- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
- Konu Sahibi maximaculpa
-
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun topiğin
çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.
nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi.o an onun boğazını sıkabilirdim ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür
ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.
inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım
çok faydalı doğru bilgiler yazmışsın. bende geçen yıl 13 kilo verdim. bu yıl ne mi oldu bunalım dönemi vs vs derken hopp hepsi bir geri aldım. hem de bile bile kendime yaptım bunu gece gündüz abur cubur çikolata.
nişanlandım nişan ,çeyiz stresinden daha da yedim .pantalonlarım olmadı. gözümün önünde onlara baka baka yemeye devam ettim.bi türlü kendime gelemedim. taa ki bu pazartesiye kadar.nefes almakta zorluk çektim.yolda çocugun biri şişko dedi.o an onun boğazını sıkabilirdim ama bu söz beni kendime getirdi. dedim napıyorum ben kendime.sağlığım gidiyor. eski ben yok.eski görünümüm yok kıyafetlerden yağlar göbek fışkırıyor bacaklarım lömbür lömbür
ve dünden itibaren yediklerime aynen bu sekilde dikat ediyorum. her gün 45 dk. sporumu da yapıyorum.ilk günler olduğu için sporda zorlanıyorum ama vücudumun açıldığını hissediyorum.mutluyum. günde 2.5 lt. suyumu tüketiyorum-hos önceden de cok icerdim.
inanıyorum. hem sağlıklı olacağım.hem eski görünümğme kavusacagım.hem de fit gelin olacagım
bu sefer olcak bak sende al bir tane bisiklet sporsuz olmıcak sporsuz veriyoruz sonra tekrar alıyoruz. ben ideal kiloma ulaştıktan sonrada devam etcem spor yapmaya
çoğu gitmedi azı gitti bacım:))))
8 kilo verdim sadece, en az 10 daha vermem lazım. 10 daha verirsem 54 olcem 50 kilo altına daha inmek istemiyorum o zamanda çok zayıftım.
Hahahaha tamam kuzummm çıkışta görüşürüzzz çünkü benim kilolar yapıştı üstüme gitmek bilmiyo
Karbonhidratlar insanda bağımlılık yapıyormuş biliyor musun...Bu yüzden zor oluyor ekmekten,makarnadan,pilavdan vazgeçmemiz
Geçmiş olsun maxima :26::26::26: Umarım ciddi bir şey yoktur
Şişko dedi mi gerçektenHep beraber veririz kiloları inan
Bisikleti koyacak yerim olsa 1 dk düşünmem
yediğimz yemeklerde 6 kaşık 8 kaşık vs gibi ölçüler varmı.yoksa ne kadar istersekmi bide yasaklı sebzeler varmı patates havuç vs gibi
yediğimz yemeklerde 6 kaşık 8 kaşık vs gibi ölçüler varmı.yoksa ne kadar istersekmi bide yasaklı sebzeler varmı patates havuç vs gibi
leslie yap şekerim
ben leslie yi önceden keşfetseydim aldırmazdım koşu bandını
Öncelikle Allah tamamına erdirsin canımm
Burda hep birlikte el birliğiyle vericez kilolarımızı inşallah 6 ayın varmış daha gelin olmaya o zamana kadar ipincecik olursun sen merak etme
Şişko dedi mi gerçektenHep beraber veririz kiloları inan
evet şişko dedi
o da şöyle oldu sokakta baskülle duran çocuklar var ya abla bi tartıl bence zayıflamıssındır vs ayak yapıyor . ben hiç tınlamadım geçtim gittim önünden arkamdan yalan söyledim şişko dedisanki ben kendimi bilmiyorum ama o söz beni kendime getirdi.
bende nefes almakta zorluk çekmeye başlamıştım valla..
göbek fırtlıyodu kıyafetlerden.
8 aylık gibiydim..
bacaklarım lömbür lömbür olmuştu..
allahtan kurtuldum
çok iyi yapmışsın bu kararı almakla..
.
sağolasınsana da gecmiş olsun bu arada.Allah şifa versin.
bende callanetics yapıyorum. önceden yapıp bırakmıstım.cidden kısa sürede etkisini gösteren bir spor.
Kızsam mı,sevinsem mi bilemedim çocuğun patavatsızlığına...
Onu bende yapmak istiyorum hatta geçen denedim ilk defa 2 gündür boynum tutuk geziyorum...Onun türkçe dublajlı olanı var mı sende :26::26:
ben içten içe teşekkür bile ettim çocuğa.
tabii ki yanımda nişanlım olmasaydı daha iyi olurdubelki de onun da duyması beni böyle gaza getirdi.
kızlar sabah 2 dilim tam tahıllı ekmet arasıda 1 dilim beyaz peynir ve 2 şekerli 1 kupa çay içtim.arada 1 şekerli türk kahvesi içtim.
öğlen izmir köfte ve penirli makarna yedim.öğleden sonra 1 tane neskafe 2 si birarada ve 1 dilim kek yedim.şimdede armut yiyorum.şimdiye kadar 1,5 lt su içtim.öğlen yemekten sonra 45 dakika yürüdüm.akşama kısmetse evde tavuk şiş ve mercimek çorbası yemeyi düşünüyom. nasılım kızlar bi deyiverin bakalım
evet o karın hareketleri boynu yoruyorvücut alısana kadar elinle tutarak yapabilirsin. türkçe dublajlısı var canım bende.burda callenetics egzersizleri topiğinde 599 nolu sayfada linki var
kızlar sabah 2 dilim tam tahıllı ekmet arasıda 1 dilim beyaz peynir ve 2 şekerli 1 kupa çay içtim.arada 1 şekerli türk kahvesi içtim.
öğlen izmir köfte ve penirli makarna yedim.öğleden sonra 1 tane neskafe 2 si birarada ve 1 dilim kek yedim.şimdede armut yiyorum.şimdiye kadar 1,5 lt su içtim.öğlen yemekten sonra 45 dakika yürüdüm.akşama kısmetse evde tavuk şiş ve mercimek çorbası yemeyi düşünüyom. nasılım kızlar bi deyiverin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?