- Konu Sahibi maximaculpa
-
verirsiiin, azmetmişsin bak 8 kilo az değil..
bende nefes almakta zorluk çekmeye başlamıştım valla..
göbek fırtlıyodu kıyafetlerden.
8 aylık gibiydim..
bacaklarım lömbür lömbür olmuştu..
allahtan kurtuldum
çok iyi yapmışsın bu kararı almakla..
ben çekicem o yapışmışları
evet mutlucum, tatlının diğer duyular üstünde üstünlüğü var. ele geçirivieriyor hemen..
karbonhidrat bağımlılığı = insülin direnci.
insülin sürekli çalıştığı için tatlıdan vazgeçmek zor oluyo.
bunun en iyi yolu da tarçın.
sağol canım, bilmiyorum, istanbuldan beri ağrıyo.tutuldu mu anlamadım ki.
10 gün olcak nerdeyse geçmedi.
kas gevşetici içtim yine geçmedi.
bugün baktırcam işte.
tamam kızlar artıkın şeker yok.en azından azaltıcam.neskafe zaten arada sırada içerdim bugün içtğime göreepeyce bi zaman bi daha içmem.ara öğünde işyerinde meyve çıkınca yemeğin hen üstüne olmasın diye şimdi yedim ama onuda yemm artıkın.bide yürüyüşü öğlen yemekten önce yada sonra yapmak arasında bi far varmı
bende sabah kalkınca ve gece yatmadan içiyorum tarçınlı yapıyorum yeşilçayımıYeni bir topikmiş hayırlı olsun.
Ben konu sahibine yeşil çayla ilgili birşey soracaktım.
Kendisi gitmiş ama gelince cevaplarsa sevinirim.
Ben yeşil çayı yemeklerden önce içtim epey bir süre.
Sabah ve öğlen yemeğinden önce akşam da yatmadan önce.
Sonra yemeklerden sonra ama hemen sonra değil en az 1 saat sonra içmeye başladım.
Şu an işyerim dolasıyla içemiyorum.Biraz da eriniyorum sanırım.Kendim demliyordum,sallama değil yani.
Siz kahvaltıda mutlaka yeşilçay demişsiniz.
Ben netten araştırıp öyle uygulamıştım.
Sizce hangisi doğru?Yemeklerden önce mi sonra mı?
Karbonhidratlar insanda bağımlılık yapıyormuş biliyor musun...Bu yüzden zor oluyor ekmekten,makarnadan,pilavdan vazgeçmemiz
Geçmiş olsun maxima :26::26::26: Umarım ciddi bir şey yoktur
sağolasınsana da gecmiş olsun bu arada.Allah şifa versin.
bende callanetics yapıyorum. önceden yapıp bırakmıstım.cidden kısa sürede etkisini gösteren bir spor.
evet o karın hareketleri boynu yoruyorvücut alısana kadar elinle tutarak yapabilirsin. türkçe dublajlısı var canım bende.burda callenetics egzersizleri topiğinde 599 nolu sayfada linki var
Benim mesai bitti bayanlar eve gittiğimde gelirim tekrar
Yemekten en az iki saat sonra yapılması öneriliyorSağlık açısından yemekten hemen sonra yapılmamalı deniliyor
Duymamazlığa gelseydin...Hatta nişanlına dönüp sana diyor galiba deseydin...Zayıfladığında çocuğun olduğu yere tekrar git bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kız vardı de
Ay sağolasın akşam indireyim evde
Eve gidince ben de indiricem çok sağol
Pilavdan ve ekmekten vazgeçebilirim ekmek yerine tam tahıllı yiyorum zaten ama şu makarnadan vazgeçemiyorum ben.hem çok seviyorum hem de ben çok yemek seçerim etli yemekleri yemem.Annemde doğal olrak arada da olsa yapıyo etli yemek o zaman aç kalmıyım diye bana da hemen makarna yapıyo
Mesela bu akşam öyle olcak ama makarnanın dışında başka bişey yemiyrum küçük bi tabak yesem 7 de bidaha da yatana kadar bişey yemesem kötü etkisi fazla olurmu ki?
ozaman ne yapmam lazım.çalışıyorum.sadace öğle arası boşluğum var.yemekten önce mi yürüsem acep
canlar akşam yemeğimi yiyorum şimdi
eşimin gelmesine daha 1,5 saat var onu beklemicem bugun :))
Bence kaşık ölçüsü insanın psikolojisi ile alakalı bir durum...Ben hesap yaptığım zaman daha çok yemek istiyorum...O yüzden ölçü koymuyorum kendime ama bir tabak yemekten fazlada yememeye gayret etmek lazım...Sebzelerden bildiğim kadarıyla yasak olan yok...Ama patates ve bezelye nişasta oranı çok olduğu için fazla önerilmiyor...Onun dışında hazır çorbalar,hazır soslar,gazlı içecekler içerdikleri katkı maddelerinden dolayı önerilmiyor...Pirinç,makarna ve hamur işleri zaten yasak
Leslie yapıyorum ama koşu bandı daha iyi gibi geldi
kızlar sabah 2 dilim tam tahıllı ekmet arasıda 1 dilim beyaz peynir ve 2 şekerli 1 kupa çay içtim.arada 1 şekerli türk kahvesi içtim.
öğlen izmir köfte ve penirli makarna yedim.öğleden sonra 1 tane neskafe 2 si birarada ve 1 dilim kek yedim.şimdede armut yiyorum.şimdiye kadar 1,5 lt su içtim.öğlen yemekten sonra 45 dakika yürüdüm.akşama kısmetse evde tavuk şiş ve mercimek çorbası yemeyi düşünüyom. nasılım kızlar bi deyiverin bakalım
Duymamazlığa gelseydin...Hatta nişanlına dönüp sana diyor galiba deseydin...Zayıfladığında çocuğun olduğu yere tekrar git bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kız vardı de
tamam kızlar artıkın şeker yok.en azından azaltıcam.neskafe zaten arada sırada içerdim bugün içtğime göreepeyce bi zaman bi daha içmem.ara öğünde işyerinde meyve çıkınca yemeğin hen üstüne olmasın diye şimdi yedim ama onuda yemm artıkın.bide yürüyüşü öğlen yemekten önce yada sonra yapmak arasında bi far varmı
Yeni bir topikmiş hayırlı olsun.
Ben konu sahibine yeşil çayla ilgili birşey soracaktım.
Kendisi gitmiş ama gelince cevaplarsa sevinirim.
Ben yeşil çayı yemeklerden önce içtim epey bir süre.
Sabah ve öğlen yemeğinden önce akşam da yatmadan önce.
Sonra yemeklerden sonra ama hemen sonra değil en az 1 saat sonra içmeye başladım.
Şu an işyerim dolasıyla içemiyorum.Biraz da eriniyorum sanırım.Kendim demliyordum,sallama değil yani.
Siz kahvaltıda mutlaka yeşilçay demişsiniz.
Ben netten araştırıp öyle uygulamıştım.
Sizce hangisi doğru?Yemeklerden önce mi sonra mı?
geçmiş olsun maksimaculpa:94:
bende 58 kiloyum 4 kilo vermem lazım ama bu ara motivasyon düştü bende bi ara 6 sonra hiç bişey yemezdim hemen farketmişti bugunden itibaren 6 dan sonra bişey yemiyorum liste tartılma gunu falan yapacakmısınız free mi takılcaz
canlar akşam yemeğimi yiyorum şimdi
eşimin gelmesine daha 1,5 saat var onu beklemicem bugun :))
Akşam menüde tavuk ızgara,salata ve ayran var bende... Menülerimizi yazsak iyi olur sanırım birbirimize fikir olur hem de yanlışlarımızı görürüz...
kızlar bende menümü yazayım bugünkü : sabah 1 kase çorba,peynir.zeytin, yeşillik;(salataya sabah öğle akşam hayır demem )
yeşil çay.saat 10 gibi.
öğlen işyeri çevremde hep hamburger tarzı yerler var o yüzden eti mısır patlağı yedim. artık evden bir şekilde ayarlayacağım sonraki günler yemeğimi.
1 bardak siyah çay.
5 gibi yeşil çay.
akşam işten gelince callanetics egzersizi yaptım yaklaşık 45 dk. yemeği spordan sonra yemek durumundaydım bugün. yarım kase çorba, bir kepçe tavuklu patates. yogurt ve salata.(19,30 da yedim )
veee tabiikii su gece yatana kadar 3lt bulurmidem guruldasa da bırakmayacağım. atıstırmayacagım .
haftada 1 gün de ölcüyü kacırmamak sartıyla tatlı yiyeceğim. iyice kısıtlayınca sonra zıvanadan cıkıyorum da
Ben universiteyi bitirene kadar kolayla pek hasir nesir degildim. Bayramdan bayrama kola alinirdi bizde gelen misafirlere ikram etmek icin. Universite bitti ise basladim kola hayatima girdi benim. Esimde kola hastasi ama yasakladim kola gelmeyecek eve... Doktor ne dedi maxima.
Callani indiriyorum simdi :)
Umarım yarın izin alabilir maxima eşin...Ben de yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim 30 dk leslie yaptık eşimle şimdi de oturuyorum...
Herşeyi çok güzel anlatmışsınızz
Benim de ideal kiloma 10 kg var bana da yardımcı olur musunuzz ?
Bir de şu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?