- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- Konu Sahibi gwencooper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlündekini hayırlı etsin güzelim
amiiinn ne güzel duaymış üzerime alındım
canım 12 gün bana o kadar uzun geliyor ki biz o kadar az bir aradayız ki yokluğuna alışıyorsun sonra geliyor ve eksik bırakı gidiyor. Aylar sonra pazar akşamı geldi salı gecesine kadar yan yanaydık zamanın durmasını istedim ama geçti ve benden uzaklara gitti yine Atansın ve evlenelim biz ya
İnşallah canım. Siz farklı şehirdesiniz sanırım.
Belki biliyosundur biz farklı ülkelerdeyiz. Sevgilim 6 aydır yoktu türkiyede. 20 gün felan oldu geleli. Tam varlığına alışmışken yine gidiyo. Temmuzda gelicek bi daha
Söz nişan felan varmı sizde canım
kulaklarım cınladı
farklı şehirlerdeyiz ve bizimde görüşmeyeli o kadar oldu. Yok tatlım nişan- söz daha ailem bile bilmiyor Bizim alışmaya bile fırsatımız olmuyor 2-3 gün görüşebiliyoruz
Yine face de mi sohbetteydin
yok cok gizli işlerim vardı very very secret
Nolucak bizim bu halimiz :2:
Kız geçende beni az daha istemeye geliyolardı. Dedim babam kabul etmez hayattaa
Kendimi hazır hissetmiyorum hiç yaa. Çamaşır bulaşık ütü felan
yok cok gizli işlerim vardı very very secret
bilmiyorum ya biz yan yana hiç yaşamadık bu da korkutuyor yan yanayken nasıl olacak püff
bizdeki sorun kpss sizde de okul dimi
Biz bi dönem yaşadık öğrenci evinde. Güzeldi. Yemek yapmıyoduk zaten. Binde bir sevgilim temizlik yapardı
Evlilik olunca mecbur yapıcaksın. Bide evlenmek çok para yaa. Baya para biriktirmemiz lazım. Benim okulum bitti canım aöf ye geçiş yaptım. İş bulamadım ev kızıyım şu aralar
Sevgilimde yurtdışında dil okuluna gidiyo. Dil öğrenip çalışcak. Çin e gelin giderim belki
canım yan yanyı aynı şehir olarakta kullandım ne güzel ya aynı evde kalmak aynen para para para ya sevgilim atansa sıkıntımız olmayacak ben çalışıyorum da o işsiz
anam çine gelin gitmek ilginç olsa gerek