• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun topiğin :16:

çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.

nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi.:27: o an onun boğazını sıkabilirdim :9: ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür :30::30:

ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.

inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım

Öncelikle Allah tamamına erdirsin canımm :54:

Burda hep birlikte el birliğiyle vericez kilolarımızı inşallah 6 ayın varmış daha gelin olmaya o zamana kadar ipincecik olursun sen merak etme :16:

çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.

nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi.:27: o an onun boğazını sıkabilirdim :9: ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür :30::30:

ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.

inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım

Şişko dedi mi gerçekten :1::1: Hep beraber veririz kiloları inan :34::34::34:

bu sefer olcak bak sende al bir tane bisiklet sporsuz olmıcak sporsuz veriyoruz sonra tekrar alıyoruz. ben ideal kiloma ulaştıktan sonrada devam etcem spor yapmaya :27::27::27:

Bisikleti koyacak yerim olsa 1 dk düşünmem :14::14::14:

yediğimz yemeklerde 6 kaşık 8 kaşık vs gibi ölçüler varmı.yoksa ne kadar istersekmi bide yasaklı sebzeler varmı patates havuç vs gibi

çoğu gitmedi azı gitti bacım:))))
8 kilo verdim sadece, en az 10 daha vermem lazım. 10 daha verirsem 54 olcem 50 kilo altına daha inmek istemiyorum o zamanda çok zayıftım.

verirsiiin, azmetmişsin bak 8 kilo az değil..

bende nefes almakta zorluk çekmeye başlamıştım valla..
göbek fırtlıyodu kıyafetlerden.
8 aylık gibiydim..
bacaklarım lömbür lömbür olmuştu..

allahtan kurtuldum :D

çok iyi yapmışsın bu kararı almakla..

Hahahaha tamam kuzummm çıkışta görüşürüzzz çünkü benim kilolar yapıştı üstüme gitmek bilmiyo :9:

ben çekicem o yapışmışları :D

:50: Karbonhidratlar insanda bağımlılık yapıyormuş biliyor musun...Bu yüzden zor oluyor ekmekten,makarnadan,pilavdan vazgeçmemiz :14::14::14:

Geçmiş olsun maxima :26::26::26: Umarım ciddi bir şey yoktur

evet mutlucum, tatlının diğer duyular üstünde üstünlüğü var. ele geçirivieriyor hemen..

karbonhidrat bağımlılığı = insülin direnci.

insülin sürekli çalıştığı için tatlıdan vazgeçmek zor oluyo.
bunun en iyi yolu da tarçın.

sağol canım, bilmiyorum, istanbuldan beri ağrıyo.tutuldu mu anlamadım ki.
10 gün olcak nerdeyse geçmedi.

kas gevşetici içtim yine geçmedi.
bugün baktırcam işte.

yediğimz yemeklerde 6 kaşık 8 kaşık vs gibi ölçüler varmı.yoksa ne kadar istersekmi bide yasaklı sebzeler varmı patates havuç vs gibi

patates,makarna,pirinç gibi nişastası bol olan besinleri az tüketirsek daha iyi tabiki.
ölçü yok, göz kararı.
yağsız değil, ama çok yağlı da değil. çok yağlı yemek zaten kötü oluyor.

Bence kaşık ölçüsü insanın psikolojisi ile alakalı bir durum...Ben hesap yaptığım zaman daha çok yemek istiyorum...O yüzden ölçü koymuyorum kendime ama bir tabak yemekten fazlada yememeye gayret etmek lazım...Sebzelerden bildiğim kadarıyla yasak olan yok...Ama patates ve bezelye nişasta oranı çok olduğu için fazla önerilmiyor...Onun dışında hazır çorbalar,hazır soslar,gazlı içecekler içerdikleri katkı maddelerinden dolayı önerilmiyor...Pirinç,makarna ve hamur işleri zaten yasak :14::14::14:

Öncelikle Allah tamamına erdirsin canımm :54:

Burda hep birlikte el birliğiyle vericez kilolarımızı inşallah 6 ayın varmış daha gelin olmaya o zamana kadar ipincecik olursun sen merak etme :16:

teşekkür ederim :16::16: umarım olurum 16 kilo kadar fazlam var ama 10 da versem 6 ayda yeter bana başlangıç olarak :27:

Şişko dedi mi gerçekten :1::1: Hep beraber veririz kiloları inan :34::34::34:

evet şişko dedi :9: :47::47:

o da şöyle oldu sokakta baskülle duran çocuklar var ya abla bi tartıl bence zayıflamıssındır vs ayak yapıyor . ben hiç tınlamadım geçtim gittim önünden arkamdan yalan söyledim şişko dedi :37: :1::1: sanki ben kendimi bilmiyorum ama o söz beni kendime getirdi.:31:

evet şişko dedi :9: :47::47:

o da şöyle oldu sokakta baskülle duran çocuklar var ya abla bi tartıl bence zayıflamıssındır vs ayak yapıyor . ben hiç tınlamadım geçtim gittim önünden arkamdan yalan söyledim şişko dedi :37: :1::1: sanki ben kendimi bilmiyorum ama o söz beni kendime getirdi.:31:

Kızsam mı,sevinsem mi bilemedim çocuğun patavatsızlığına...:1::1::1:

bende nefes almakta zorluk çekmeye başlamıştım valla..
göbek fırtlıyodu kıyafetlerden.
8 aylık gibiydim..
bacaklarım lömbür lömbür olmuştu..

allahtan kurtuldum :D

çok iyi yapmışsın bu kararı almakla..

.

sağolasın :8::8: sana da gecmiş olsun bu arada.Allah şifa versin.

bende callanetics yapıyorum. önceden yapıp bırakmıstım.cidden kısa sürede etkisini gösteren bir spor.

sağolasın :8::8: sana da gecmiş olsun bu arada.Allah şifa versin.

bende callanetics yapıyorum. önceden yapıp bırakmıstım.cidden kısa sürede etkisini gösteren bir spor.

Onu bende yapmak istiyorum hatta geçen denedim ilk defa 2 gündür boynum tutuk geziyorum... :1::1::1: Onun türkçe dublajlı olanı var mı sende :26::26:

Son düzenleme:
kızlar sabah 2 dilim tam tahıllı ekmet arasıda 1 dilim beyaz peynir ve 2 şekerli 1 kupa çay içtim.arada 1 şekerli türk kahvesi içtim.
öğlen izmir köfte ve penirli makarna yedim.öğleden sonra 1 tane neskafe 2 si birarada ve 1 dilim kek yedim.şimdede armut yiyorum.şimdiye kadar 1,5 lt su içtim.öğlen yemekten sonra 45 dakika yürüdüm.akşama kısmetse evde tavuk şiş ve mercimek çorbası yemeyi düşünüyom. nasılım kızlar bi deyiverin bakalım:27::37:

Onu bende yapmak istiyorum hatta geçen denedim ilk defa 2 gündür boynum tutuk geziyorum... :1::1::1: Onun türkçe dublajlı olanı var mı sende :26::26:

evet o karın hareketleri boynu yoruyor :1: :ssz: vücut alısana kadar elinle tutarak yapabilirsin. türkçe dublajlısı var canım bende.burda callenetics egzersizleri topiğinde 599 nolu sayfada linki var :34::16:

:1::1::1: ben içten içe teşekkür bile ettim çocuğa. :10:

tabii ki yanımda nişanlım olmasaydı daha iyi olurdu :30: belki de onun da duyması beni böyle gaza getirdi. :27:

Duymamazlığa gelseydin...Hatta nişanlına dönüp sana diyor galiba deseydin...:1::1::1: Zayıfladığında çocuğun olduğu yere tekrar git bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kız vardı de :27::27:

kızlar sabah 2 dilim tam tahıllı ekmet arasıda 1 dilim beyaz peynir ve 2 şekerli 1 kupa çay içtim.arada 1 şekerli türk kahvesi içtim.
öğlen izmir köfte ve penirli makarna yedim.öğleden sonra 1 tane neskafe 2 si birarada ve 1 dilim kek yedim.şimdede armut yiyorum.şimdiye kadar 1,5 lt su içtim.öğlen yemekten sonra 45 dakika yürüdüm.akşama kısmetse evde tavuk şiş ve mercimek çorbası yemeyi düşünüyom. nasılım kızlar bi deyiverin bakalım:27::37:

Şekeri hayatından çıkarmalısın abuk...Kahvaltına biraz daha ağırlık ver...Makarna da yeme :50::50::50: 2 si bir arada da yapay süt tozu var katkılı maddeler kullanmasan iyi olur o yüzden kahveyi sütle içmeni tavsiye ederim...Ara öğün eğer çok gerekmiyorsa yapma :1::1::1: Meyvelerde de şeker var :34::34::34:

evet o karın hareketleri boynu yoruyor :1: :ssz: vücut alısana kadar elinle tutarak yapabilirsin. türkçe dublajlısı var canım bende.burda callenetics egzersizleri topiğinde 599 nolu sayfada linki var :34::16:

Ay sağolasın akşam indireyim evde :16::16::16:

Son düzenleme:

Bodoslama dalmak gibi olacak ama ben bu listede fazla şeker kelimesi gördüm sanki.
Ara öğünlerde daha sağlıklı beslenebilirsin bence.

tamam kızlar artıkın şeker yok.en azından azaltıcam.neskafe zaten arada sırada içerdim bugün içtğime göreepeyce bi zaman bi daha içmem.ara öğünde işyerinde meyve çıkınca yemeğin hen üstüne olmasın diye şimdi yedim ama onuda yemm artıkın.bide yürüyüşü öğlen yemekten önce yada sonra yapmak arasında bi far varmı

Back