- Konu Sahibi maximaculpa
-
Ben de tam ekmek bağımlısıyım...Canan Karatayın kitabını okumuştum...Kitabında evinin civarındaki fırınları gezdiğini çoğu fırıncının ekmek yaparken kürekle tuz kullandığını yazmıştı...Unu bırak içindeki tuz bile kilo aldırmaya yeter diye düşünmüştüm... İlk etapta tam tahıllı ekmek ya da tam buğday ekmeği tüketmeyi düşünüyorum bende...Zamanla tamamen keserim
Ben bu sözü görebilceğim biyere yazmalıyım o zamansaaaa
Ben her konuda ters olduğum gibi diyeti de tersten yapıorum,kahvaltı da yarım dilim ekmek 3 zeytin ve azcık peynir yiyorum ama akşam yemeğine hücuuuzzz
yaa ben veremiyorum vucudumdireniyor kilo vermeye ondan dedim bari en azından çalışan biri olarak eve alayım kondisyon bisikleti evde tv karşısında ikicik pedal çevirerek zayıflayım
Ben bu sözü görebilceğim biyere yazmalıyım o zamansaaaa
Ben her konuda ters olduğum gibi diyeti de tersten yapıorum,kahvaltı da yarım dilim ekmek 3 zeytin ve azcık peynir yiyorum ama akşam yemeğine hücuuuzzz
yaa ben veremiyorum vucudumdireniyor kilo vermeye ondan dedim bari en azından çalışan biri olarak eve alayım kondisyon bisikleti evde tv karşısında ikicik pedal çevirerek zayıflayım
Evet biraz ters yapıyormuşun diyeti... Eğer akşam çok yiyorum diyorsan sporunu akşam yemeğinden sonra yapabilirsin...Ama yemekle spor arasında 2 saat olmalı diye biliyorum...
Sen al başla memnun kalırsan bizlerde alırız
hııı, biliyorum senin geç yatmalarını
yemicen şekrim.
yeme, yatağa aç gir bak nasıl eriyosun ertesi güne.
akşam yemeğinden sonra su iç bol bol
karnını oyalar
bencede, akşam yemeği çok hafif geçmeli.
niye kahvaltı yapamıyon kız
Evet biraz ters yapıyormuşun diyeti... Eğer akşam çok yiyorum diyorsan sporunu akşam yemeğinden sonra yapabilirsin...Ama yemekle spor arasında 2 saat olmalı diye biliyorum...
bende 1 temmuzda başladım 65,5 la bugun tartıldım 55,8
tam bi ekmek bağımlısıydım çok zor oldu bırakmam
hiç su içmiyordum içmeye başladım ama hala öyle 2 lt ulaşamadım
bu aralar kahvaltı yapamıyorumama öğlen yemeğimi evden getiriyorum işyeri yemek parası verdiği için
akşamda ne yemeği varsa 5 kaşık salata yoğurt ekmeği hepten kestim pilav makarna yememeğe özen gösterdim
sonuç şimdilik bu
guzum bende ekmeği çok seviyorum hele bide koçişpazar ve cumartesi sabahı kahvaltıya fırından sıcak sıcak alıp geliyoo miss gibi o yerken kayıtsız kalamıyorum yiyorum
beni alın aranıza benide benide ...
guzum bende ekmeği çok seviyorum hele bide koçişpazar ve cumartesi sabahı kahvaltıya fırından sıcak sıcak alıp geliyoo miss gibi o yerken kayıtsız kalamıyorum yiyorum
selam herkese
tartıda hiç 50 üzerini göremeyen ben, evliliğimin ilk yılında 6, ilk gebeliğimde 16, 2.gebeliğimde 6 kilo alarak tartıda 72,5 u gördüm.
bu ramazana kadarda hiç bir şekilde vermeye uğraşmadım.
ramazandan bu yana kendimce hiç bir listeye uymadan 8 kilo verdim. en büyük desteğim tarçınlı yeşil çayım oldu. sabah kahvaltımı tam yaptım. öğlen akşam 1 tabak yemekyanında salata yada cacık yedim. biberiye çayı, elmalı limonlu tarçınlı çay içtim. 2 ufaklığım olduğu için yürüyüş yapamıyordum.o yüzden leslie 3 millik yürüyüş programını yaptım haftada 2 bazen 3 kez. çok şükür kaçamak yapmadığım müddetçe veriyorum. daha vermem gereken 10 kilo var. inşallah arada uğrayıp sizden tiyolar alırım.
inşallah herkes taşıdığı yükten kurtulur ve hep beraber veririz fazlalıklarımızı
tamam ozaman yarın sabahtan itibaren veriyoruz kiloları caymak kaçmak yokbende kaçarsam yakalayın bisikletide aldıktan sonra 1 ayda kaçkilo vercem bakcaz hep birlikte görcez inşallahh 6 -7 kilo arasında veririm yaza tamamen incelmiş girerim kilom şuanda 69 hedefim 58
Bu akşam aç yatıcam bak görüceksin yarın yazıcammm hadi bakalımm şu göbiş gitsin artıkk
Ben 1 saat diye duymuştum ama olsun 2 saat sonra da yapsam olur
Ayy senin nickin ne güzel öyle canım çok biskolata istedi amaa
Bizim evin yakınında da fırın var7/24 sıcak ekmek oluyor
ilk başlarda direnir vücut, sonradan vermeye başlarsın merak etme..sporla desteklediğin zaman hem sarkma olmaz, hem daha hızlı sonuç alırsın..
buyur gel kız
ooooh götüür ekmekleri götür
evet canım, 2 saat olmalı.
selam
çoğu gitmiş azı kalmış merak etme
Bizim evin yakınında da fırın var7/24 sıcak ekmek oluyor
allahım benim eşim de bayılır..
sıcacık ekmek olsun anında götürür
yeme guzum sende bak gene birlikte başlıyoruz
yaza kadar mı..
seneye mi yani..
ohoooo, çoktaaan verirsin canıım..
tığ gibi olursun söylediklerime uyarsan
zayıflama hormonu en iyi uykuda salgılanıyo gülincim.
bi de aç olduğun için depodan yakılıyo.
sonuçta uyumak için de bi enerji lazım.
o enerji depolardan gidiyor işte aç yattığın zaman.
allahım benim eşim de bayılır..
sıcacık ekmek olsun anında götürür
vallaa götüryorum yaaa ama artık kendimi kıscam yemicem ekmekte makarnada sağlıklı beslencem
Haklısın kuzummm akşam atıştırmaları ve doyarak yemekten kalkmayı bırakmam lazım
Yaaa uzun zamandır tam buğday yiyorum çok özledim sıcacık çıtır çıtır beyaz ekmeği
selam
çoğu gitmiş azı kalmış merak etme
bi zahmeet şekerim
kahvaltıda ve öğle yemeğinde doyarak kalk sadece. akşam yemeğin hafif olsun, atıştırma yapma, yatağa aç gir,
2 gün içinde kilodan gitmezse gel çıkışta görüşelim gülincim
kızlar birazdan eşim gelcek, hastaneye gitcez.
sağ kürek kemiğim 10 gündür ağrıyor film çektircem bi..
akşama görüşürüz
Hep birlikte başlıyoruz ama sonu pek iyi sonuçlanmıyor
bi zahmeet şekerim
kahvaltıda ve öğle yemeğinde doyarak kalk sadece. akşam yemeğin hafif olsun, atıştırma yapma, yatağa aç gir,
2 gün içinde kilodan gitmezse gel çıkışta görüşelim gülincim
akşama görüşürüz
Haklısın kuzummm akşam atıştırmaları ve doyarak yemekten kalkmayı bırakmam lazım
Yaaa uzun zamandır tam buğday yiyorum çok özledim sıcacık çıtır çıtır beyaz ekmeği
akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?