Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

Biz değil giydiğimiz kıyafetler ötekileştirdi parkon Sen 38 beden değilsin ötekilerdensin dedi...Ben de kendimi burda buldum

Tamam zanım,madem kıyafet bedeni sorun oluyo,bende annemden 42 beden pantullar alır giyerim.
O zaman bisde girebilirmiyik buraya

parkonum bennen gel,bu topikte geyik yassahmış

hem zayıf diye dışlıyollar bizi bunnar

Tamam zanım,madem kıyafet bedeni sorun oluyo,bende annemden 42 beden pantullar alır giyerim.
O zaman bisde girebilirmiyik buraya

Sen kalbimize girmişin buraya mı giremeyeceksin... Gel kurul şöyle baş köşeye Kadesacım senin için de hemen parkonun yanında yer ayırdık uyar mı

Sen kalbimize girmişin buraya mı giremeyeceksin... Gel kurul şöyle baş köşeye Kadesacım senin için de hemen parkonun yanında yer ayırdık uyar mı

Tamam ,bisde gelcez ozaman arada Kadesamnan.

Gerçi sizin ikramınızda kuru çayla grisini olur amma,biz karnımızı doyurur geliris artıkın.

susun bakım menümü yazıcam

kahvaltı : şehriyeli pirinçli değil çorba peynir

öğlen : haşlanmış et azıcık yoğurtlu közlenmiş patlıcan domates biber kavurması yoğurt

akşam : etli nohut ( azıcık yine ) yicem

Son düzenleme:

Ay senin mönünü sevsinler.

Tamam ,bisde gelcez ozaman arada Kadesamnan.

Gerçi sizin ikramınızda kuru çayla grisini olur amma,biz karnımızı doyurur geliris artıkın.

Gelin gelin...Gelmeden haber edin güzel güzel şeyler hazırlayalım

Ya kızlar bende başlamak istiyorum yarından itibaren başlıcam benim çokkk kilo vermem lazım hep beraber verelim kiloları

Verelim tabiki katıl bize

Psikolata eti neden azcık yedin ki :26::26::26:

Bende öğlen fırında tavuk yedim Bir de cacık

ah vjim sen bu yemeyle ölürüsün ben sana diyim

ben bunları bi oturuşta yerim :)

neyse diyete devam,yanınızdayz sizinleyiz

yaşasın kilo vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…