- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi gwencooper
sevgililer gununuz kutlu olsun fıstıklar...
nasıl bı plan var mı
Pasta yaptırmayı düşünüyorum
Kızlar napıyosunuz :) Sevgilim buaksam bana bi msj atmış gözlerim doldu ağlayacaktım resmen 'bitanem saklamıcam ben sana hediye aldım ama içim rahat değil keşke çok daha iyi bişey alabilseydım ama işte..' yazmış.Sevgililer gününü kutlamıcaz alma hediye demişti ya ben masraf yapmayayım diye öyle demiş..Keşke almasaydın bu durumda hele neden masraf yaptın dedim olsun diyo
aa canım ne guzel bak dusunmus ne aldı acaba
Bilmem ki canım :) sen ne yapacaksın hediye aldın mı :)
ne romantıksın kız.valla bravo lıselı aşıklar gıbısınız hala ne guzel
Kızlar napıyosunuz :) Sevgilim buaksam bana bi msj atmış gözlerim doldu ağlayacaktım resmen 'bitanem saklamıcam ben sana hediye aldım ama içim rahat değil keşke çok daha iyi bişey alabilseydım ama işte..' yazmış.Sevgililer gününü kutlamıcaz alma hediye demişti ya ben masraf yapmayayım diye öyle demiş..Keşke almasaydın bu durumda hele neden masraf yaptın dedim olsun diyo
Yok be kız liseli aşkını aşalı oldu ama bi hatırlatma yapayım dedim.
Bir de bugün bi kazak beğendi boynerden sabah gidip onu da alcam
Ne güzel kız sürpriz yapmış.
Benimki de doğum günümde öyle yapmıştı
Fena bu erkekler
ooo kız senın gıbı manıta dostlar basına
Ben mi cok duygusalım bilmiyorum ama gözlerim doldu :)
Hediye olarak kendini getirse daha da süper olur.
Hatta hediyeyle birlikte
Aynen valla cok özledimm
İyi olurdu ya bi hasret giderirdiniz.
Yok mu hiç öyle bi imkan
HAha :) biz kadınlar öyleyiz yaa aklımıza binbir şey getiriyoruz :) ee nasılsın canım neler yapıyosun ?Napıyosunuz kızlar.
Ay demin çok komik bişi oldu yaa
Sevgilim mesaj attı. Bebeğim bişey sorucam sana diye. Bende sor hayatım dedim. Bekliyorum bekliyorum cevap yok. Aha dedim kesin babası sen gitmeden söz takalım felan dedi de onu sorucak bana heralde diye düşünüyorum. Bi yandan da öyle olursa naparım anneme babama ne derim diye kuruyorum kafamda
Sonra beklenen mesaj geldi : İşim bitince Bizim çocuklarla buluşabilirmiyim aşkm ?
Ne salağım dedim kendi kendime yaa
HAha :) biz kadınlar öyleyiz yaa aklımıza binbir şey getiriyoruz :) ee nasılsın canım neler yapıyosun ?
İyi canım napıyım evde oturuyorum. Babam anlamasın diye dışarı çıkamadım bugün. Arayıp kontrol ediyo da sürekli
Birazdan arkadaşlarım gelcek oturmaya öyle çay kahve içip sap sap oturcaz yani
Sen napıyosun hayatım. Gidicekmisin seninkinin yanına.
Oh ne güzelll bende tek basıma oturuyorum öyleeee :) Evt canım kısmetse istiyorum bakalım :)