- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
-
- Konu Sahibi gwencooper
evet canım bencede öyle yani işi gücü olmadan nasıl çıkarıyım babamın karşısına.
yanı.kaç yasındaydı canım senınkı
22 yaşında canım
benden küçükmüş kız.. azıcık beklicen artık bebem.
Selam Kızlar, ben geldimm..Yeni bir nickle( Kedm7m)
Hoşgeldin, neden değiştirdin ki o nick çok hoştu
Hoş bulduk Canım, bi sorun oldu daEvet bende çok seviyodum=)
Nasılsın peki, neler yapıyorsun ?
selam kızlar ya semiramisi merak ediyorum ben ne yapıyor bilen varsa bana özelden yazsa
İyiyim Canım çok şükür, evdeyim ders çalışıyorumSen nasılsın, napıyosun? Bu arada bişey sorucaktım, renkli yazamıyorum ya nasıl yapcam onu?
Oh ne güzel canım çalış ben hiiç yapmıyorum annemin ameliyatından önce ne güzel çalışıyordum sonra saldım kendimi
Yarın iş görüşmesine gideceğim bende umarım iyi geçer.
Renkli için cevap yazarken açılan sayfada "A" yazıyor ya ona tıklayıp oradan renk seçiyorsun canım.
Salınca kötü oluyo ya, zar zor toparlıyosun. İnşallah çok güzel geçer CanımYa olmuyo çok denedim , neyse bulurum bi şekilde, sağol Canım
Canım ben biliyorum ama özelden atamıyorum, mesaj sayım 100'e ulaşmış değil. Bilen arkadaşlar var qwen, Tilda onlar yazarlar sana, iyi Semiramis merak etme
İyi iyi Canım merak etme=) Düzelmiş durumlar =)teşekkürler canım ya en son kötüydü merak ettim. Gören kızlardan biri yazar belkide semiramis yazar
sen de çok yaz da 100e tamamla bakalım
İyi iyi Canım merak etme=) Düzelmiş durumlar =)
İyi iyi Canım merak etme=) Düzelmiş durumlar =)
aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.
napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız
aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.
napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız
sevindim tatlım ya:)