- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
-
- Konu Sahibi gwencooper
Sevgilim orada yaşıyo şimdilik işte. Temmuzda dönücek kısmetse inşallah bi daha gitmesi yada gitmemiz gerekmez
inş gerekmez bu arada sen iş bulursun o da hemen iş bulur sonra sizi eveririz
Bende biraz zor iş bulurum yaa hiç bi iş beğenmiyorum.
Yaa ben bi üç sene felan düşünmüyorum evlenmeyi
İnşallah sizde atanırsınız da kavuşursunuz en kısa zamanda.
canım bi yerden başlamak gerekiyor. Ben çeyrek yüzyıldır yaşadığım için artık yaşlandımda evlenmek istiyorum
inş ya inş ama çok yüksek puanlar ya püff.
ben varım tatlım
napıyosun. nasıl gidiyo hazırlıklar.
canım bıttı gıttı bıle:))
sen napıosun döndü mü sevgılın
9 gün sonra dönücek canımm :2::2:
şimdi sizde isteme ve söz bi arada mı oldu canım yoksa söz içinde geleceklermi
canım nişanı evde taktık bız haftasonu.isteme olmustu zaten.ayy 9 gunun tadını cıkarın barı beraber bol bol vakıt gecırın canım
ahh ne güzel yaa darısı başımaa. Allah tamamına erdirsin canımm.
hayatım çıkarıyodukta babası her gün yeni bi iş çıkarıyo yaa zor görüşüyoruz bu ara valla.
bu arada benim gelecekteki düğünüm eğlencesiz olcak canım. sevgilimle konuştuk onun babası biraz muhafazakar. eğlence istemiyomuş. semazen felan olucak yani. bende kınamda eğlenirim
amın canım ınsallah...
hadı yaaaa mevlut gıbı mı ıstıyor acaba..:44:evet canım sende kına gecesınde cıkarırsın acısını.. bellı bır tarıh var mı pekı? bende hasta oldum yaaa stres heyecan yorgunluk bırıktı herhalde.boğazlarım cok kotu
mevlütlü değilde canım. mesela güzel bi otelde yemekli ve yemek eşliğinde semazenler döncek. ebru sanatçısı gelip gösteri yapıcak. o tarz bişey.
belli bi tarih yok canım. onlara kalsa hemen söz istiyolar ama ben babama söyleyemem. askere daha gitmedi işi yok gücü yok. söz ü nişanı bilmiyorumda evliliğe en az üç sene var benim hesaplarıma göre
geçmiş olsun canım dikkat et. bağışık sistemin zayıflamıştır.
aa oda guzel canm semazenler felan hoş bi ortam olur bence.canım her sey zamanında guzel once işini kursun erkek arkadasn snra boyle seylert yaparsınız benım fıkrımce..