Hergün hergün

Benim kayınvalidem de iskolik ama bana iş buyurmaz. Böyle bir huyu hiç olmadi. Benim iki küçük çocuğum var. Kendi işlerime yetisemiyorum kaldıki başkasının işini yapmak :) kafa dengi olmaktan cok çocuklarımın onları ne kadar sevdiklerini görüyorum. Ona sevindim. Benim aile büyükleri tanıma şansım hiç olmadı. Ama genel olarak bazı konularda bakış acımız farklı olsada anlaşıyoruz
Çocuk olursa daha mı farklı olur acaba diyorum şimdi evde tekim ya ondanmı diyorum

Benimde hep iş verir istiyorki oranın işlerine yardım edeyim hep

AA yok Allaha şükür o konuda çok anlayışlı. Hatta şuan hamileyim der haftada bir gelip temizliğini ben yapayım. Eşim yardım ediyo Allahtan gerek kalmıyor.

Bende evime alışayım biraz diyorum daha çok alışırsın diyorlar sürekli iş iş offf
Kararlı davranın bence. Öyle mi dediler bi yerden başlayayım filan deyin. Mesela kalmamızı istedikleri oluyordu. Evimiz çok yakın zaten kalmayalım şimdi filan diyorum. Veya gelmediniz derlerse şu gün geldim ya sizi duyan da haftalardır gelmiyorum sanır filan diyorum. Ama bunu surat asıp değil şakayla karışık filan söylüyorum. Hiç sorun olmadı şimdiye kadar.

O zaman neden evlenip ayrı eve çıkmış ki pardon ?
Ağırlığınızı koyun biz yaptık o hatayı ve çekiyorum hala inşallah son bulur bir gün seni çok iyi anlıyorum lütfen güzel güzel anlatmaya çalış eşine
Eşime söylüyorum beraber yiyoruz işte yemeği sizi anne kız gibi görmek istiyorum diyor tartışma oluyor ailesine kaç kez dedim annesi akşam yemeğinde herkes masada olsun istiyoruz diyor çok gelenekçiler

bnde önceden sık sık gıderdım baktım değerım azalıyor yuz goz oluyoruz. sımdı mecbur kalırsam çağırırsa ya da özel bır gun olursa mecburen gıdıyorum. fazlasına gerek yok bncede mesafe guzeldır her zaman

Kararlı davranın bence. Öyle mi dediler bi yerden başlayayım filan deyin. Mesela kalmamızı istedikleri oluyordu. Evimiz çok yakın zaten kalmayalım şimdi filan diyorum. Veya gelmediniz derlerse şu gün geldim ya sizi duyan da haftalardır gelmiyorum sanır filan diyorum. Ama bunu surat asıp değil şakayla karışık filan söylüyorum. Hiç sorun olmadı şimdiye kadar.
Karşıdaki insanında anlaması lazım sanırım bunlar hiç eşimde kız anne gibi olun beraber der hep istemiyorum gitmek diyorum hemen kavga

Eşime söylüyorum beraber yiyoruz işte yemeği sizi anne kız gibi görmek istiyorum diyor tartışma oluyor ailesine kaç kez dedim annesi akşam yemeğinde herkes masada olsun istiyoruz diyor çok gelenekçiler
Boşuna ayrı ev masrafına girmeselermis o zaman ne alaka canım anne kız olunmuyor işte öyle bı yerde el kizisin sonuçta mesafe her zaman iyidir çok muhabbet tez ayrılık getirir
Sen vazgeçme her fırsatta alttan alttan tatlı anlatmaya çalış canım bir gün elbet anlayacaktir

Gitmesem triplere giriyorlar arıyorlar ısrar ediyorlar söz hakkım yok gibi ya bişey desem eşimle kavga ediyoruz oda kalabalık ailede yemek yemek istiyor
Bırak girsinler. Gidince hizmet edince mutlu olmuyorsun kim.trip atsınlar geçsinler otur evinde.

Eşimde hep kalabalık ailede yemek yemek istiyor ben bişey desem tartışma of off
Eğer eş ailesini sevmiyorsanız bir süre sonra olan size olur psikolojiniz bozulur çünkü sevdiğiniz için değil mecbur oldugunuz için gelip gidiyorsunuzdur. İlişkiniz nasıl bilmiyorum ama hem kadının hem erkeğin ayrı bir yuva kurduğunu idrak edip ona göre hareket etmesi lazım bence

Benimkiler anlamıyor akşam yemeğinde herkes masada olacak iş verir gel şuna yardım et şunu yap aşırı işkolik usandım ya
Burada bir yanlış anlama var galiba oğlu artık o evde yaşamıyor yani hergün aynı masa da olamaz.Ayni şey senin ve eşin içinde geçerli sizin bir eviniz var ailesiniz.
Bunu keşke idrak edebilse herkes sorun kalmaz.

Eğer eş ailesini sevmiyorsanız bir süre sonra olan size olur psikolojiniz bozulur çünkü sevdiğiniz için değil mecbur oldugunuz için gelip gidiyorsunuzdur. İlişkiniz nasıl bilmiyorum ama hem kadının hem erkeğin ayrı bir yuva kurduğunu idrak edip ona göre hareket etmesi lazım bence
Eşim gitmeyelim desem kavga ederiz gitsek ne olacak der ailesine yardım edeyiö nasıl iyi olur bana

Karşıdaki insanında anlaması lazım sanırım bunlar hiç eşimde kız anne gibi olun beraber der hep istemiyorum gitmek diyorum hemen kavga
Eşinize de direkt ben gitmek istemiyorum demeyin zaten. Sebepler bulun. Mesela bugün evi temizleyeceğim gidemem filan gibi.

Merhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
Sence var mı? 😀
(Her gün en yakın arkadaşıma gitsem sıkılırım, her gün aile büyüğü? Why? Birlikte yaşayın ne farkı var?)

Burada bir yanlış anlama var galiba oğlu artık o evde yaşamıyor yani hergün aynı masa da olamaz.Ayni şey senin ve eşin içinde geçerli sizin bir eviniz var ailesiniz.
Bunu keşke idrak edebilse herkes sorun kalmaz.
Anlamıyorlar psikolojim bozuldu resmen ya kalplerini kırmamak için zor tutuyorum

Siz şanslıymışsınız benimki köye bile götürüp çalıştırır

Allah yardımcınız olsun. Zor gerçekten anlayışsızlık.
Bu durumu konuşmadınız mı hiç?
Anne biz de Bi aileyiz artık.
Benim de evde pek çok işim oluyor vs diye.

Eşinize de direkt ben gitmek istemiyorum demeyin zaten. Sebepler bulun. Mesela bugün evi temizleyeceğim gidemem filan gibi.
Bi kere rahatsızım gitmeyelim dedim kaynanam kaç kez aradı en son gitmedim diğer gün hemen arıyor gelceksiniz dimi diye telefonu çarpasım geliyor

X