Hergün hergün

Ben haftada hergün görüyorum
İlk başlarda bizde öyleydik aman agzımızın tadı bozulmasın diyr göz yumardım bazı şeylere ses etmezdim yedirir içirirdim baktım ki kaynananın amacı sömürmek oglunu çektim duvarlarımı yüz göz olmak istemedim ama saygımdan da çıkmadım yeri geldi surat ta astım yeri geldi güldüm eglendim de ne düşünürsem de söylerim arkasından da konuşmam eşimle eninde sonunda anladı da allah var beni dışardan kimseye kötülemez eşine kızına kötüler bilirim. Umursamıyorum ben artık huyu öyle deyip geçiyorum benide zırt pırt aramazlar ister giderim ister gitmem kimse de karışmıyor.

Arada dicem bakalım yemeği bugün beraber yiyelim annene sen söyle gitmeyecemizi ne dicek
Eşine neden topu atıyorsun ara sen söyle anne bugn biz evimizde yiycez bu kadar basit. Bu kadar pasif olursan çok ezilirsin, sinir hastası olursun. En basiti benm kv aşırı iyi evine gitsem hiçbir iş yaptırmaz ona ragmen ayda bir anca giderim, hergün ne işim var ya.

Arada dicem bakalım yemeği bugün beraber yiyelim annene sen söyle gitmeyecemizi ne dicek
Yoo kendiniz söyleyin niye eşiniz söylüyor. Benim kayınvalide soruyor gelmeyeceğim evimdeyim diyorum niye gelmiyorsun diyor gelmeyeceğim dedim diyorum bitiyor

Eşim bana gelinleri değil kızları gibi görmelerini istiyorsan gideriz demiştide
Yaşın kaç? Eşin sana vermiş ayarı. Mantıklı mı sence sen gelinsin asla kızları gibi olamassın istersen ağzınla kuş tut, herşeylerine koş et ama bu gerçek değişmez.

Kardeşim sen çok sessiz kalmışsın ,
kimseyi kırmak istemiyorsun huzursuzluk istemiyorsun anlıyorum ama sessiz olursan bunun sonu gelmez gerekirse kavga ediceksin huzursuzluk yaşayacaksın bununbaşka çaresi yok malesef
Haklısınız valla çok sessiz biriyiö sesim çıkmaz

Koyuyorum anlamıyorlarki bi geç gideyim ararlar daraldım akşam yemeğinde herkes orada olacak söz hakkıda vermiyorlar bişey desem eşimle kavga oluyor
Çok gereksiz eşinizin bu şekilde tavır sergilemesi de normal değil. Siz daha iyisini bilirsiniz ama olacak gibi değil.

Tarlasında işçi istiyorsa parasını versin eleman tutsun. Bir yere gelin "gidiyoruz" diye birinin uşağı veya uzantısı olmuyoruz. Böyle insanların hayatına müdahale ede ede zaten kendilerinden soğutuyorlar. Şu eski kafa yapıda olanlara laf anlatmak daha zor ama cizgilerimizi çizip koruyarak üstesinden gelinir ancak.

Diyorum ben deyince ısrar eder kıramıyorum bazılarına bakıyorum burda altlı üstlü oturuyorlar kaynanası hep gelinde çocuklarla falan ama gelin alışmış mı ne bişey demiyor hep beraberler hergün kaynanası gelir çocuklarla ilgilenir falan

Eşime söylüyorum beraber yiyoruz işte yemeği sizi anne kız gibi görmek istiyorum diyor tartışma oluyor ailesine kaç kez dedim annesi akşam yemeğinde herkes masada olsun istiyoruz diyor çok gelenekçiler

O iş öyle eşinin görmek istemesiyle alakalı değil. Senin istemenle alakalı. Niye ezdiriyosun kendini? Eşin hergün gider mi senin ailene? Böyle saçmalık olur mu. Ben ailemle aynı mahallede oturuyorum, eşim babamı çok sever birlikte vakit geçirmeyede bayılır. Haftada 1den daha az gidiyoruzdur, bazen eşim der gidelim diye ben oturuyoruz evimizde der kestirip atarım.

Anlamıyorlar psikolojim bozuldu resmen ya kalplerini kırmamak için zor tutuyorum
Bak ne güzel söylüyorsun onlar kırılmasın dedikce senin psikoljin bozuluyor. insan hergün aynı modda olamaz ki kendi evin de bile hergün temizlik yapmak yemek hazırlamak istemezsin.O yüzden hayır demeyi öğreneceksin.
Hayır demek senin en doğal hakkın buna saygı duymayan da kırılsın.

Israr etmeye devam ederlerse diyeceğim inşallah ama kıramıyorum ki çok kötü huyum bu

Bende kıramıyorum en kötü huyum böylede kendimi üzüyorum köye bile götürürler sürekli iş bıktım valla bazen sohbet edelim istiyorum gezelim yok. Burda bazı tanıdıklar var altlı üstlü oturuyorlar kaynana hergün orda alışmışlarmı ne hep beraberler burda öyle herhald ehep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…