum
anladım canım
insan da hergün ne götüreceğini şaşırıyor
bende annemde filan yiyebileceğim yemek varsa alıyorum öğlen için veya kayınvalidemlere yemeğe gittiğimizde
İyi fikirmiş Ben de annemden alayım...Ben zaten normalde akşam için bile yemek bulmakta zorlanıyorum bir de diyete uygun bulmak işkence resmen
Günaydın maximacık :)Aslında her gün tartılmamak gerek ama dayanamadım yeni başladım ya
Ya Bende 66 dan bi türlü inemıyorum napıcam bılemıyom azmınıze hayranım valla
arkadaşlar ben de size katılabilir miyim,kendimi kaybettim bulmama yardımcı olun lütfen............
boyum 1.64 kilom 66 ilk etapta 59 olmak istiyorum,hep başlıyorum sonu gelmiyor,yasaklar boğuyor beni,sonrası cıvıtıyorum...
şittt
Pisko,Kronik napıyosunuz burda
ikinizi de pıçaklarım bak :104:
biraz iradeli ol canım sende
karbonhidrat yasak diyoruz
dikkat etmezsen veremezsin kilo..
şittt
ikinizi de pıçaklarım bak :104:
göbek bölgemden bıçaklada göbük yağlarım gitsin
şittt