Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

amiiinn ne güzel duaymış üzerime alındım :KK70:

Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin , hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin canım :KK16:

Sevgilim gönlümü aldı bugün. Doğum günüydü 4 gün önce. Hediyelerini verdim felan. Güzeldi bugünüm. Ama 12 günümüz kaldı yaaa

canım 12 gün bana o kadar uzun geliyor ki biz o kadar az bir aradayız ki :KK43: yokluğuna alışıyorsun sonra geliyor ve eksik bırakı gidiyor. Aylar sonra pazar akşamı geldi salı gecesine kadar yan yanaydık zamanın durmasını istedim ama geçti ve benden uzaklara gitti yine:KK43: Atansın ve evlenelim biz ya

canım 12 gün bana o kadar uzun geliyor ki biz o kadar az bir aradayız ki :KK43: yokluğuna alışıyorsun sonra geliyor ve eksik bırakı gidiyor. Aylar sonra pazar akşamı geldi salı gecesine kadar yan yanaydık zamanın durmasını istedim ama geçti ve benden uzaklara gitti yine:KK43: Atansın ve evlenelim biz ya

İnşallah canım. Siz farklı şehirdesiniz sanırım.

Belki biliyosundur biz farklı ülkelerdeyiz. Sevgilim 6 aydır yoktu türkiyede. 20 gün felan oldu geleli. Tam varlığına alışmışken yine gidiyo. Temmuzda gelicek bi daha :KK43:

Söz nişan felan varmı sizde canım

İnşallah canım. Siz farklı şehirdesiniz sanırım.

Belki biliyosundur biz farklı ülkelerdeyiz. Sevgilim 6 aydır yoktu türkiyede. 20 gün felan oldu geleli. Tam varlığına alışmışken yine gidiyo. Temmuzda gelicek bi daha :KK43:

Söz nişan felan varmı sizde canım

farklı şehirlerdeyiz ve bizimde görüşmeyeli o kadar oldu. Yok tatlım nişan- söz daha ailem bile bilmiyor :KK70: Bizim alışmaya bile fırsatımız olmuyor 2-3 gün görüşebiliyoruz

Kız geçende beni az daha istemeye geliyolardı. Dedim babam kabul etmez hayattaa :KK52::KK52:

Kendimi hazır hissetmiyorum hiç yaa. Çamaşır bulaşık ütü felan :KK1:

bilmiyorum ya biz yan yana hiç yaşamadık bu da korkutuyor yan yanayken nasıl olacak püff:KK43:
bizdeki sorun kpss sizde de okul dimi

Biz bi dönem yaşadık öğrenci evinde. Güzeldi. Yemek yapmıyoduk zaten. Binde bir sevgilim temizlik yapardı :KK1:
Evlilik olunca mecbur yapıcaksın. Bide evlenmek çok para yaa. Baya para biriktirmemiz lazım. Benim okulum bitti canım aöf ye geçiş yaptım. İş bulamadım ev kızıyım şu aralar :KK6::KK6:

Sevgilimde yurtdışında dil okuluna gidiyo. Dil öğrenip çalışcak. Çin e gelin giderim belki :KK52::KK52:

Biz bi dönem yaşadık öğrenci evinde. Güzeldi. Yemek yapmıyoduk zaten. Binde bir sevgilim temizlik yapardı :KK1:
Evlilik olunca mecbur yapıcaksın. Bide evlenmek çok para yaa. Baya para biriktirmemiz lazım. Benim okulum bitti canım aöf ye geçiş yaptım. İş bulamadım ev kızıyım şu aralar :KK6::KK6:

Sevgilimde yurtdışında dil okuluna gidiyo. Dil öğrenip çalışcak. Çin e gelin giderim belki :KK52::KK52:

canım yan yanyı aynı şehir olarakta kullandım:KK70: ne güzel ya aynı evde kalmak :KK70: aynen para para para ya sevgilim atansa sıkıntımız olmayacak ben çalışıyorum da o işsiz :KK43:

anam çine gelin gitmek ilginç olsa gerek

canım yan yanyı aynı şehir olarakta kullandım:KK70: ne güzel ya aynı evde kalmak :KK70: aynen para para para ya sevgilim atansa sıkıntımız olmayacak ben çalışıyorum da o işsiz :KK43:

anam çine gelin gitmek ilginç olsa gerek

Sevgilim orada yaşıyo şimdilik işte. Temmuzda dönücek kısmetse inşallah bi daha gitmesi yada gitmemiz gerekmez

X