• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet demleme süresi az olmalı yada. suyu kaynattıktan sonra cok az bir tutam kadar atıp bekletiyorum biraz. sonra süzüp bardağa döküyorum. cayı cok koyunca da acı olur tadı, çok kaynatınca da.

ben tuğba kuruyemişten alıyorum. o kadar güzel ki .tavsiye ederim. lipton denedim o kadar acı içemedim bile. normal demlemelik aldım.çok güzel tadı ve poset cayla arasında bariz fark var. rahatlatıyor da beni. deneyin derim:34:

hımm..tuğba kuruyemiş burda yoktur ki:24: kıbrıstayız biz..

çaykurun yeşilçayını deniyim barim..

Kızlar bende aranızdayım..

5 kilo vermek istiyorum. 56 kiloyum ancak 48 den çıktım :(

Bu sebeple resmen fazlalıklarımı hissediyorum :(

Bende kesinlikle yediklerimi dengelemek ve aburcuburu kesmek olarak görüyorum işin sırrını

hoşgeldin canım, verirsin 5 kilocuk fazla değil..:3:

Demleme süresini az tuttuğun zaman tadı o kadar acı olmuyor.
Ben bir iki damla da limon damlatıyordum çok güzel oluyordu.

Demleme içmeni tavsiye ederim.Bir de ılık içmek gerekiyormuş.
İçine kabuk tarçın atmakta tatlı isteğini azaltıyormuş diye okumuştum
ama 2 sefer dışında hiç denemedim.

hımm, limon da atıyım barim:)

ben çıktım kızlar:54:

Kızlar bende aranızdayım..

5 kilo vermek istiyorum. 56 kiloyum ancak 48 den çıktım :(

Bu sebeple resmen fazlalıklarımı hissediyorum :(

Bende kesinlikle yediklerimi dengelemek ve aburcuburu kesmek olarak görüyorum işin sırrını

İşin sırrını öğrenmişin geriye sadece uygulamak kalmış :16::16::16: Hoşgeldin aramıza...

ben tuğba kuruyemişten alıyorum. o kadar güzel ki .tavsiye ederim. lipton denedim o kadar acı içemedim bile. normal demlemelik aldım.çok güzel tadı ve poset cayla arasında bariz fark var. rahatlatıyor da beni. deneyin derim:34:

Pudra sen nasıl demliyorsun çayı :26::26: Kaynatıp öyle mi atıyorsun yeşil çayı içine...Yoksa beraber mi kaynatıyorsun...

Pudra sen nasıl demliyorsun çayı :26::26: Kaynatıp öyle mi atıyorsun yeşil çayı içine...Yoksa beraber mi kaynatıyorsun...

canım ben suyu kaynatıyorum sonra içine bir tutam atıyorum biraz bekletiyorum. süzüp bardaga döküyorum ..
--

maxi.. cim o zaman aktarlarda da bulabilirsin. yeşil çay :34:

selam herkeseee :3:
uyanır uyanmaz tarçınlı yeşil çayımı içtim
peynir zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
öğlende 1 tabak türlü ve cacık yedim
şimdide metabolizma hızlandırıcı elma limon karanfil tarçın ve karabiberli çayımı içcem
geçen haftalarda daha çok veriyordum artık yavaşladı kilo verimim, artık yağlar gidiyor sanırım :))))

şimdide metabolizma hızlandırıcı elma limon karanfil tarçın ve karabiberli çayımı içcem
geçen haftalarda daha çok veriyordum artık yavaşladı kilo verimim, artık yağlar gidiyor sanırım :))))

tünaydın canım :3::3:

yağlar gidiyo ya da vücut direnişte :9: ama kaybeden o olacak :27:

Müjdeli haber asıl verilmesi gereken kısma gelmişin demek ki :16::16:

Ender Saraç'ın kilo verdirici çayı varmış ondan mı hazırlayıp içsek acaba :31::31:

tünaydın canım :3::3:

yağlar gidiyo ya da vücut direnişte :9: ama kaybeden o olacak :27:

valla o kadar azimliyimki eminim ben kazanacağıma:)))) bir ara 66 kiloda takıldım veremedim kolay. sonra metabolizma hızlandırı çayla aştım o kiloyu çok şükür:))) şimdi 64,2yim:))))
Müjdeli haber asıl verilmesi gereken kısma gelmişin demek ki :16::16:

Ender Saraç'ın kilo verdirici çayı varmış ondan mı hazırlayıp içsek acaba :31::31:

çok şükür geldim sanırım. 72,5lardan indim 64,2ye ve artık yavaş gidiyor eskisinden.
nasıl bir çaymış o, şu 5i biryerde mi yoksa? ben emzirdiğim için içemiyorum onu ve keten tohumunu ne yazık ki:(

valla o kadar azimliyimki eminim ben kazanacağıma:)))) bir ara 66 kiloda takıldım veremedim kolay. sonra metabolizma hızlandırı çayla aştım o kiloyu çok şükür:))) şimdi 64,2yim:))))

çok şükür geldim sanırım. 72,5lardan indim 64,2ye ve artık yavaş gidiyor eskisinden.
nasıl bir çaymış o, şu 5i biryerde mi yoksa? ben emzirdiğim için içemiyorum onu ve keten tohumunu ne yazık ki:(

İçeriğinde neler var bilmiyorum ama kendimiz hazırlıyorduk evde...Hazır yok sanırım :26::26:

canım ben suyu kaynatıyorum sonra içine bir tutam atıyorum biraz bekletiyorum. süzüp bardaga döküyorum ..
--

maxi.. cim o zaman aktarlarda da bulabilirsin. yeşil çay :34:

burda bir şeyi ara ki bulasın pudra.
kıytırık bi yer.
tabela bile yok burda.

aktar artık şans eseri bulursam..

selaam:3:
benimki 2 ay direndi ama sonra fıss :D
elimecbur eriticek o yağları o vücut:1:

ben geldim kızlar:3:
yaprak yeşilçay bulamadım :14:
mecbur sallama aldım:14:

selamm kızlar.bugün o kadar yoğundukki anca gelebildim.hemen raporumu veriyim. sabah 1 dilim krem peynirli ekmek 1 dilim tahin-pekmezli ekmek ve 1 kupa şekersiz yeşil çay, arada 1 şekerli türk kahvesi öğlen tel şehriye çorbası ve tavuk döner(ekmeksiz) yedim. kendimi kutluyorum tatlı çıktı almadım.öğleden sonra limonlu yeşilçay içtim.öğle arasında 45 dakika yürüdüm.toplamda 1 lt su içtim.

selamm kızlar.bugün o kadar yoğundukki anca gelebildim.hemen raporumu veriyim. sabah 1 dilim krem peynirli ekmek 1 dilim tahin-pekmezli ekmek ve 1 kupa şekersiz yeşil çay, arada 1 şekerli türk kahvesi öğlen tel şehriye çorbası ve tavuk döner(ekmeksiz) yedim. kendimi kutluyorum tatlı çıktı almadım.öğleden sonra limonlu yeşilçay içtim.öğle arasında 45 dakika yürüdüm.toplamda 1 lt su içtim.

:3::3::3: Kahvaltıda neden az yedin abuk...Onun dışında göze batan tahin pekmez, şekerli çay ve tel şehriye çorbası...

hopp hanımlar :21:

sabah : bi elma
öğlen: haşlanmış tavuk yoğurt
akşam:yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve domatesli biber kavurma yidim :37:

akşam yemeği 17:30 :42:

hala kahvaltıyı düzeltemedim :41:

yine çayları tek şekerli içtim hepsini de yarım bıraktım canım istemedi

piskolatammmmmmmm zamanla kahvaltıya da alısırsın :34::16:

---

ben de menümü yazayım. sabahı yazmıstım. öğlen 1 dilim ekmek, haslanmıs tavuk biraz. ve yesil cay.

bol miktarda su..

akşamı hala yiyemedim :5::5: işteyim daha.

aksama yemekte balık salata vardı(en sevdiğim):25: ucundan yerim artık hic yemezsem vücudum ters teper.
:8:

Back