Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

İnşallah gidersin canım yaa. İYi gelir size de. Senin kp iyileştimi canım.

Kuzum hastalığının daha tam ne oldugu belli değil doktor kanser olmayabilir demiş bizde bişey anlamadık açıkçası...Şuanda iyi yanı öksürük dısında sorunu yokmuş.

Son düzenleme:
Kızlar hediyem geldiii çooooooooooook mutluyummmm oskar ödülleri oluyo ya öyle bişey bi melek heykeli benım fotoğrafımı kaldırmış altındaki yazıda 'kalbimin meleği ödülü' yazıyoo

Kızlar hediyem geldiii çooooooooooook mutluyummmm oskar ödülleri oluyo ya öyle bişey bi melek heykeli benım fotoğrafımı kaldırmış altındaki yazıda 'kalbimin meleği ödülü' yazıyoo

Ooooh hadi iyisin canımm. Güle güle kullan. Bizde üç kız oturuyoruz sözde üçümüzünde uzun süreli ilişkisi var hatta birimiz nişanlı ama daha tık yok

Ama benimki sağolsun gece mesaj atmıştı hemde ben atmadan

Sağol canımmm :) Önemli olan düşünmek :) pc min yanında duruyo hediyem hep burda kalsın en cok zaman geçirdiğim bölüm çünkü :)

Sağol canımmm :) Önemli olan düşünmek :) pc min yanında duruyo hediyem hep burda kalsın en cok zaman geçirdiğim bölüm çünkü :)

Benimkide dün demişti henüz alamadım bişey ama alıcam dedi. Bende yok alma lütfen dedim. Ama bekliyo tabi insan

tuğçeeem özel mesajda 10 dk sınırının anlamanı bilmiyorum ama gerçekten çok sinir bozucu!
buraya yazayım dedim bende..
iyi olacak bence.
ilk kim yazdı peki?

tuğçeeem özel mesajda 10 dk sınırının anlamanı bilmiyorum ama gerçekten çok sinir bozucu!
buraya yazayım dedim bende..
iyi olacak bence.
ilk kim yazdı peki?

İyi yapmışın kuzum ben aradım düzeltmek istedim her şeyi. Bir anda düzelmez biliyordum fakat bizde bir şeyler kopmuş artık ne yapcağımı bilmiyorum.

Ben varım tuğçemm kendi topiğimin geçmişini okuyordum sana da ordan bi şeyler yazdım oku onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…