Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

öyle tabi, en azından bir başlangıç yaptım.
azimliyim devamıda gelecek inşallah.
sanada çok geçmiş olsun canım, düzelirsin biran evvel inşallah

Yeni bir topikmiş hayırlı olsun.
Ben konu sahibine yeşil çayla ilgili birşey soracaktım.
Kendisi gitmiş ama gelince cevaplarsa sevinirim.

Ben yeşil çayı yemeklerden önce içtim epey bir süre.
Sabah ve öğlen yemeğinden önce akşam da yatmadan önce.

Sonra yemeklerden sonra ama hemen sonra değil en az 1 saat sonra içmeye başladım.
Şu an işyerim dolasıyla içemiyorum.Biraz da eriniyorum sanırım.Kendim demliyordum,sallama değil yani.

Siz kahvaltıda mutlaka yeşilçay demişsiniz.
Ben netten araştırıp öyle uygulamıştım.

Sizce hangisi doğru?Yemeklerden önce mi sonra mı?

Yemekten en az iki saat sonra yapılması öneriliyor Sağlık açısından yemekten hemen sonra yapılmamalı deniliyor

bende sabah kalkınca ve gece yatmadan içiyorum tarçınlı yapıyorum yeşilçayımı

Karbonhidratlar insanda bağımlılık yapıyormuş biliyor musun...Bu yüzden zor oluyor ekmekten,makarnadan,pilavdan vazgeçmemiz

Geçmiş olsun maxima :26::26::26: Umarım ciddi bir şey yoktur

Pilavdan ve ekmekten vazgeçebilirim ekmek yerine tam tahıllı yiyorum zaten ama şu makarnadan vazgeçemiyorum ben.hem çok seviyorum hem de ben çok yemek seçerim etli yemekleri yemem.Annemde doğal olrak arada da olsa yapıyo etli yemek o zaman aç kalmıyım diye bana da hemen makarna yapıyo

Mesela bu akşam öyle olcak ama makarnanın dışında başka bişey yemiyrum küçük bi tabak yesem 7 de bidaha da yatana kadar bişey yemesem kötü etkisi fazla olurmu ki?

sağolasın sana da gecmiş olsun bu arada.Allah şifa versin.

bende callanetics yapıyorum. önceden yapıp bırakmıstım.cidden kısa sürede etkisini gösteren bir spor.

evet o karın hareketleri boynu yoruyor vücut alısana kadar elinle tutarak yapabilirsin. türkçe dublajlısı var canım bende.burda callenetics egzersizleri topiğinde 599 nolu sayfada linki var

Eve gidince ben de indiricem çok sağol

Benim mesai bitti bayanlar eve gittiğimde gelirim tekrar

Ayy ne güzel erkenden mesain bitiyo benim daha 2 saatim var

Duymamazlığa gelseydin...Hatta nişanlına dönüp sana diyor galiba deseydin... Zayıfladığında çocuğun olduğu yere tekrar git bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kız vardı de

ben duymamazlığa verdim zaten ama içten içe sinir oldum nişanlım da çocuğa sövdü

evet iyi fikir deneyeceğim bunu tabii yerinde bulursam cocugu ilerde

Ay sağolasın akşam indireyim evde

rica ederim

Eve gidince ben de indiricem çok sağol

rica ederim çok faydasını göreceğiz bu sporun. sporu yapan call teyze eger diyetle yaparsanız 5 kilo verseniz bile 10 kg vermiş gibi gözükürsünüz diyor.. zaten kadının o yasta fiziğini gördüm kendimden utandım
rahmetli olmus gerçi gecen yıl ama Allah razı olsun mekanı cennet olsun

bende 58 kiloyum 4 kilo vermem lazım ama bu ara motivasyon düştü bende bi ara 6 sonra hiç bişey yemezdim hemen farketmişti bugunden itibaren 6 dan sonra bişey yemiyorum liste tartılma gunu falan yapacakmısınız free mi takılcaz

canlar akşam yemeğimi yiyorum şimdi
eşimin gelmesine daha 1,5 saat var onu beklemicem bugun :))

Son düzenleme:

Makarna dışında alternatif bulsan daha iyi olur bence...Menemen yapmasını isteyebilirsin annenden mesela sana özel yapıyorsa...Farklı daha düşük kalorili yemekler yemeni öneririm ben...

ozaman ne yapmam lazım.çalışıyorum.sadace öğle arası boşluğum var.yemekten önce mi yürüsem acep

Yemekten önce yap istersen daha etkili olur...

Ben de yedi gibi yemek yerim sanırım eşim o saatlerde gelecek...

Akşam menüde tavuk ızgara,salata ve ayran var bende... Menülerimizi yazsak iyi olur sanırım birbirimize fikir olur hem de yanlışlarımızı görürüz...

Son düzenleme:

evet, ben hiç hazır çorba almadım evime..
hep kendim yaparım çorbayı..

Leslie yapıyorum ama koşu bandı daha iyi gibi geldi

bi farkı yok canım, leslie daha canlı emin ol
koşu bandı çok sıkıcı

karbonhidrat çok var bu menüde.
zayıflama sürecinde karbonhidrattan uzak durmanız lazım..

Duymamazlığa gelseydin...Hatta nişanlına dönüp sana diyor galiba deseydin... Zayıfladığında çocuğun olduğu yere tekrar git bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kız vardı de

hahaahahaah gülmekten kırıldım

yürüyüş yemekten sonra yapılırsa, eritmek adına daha kolay olur..
yemekten hemen sonra değil de bi 20 dk. sonra yürüyebilirsin..
ama hızlı yürüme, yavaş yavaş yürü.
normalde yemekten 2 saat sonrasında spor yapılmaz çünkü kan midededir; kalbe fazla yüklenmiş oluruz.
ama sen yavaş yavaş, aheste aheste yürürsen fazla yormamış olursun.

başka bi önerim var
öğlen yürümesen de eve geldiğinde akşam yemeğinden 2 saat sonra egzersiz yapsan? ya da leslie?

Evet, kahvaltıda mutlaka.
sabahın ilk saaatlerinde bağırsakları yumuşatmamız lazım ki gün boyu rahatlayalım.

gün içinde de içebilirsiniz.
ama fazla aşırıya kaçmayın, yeşilçayda da kafein var.
3-4 fincandan yukarı çıkılmaması taraftarıyım

kahvaltı dışında herhangi bir öğünde de içebilirsiniz, ama kahvaltıda da mutlaka için..
geçmiş olsun maksimaculpa:94:

mers, abuk..:)

bilmem, tablo işi çok uğraştırıcı oluyor..

ooh, ye ye boşver eşi

Akşam menüde tavuk ızgara,salata ve ayran var bende... Menülerimizi yazsak iyi olur sanırım birbirimize fikir olur hem de yanlışlarımızı görürüz...

evet, güzel olur..

ben bu akşam mantar çorba, kurufasülye ve cacık yedim..

ayrana bayılırım yaaa
ayranın yeri bambaşka bende

ama eşim sevmiyo ayran

kızlar bende menümü yazayım bugünkü : sabah 1 kase çorba,peynir.zeytin, yeşillik ;(salataya sabah öğle akşam hayır demem )

yeşil çay.saat 10 gibi.

öğlen işyeri çevremde hep hamburger tarzı yerler var o yüzden eti mısır patlağı yedim. artık evden bir şekilde ayarlayacağım sonraki günler yemeğimi.

1 bardak siyah çay.

5 gibi yeşil çay.

akşam işten gelince callanetics egzersizi yaptım yaklaşık 45 dk. yemeği spordan sonra yemek durumundaydım bugün. yarım kase çorba, bir kepçe tavuklu patates. yogurt ve salata.(19,30 da yedim )

veee tabiikii su gece yatana kadar 3lt bulur midem guruldasa da bırakmayacağım. atıstırmayacagım .

haftada 1 gün de ölcüyü kacırmamak sartıyla tatlı yiyeceğim. iyice kısıtlayınca sonra zıvanadan cıkıyorum da

Ben universiteyi bitirene kadar kolayla pek hasir nesir degildim. Bayramdan bayrama kola alinirdi bizde gelen misafirlere ikram etmek icin. Universite bitti ise basladim kola hayatima girdi benim. Esimde kola hastasi ama yasakladim kola gelmeyecek eve... Doktor ne dedi maxima.

Callani indiriyorum simdi :)

tatlıyı 4ten önce yemeye çalış canım..akşam saatine kalma emi

gidemedik mutlucum, zaman yemedi.

eşimin bi kursu var, buraya 1.5 saat uzaklıkta.
bu hafta boyunca o kursa gitti hep.
bugün öğleden sonra olmamış kurs, erken gelicem, izin alıp işlerimizi halledelim seni de hastaneye götürelim dedi.
ama yolda gelirken iş arkdaşları bi yerde yemek yiyelim diye tutturmuşlar.
normal geleceği saatten geç geldi.

trafik cezamız vardı, radarda geçmiş eşim
onu yatıralım dedik, ama yatıramadık, bazı işlemleri varmış meğer.
hastaneye gideceğimizde de 5e çeyrek vardı.
yetişemezdik, o yüzden kaldı.

yarın tekrar izin alabilir mi bilmiyorum

Umarım yarın izin alabilir maxima eşin...Ben de yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim 30 dk leslie yaptık eşimle şimdi de oturuyorum...

Herşeyi çok güzel anlatmışsınızz
Benim de ideal kiloma 10 kg var bana da yardımcı olur musunuzz ?
Bir de şu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuz ?

Umarım yarın izin alabilir maxima eşin...Ben de yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim 30 dk leslie yaptık eşimle şimdi de oturuyorum...

inşallah mutlucum..

eşinle leslie mi yaptın ne güzel

ben de ütü yaptırıyorum eşime
kayınbabamın konfeksiyon dükkanı varmış, ordan biliyor ütü yapmasını.bende ütüleri ona yaptırıyorum, boş kalmasın demi..zaten evi yeterince dağıtıyor bari ütüyü yapsın

Herşeyi çok güzel anlatmışsınızz
Benim de ideal kiloma 10 kg var bana da yardımcı olur musunuzz ?
Bir de şu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuz ?

teşekkür ederim canım..
oluruz tabi ne demek..

ben cetvel yapmasını bilmiyorum ama, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler sana

Maxima her türlü yararlanmak gerek...

Evet eşimle yaptık leslie oda göbekli olduğu için itiraz etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…