Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

guzum bende ekmeği çok seviyorum hele bide koçişpazar ve cumartesi sabahı kahvaltıya fırından sıcak sıcak alıp geliyoo miss gibi o yerken kayıtsız kalamıyorum yiyorum

Evet biraz ters yapıyormuşun diyeti... Eğer akşam çok yiyorum diyorsan sporunu akşam yemeğinden sonra yapabilirsin...Ama yemekle spor arasında 2 saat olmalı diye biliyorum...

yaa ben veremiyorum vucudumdireniyor kilo vermeye ondan dedim bari en azından çalışan biri olarak eve alayım kondisyon bisikleti evde tv karşısında ikicik pedal çevirerek zayıflayım

Sen al başla memnun kalırsan bizlerde alırız

Evet biraz ters yapıyormuşun diyeti... Eğer akşam çok yiyorum diyorsan sporunu akşam yemeğinden sonra yapabilirsin...Ama yemekle spor arasında 2 saat olmalı diye biliyorum...

yaa ben veremiyorum vucudumdireniyor kilo vermeye ondan dedim bari en azından çalışan biri olarak eve alayım kondisyon bisikleti evde tv karşısında ikicik pedal çevirerek zayıflayım

Sen al başla memnun kalırsan bizlerde alırız

selam herkese
tartıda hiç 50 üzerini göremeyen ben, evliliğimin ilk yılında 6, ilk gebeliğimde 16, 2.gebeliğimde 6 kilo alarak tartıda 72,5 u gördüm.
bu ramazana kadarda hiç bir şekilde vermeye uğraşmadım.
ramazandan bu yana kendimce hiç bir listeye uymadan 8 kilo verdim. en büyük desteğim tarçınlı yeşil çayım oldu. sabah kahvaltımı tam yaptım. öğlen akşam 1 tabak yemekyanında salata yada cacık yedim. biberiye çayı, elmalı limonlu tarçınlı çay içtim. 2 ufaklığım olduğu için yürüyüş yapamıyordum.o yüzden leslie 3 millik yürüyüş programını yaptım haftada 2 bazen 3 kez. çok şükür kaçamak yapmadığım müddetçe veriyorum. daha vermem gereken 10 kilo var. inşallah arada uğrayıp sizden tiyolar alırım.
inşallah herkes taşıdığı yükten kurtulur ve hep beraber veririz fazlalıklarımızı

tamam ozaman yarın sabahtan itibaren veriyoruz kiloları caymak kaçmak yok bende kaçarsam yakalayın bisikletide aldıktan sonra 1 ayda kaçkilo vercem bakcaz hep birlikte görcez inşallahh 6 -7 kilo arasında veririm yaza tamamen incelmiş girerim kilom şuanda 69 hedefim 58

Bu akşam aç yatıcam bak görüceksin yarın yazıcammm hadi bakalımm şu göbiş gitsin artıkk

Ben 1 saat diye duymuştum ama olsun 2 saat sonra da yapsam olur

Ayy senin nickin ne güzel öyle canım çok biskolata istedi amaa

ilk başlarda direnir vücut, sonradan vermeye başlarsın merak etme..sporla desteklediğin zaman hem sarkma olmaz, hem daha hızlı sonuç alırsın..

beni alın aranıza benide benide ...

buyur gel kız

guzum bende ekmeği çok seviyorum hele bide koçişpazar ve cumartesi sabahı kahvaltıya fırından sıcak sıcak alıp geliyoo miss gibi o yerken kayıtsız kalamıyorum yiyorum

ooooh götüür ekmekleri götür

evet canım, 2 saat olmalı.

selam
çoğu gitmiş azı kalmış merak etme

yaza kadar mı..
seneye mi yani..

ohoooo, çoktaaan verirsin canıım..

tığ gibi olursun söylediklerime uyarsan

zayıflama hormonu en iyi uykuda salgılanıyo gülincim.
bi de aç olduğun için depodan yakılıyo.
sonuçta uyumak için de bi enerji lazım.
o enerji depolardan gidiyor işte aç yattığın zaman.

Bizim evin yakınında da fırın var 7/24 sıcak ekmek oluyor

allahım benim eşim de bayılır..
sıcacık ekmek olsun anında götürür

vallaa götüryorum yaaa ama artık kendimi kıscam yemicem ekmekte makarnada sağlıklı beslencem

Haklısın kuzummm akşam atıştırmaları ve doyarak yemekten kalkmayı bırakmam lazım

Yaaa uzun zamandır tam buğday yiyorum çok özledim sıcacık çıtır çıtır beyaz ekmeği

vallaa götüryorum yaaa ama artık kendimi kıscam yemicem ekmekte makarnada sağlıklı beslencem

bi zahmeet şekerim
Haklısın kuzummm akşam atıştırmaları ve doyarak yemekten kalkmayı bırakmam lazım

Yaaa uzun zamandır tam buğday yiyorum çok özledim sıcacık çıtır çıtır beyaz ekmeği

kahvaltıda ve öğle yemeğinde doyarak kalk sadece. akşam yemeğin hafif olsun, atıştırma yapma, yatağa aç gir,
2 gün içinde kilodan gitmezse gel çıkışta görüşelim gülincim

kızlar birazdan eşim gelcek, hastaneye gitcez.
sağ kürek kemiğim 10 gündür ağrıyor film çektircem bi..
akşama görüşürüz

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun topiğin

çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.

nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi. o an onun boğazını sıkabilirdim ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür

ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.

inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım

Hahahaha tamam kuzummm çıkışta görüşürüzzz çünkü benim kilolar yapıştı üstüme gitmek bilmiyo

Hep birlikte başlıyoruz ama sonu pek iyi sonuçlanmıyor

bu sefer olcak bak sende al bir tane bisiklet sporsuz olmıcak sporsuz veriyoruz sonra tekrar alıyoruz. ben ideal kiloma ulaştıktan sonrada devam etcem spor yapmaya

Karbonhidratlar insanda bağımlılık yapıyormuş biliyor musun...Bu yüzden zor oluyor ekmekten,makarnadan,pilavdan vazgeçmemiz

kızlar birazdan eşim gelcek, hastaneye gitcez.
sağ kürek kemiğim 10 gündür ağrıyor film çektircem bi..
akşama görüşürüz

Geçmiş olsun maxima :26::26::26: Umarım ciddi bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…