- 26 Şubat 2011
- 1.596
- 2
-
- Konu Sahibi gwencooper
bizim planımız yok geçen hafta geldiğinde aldığımız hediyeleri verdik ama sevgililer günü için değildi öyle genel hediyeler
sizin planınız ne bakalım?
Evet barışmışlarBi planımız yok ya Canım, bana cazip gelmiyor Sevgililer Günü Geçen bi arkadaşıma 'ne hediye alayım filan' demiş, bende 'bişey alma, kutlamayalım' dedimm Bizim bulunduğumuz yerden dolayı da rahat değiliz, hiç hiç rahat değiliz Gelip beni evden alsa sadece bi gül alsa sarıla sarıla yürüsek yeter ama olmuyo işte Sizler n'apıcaksınız?
aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.
napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız
Bizimde yok zaten plan yapamayız o gün sevdiceğim işe başlayacak o bile olmasa farklı şehirlerdeyiz zaten
bizimkinin de babası bişey çıkarmazsa buluşuruz. bi çay kahve içer pasta felan yeriz heralde. son 9 günümüz :2:
Neden son dokuz kiii :26:
bizde öyle özel bi pan düşünmedik canım. ben hediye alamıycam sıfırı tükettim
cake pop yapıp kutuya koyup vericem canım.
yaa ben geçen hafta doğum günü için bi sürü hediye aldım paramda bitti o yüzden sevgililer günü için kendi elcağızlarımlan cake pop yapıcam
sevgilim yurtdışına dönecek ondan canımm
Ona vereceğin en güzel hediyedir Canım emin ol, Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş Bizimkine pasta yaptığımda çocuk gibi sevinir Vay Sen yapıyosun Cake Pop'ları bana da öğretsene
aynen canım bencedee. benimki yaptığım yemeklere felan bayılır zaten. herkese anlatır bide
canım ben daha önce denemedim bunu ilk defa yapıcam. şöyle ki , hazır kek alıp ufalıyıcam. içine tüpte çokokrem varya ondan koyucam hani tutsun diye birazcıkda sıvı krema eklicem. sonra onları top top yapıp dolaba koyucam. 1 saat sonra felan çıkartıp çikolata sosuna batırıcam. üzerinede dr oetker in minik çikolata kapleri var onlardan serpiştiricem canım.
AynenMmhh canım çektiiii Sen yap bi bakalım güzel olursa bende yapıcamm
yarın yada öbür gün yapıcam inşallah canımmama bence güzel olur tadı yaa. kek ve çikolata sosu kremada olucak içinde güzel olur yanii
Bence de güzel olur=) Kremaya bayılırım bende
ayy bende bayılıyorum yaaa. hele meyvenin ve suflenin yanında. offff
Ayyyy evettGece gece canımız çekti ya
ayyy benimde yaa
geçen sevgilimle buluştuk işte. dedim ben sufle yicem. o dedi ben sadece kahve içicem belki seninkinin tadına bakarım dedi ben hala diyorum ki aşkım söylesene bi tane daha benimkinden yemesin diye
Hehehehe sufle aşkıPaylaşamıyosun işte
aynen yaa bide ben çok yemek seçerim yediğim az şey vardır onlara da çok düşkünümdür paylaşmam kimseyle
Yok Valla ben ne bulursam yerim
ne güzel yaaa. çok isterdim öyle olmayı ama içim almıyo yiyemiyorum
Bende biraz az yemeyi isterdim malumböyle oluyoruz =) İştah meselesi işte, değişiyo kişiden kişiye göre