Hergün hergün

Allah yardımcınız olsun. Zor gerçekten anlayışsızlık.
Bu durumu konuşmadınız mı hiç?
Anne biz de Bi aileyiz artık.
Benim de evde pek çok işim oluyor vs diye.
Senin çoluğun çocuğun yok daha işin yok diyor alışırsın daha çok evde olursunuz diyor onlar ölünce evde olurmuşuz herhalde

Bi kere rahatsızım gitmeyelim dedim kaynanam kaç kez aradı en son gitmedim diğer gün hemen arıyor gelceksiniz dimi diye telefonu çarpasım geliyor
E yok gelmeyeceğiz bugün şu işimiz var deyince gelip evden mi alıyor sizi?

Ben eşimle konuşsam kavga oluyor ki ne var gitsek üç saat falan beraber yemek yiyoruz diyor bunda ne var diyor annesinede dedim akşam yemekte beraber olmak istiyoruz diyor
Sende eşinle olmak istiyorsun mantıksız bence eşin anlayış göstermiyor sana oysa ona 3 saat basit gelir annesi babası sonuçta fakat sen aynı düşünmek zorunda değilsin onunla aynı hissetmemen çok normal bu durumun tek çözümü eşin başka şekilde halledemezsin gitme saatine yakın cilve falan yap belki o zaman gitmek istemez

Çocuk olursa daha mı farklı olur acaba diyorum şimdi evde tekim ya ondanmı diyorum

Bence genel olarak iki tarafın birbirine saygı göstererek yaklaşması gerekir. Mesela kayinvalidem beni arasa "şunu yaptım gelin Beraber yiyelim" diye ben bunu emrivaki gibi anlamam, çünkü "anne zamanım yok, şimdi gelemem" desem alınmıyor veya dram çıkarmıyor. Ama imkanım varsa gidip beraber de yerim. Herşeyin dengeli olması önemli. Kayinvalidem yardım etmeyi teklif eder, ama birden gelip evde birseyler yapmaya başlamaz. Hani birbirimize karşı öyle bir "sen bana bunu yap" diye bir beklentimiz yok. Evlendigimden beri samimi olmaya çalışıyorum. Açık da konuşurum. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz

Ne güzel önemli olan o zaten. Benim geçen gelmiş köye gidecez diyor insan sorar gidermisim diye Allahım çıldıracam ya bide diyor tarlada çalışmayacaksan annen niye verdi bende dedim eşim çalışacaksın demedi evlenmeden önce

Ama sen evliligini oturtamadan hamile kalmak istiyorsun bir de
Hamile kalsan bu aileyle hep goruseceksin
Hic kaçışın olmayacak
Simdiden itiraz edemiyorsun
Bir an once evliliğini yoluna koyman lazim
Bu aileye bebek tam facia
Çocuğum olursa belki işi gücü var derler şimdi evde boş boş oturuyorum diye

Hayır üniversite bitirdim ama daha iş yok açıktan okuyorum tekrardan

Bence bu durumun çözümü iş bulmanız. Sizi sürekli evde düşündüğü için iş yaptırmak istiyor olabilir. Ben çalışıyorum o yüzden de birşey demiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…