Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

bizim planımız yok geçen hafta geldiğinde aldığımız hediyeleri verdik ama sevgililer günü için değildi öyle genel hediyeler

sizin planınız ne bakalım?

bizde öyle özel bi pan düşünmedik canım. ben hediye alamıycam sıfırı tükettim

cake pop yapıp kutuya koyup vericem canım.

yaa ben geçen hafta doğum günü için bi sürü hediye aldım paramda bitti o yüzden sevgililer günü için kendi elcağızlarımlan cake pop yapıcam

aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.

napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız

Bizimde yok zaten plan yapamayız o gün sevdiceğim işe başlayacak o bile olmasa farklı şehirlerdeyiz zaten

Ona vereceğin en güzel hediyedir Canım emin ol, Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş Bizimkine pasta yaptığımda çocuk gibi sevinir Vay Sen yapıyosun Cake Pop'ları bana da öğretsene

sevgilim yurtdışına dönecek ondan canımm

Yurtdışında mı yaşıyor sevdiceğin ? üzüldüm senin için zor olmalı :26:
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz ama o önemli..
Ya kızlar Benim şimdi kaçmam lazım.
Yarın girmeye çalışacağım, iyi akşamlar hepinize.

Ona vereceğin en güzel hediyedir Canım emin ol, Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş Bizimkine pasta yaptığımda çocuk gibi sevinir Vay Sen yapıyosun Cake Pop'ları bana da öğretsene

aynen canım bencedee. benimki yaptığım yemeklere felan bayılır zaten. herkese anlatır bide

canım ben daha önce denemedim bunu ilk defa yapıcam. şöyle ki , hazır kek alıp ufalıyıcam. içine tüpte çokokrem varya ondan koyucam hani tutsun diye birazcıkda sıvı krema eklicem. sonra onları top top yapıp dolaba koyucam. 1 saat sonra felan çıkartıp çikolata sosuna batırıcam. üzerinede dr oetker in minik çikolata kapleri var onlardan serpiştiricem canım.

Aynen Mmhh canım çektiiii Sen yap bi bakalım güzel olursa bende yapıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…