- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
- Konu Sahibi maximaculpa
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun topiğin
çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.
nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi. o an onun boğazını sıkabilirdim ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür
ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.
inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım
Öncelikle Allah tamamına erdirsin canımm
Burda hep birlikte el birliğiyle vericez kilolarımızı inşallah 6 ayın varmış daha gelin olmaya o zamana kadar ipincecik olursun sen merak etme