Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

selam kızlar ya semiramisi merak ediyorum ben ne yapıyor bilen varsa bana özelden yazsa :KK70:

İyiyim Canım çok şükür, evdeyim ders çalışıyorum :KK53: Sen nasılsın, napıyosun? Bu arada bişey sorucaktım, renkli yazamıyorum ya nasıl yapcam onu? :KK14:

Oh ne güzel canım çalış ben hiiç yapmıyorum annemin ameliyatından önce ne güzel çalışıyordum sonra saldım kendimi :KK31:
Yarın iş görüşmesine gideceğim bende umarım iyi geçer.:KK31:
Renkli için cevap yazarken açılan sayfada "A" yazıyor ya ona tıklayıp oradan renk seçiyorsun canım. :KK61:

Oh ne güzel canım çalış ben hiiç yapmıyorum annemin ameliyatından önce ne güzel çalışıyordum sonra saldım kendimi :KK31:
Yarın iş görüşmesine gideceğim bende umarım iyi geçer.:KK31:
Renkli için cevap yazarken açılan sayfada "A" yazıyor ya ona tıklayıp oradan renk seçiyorsun canım. :KK61:

Salınca kötü oluyo ya, zar zor toparlıyosun. İnşallah çok güzel geçer Canım :KK16: Ya olmuyo çok denedim:KK37:, neyse bulurum bi şekilde, sağol Canım

Canım ben biliyorum ama özelden atamıyorum, mesaj sayım 100'e ulaşmış değil. Bilen arkadaşlar var qwen, Tilda onlar yazarlar sana, iyi Semiramis merak etme :KK16:

teşekkürler canım ya en son kötüydü merak ettim. Gören kızlardan biri yazar belkide semiramis yazar :p
sen de çok yaz da 100e tamamla bakalım

aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.

napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız

bizim planımız yok geçen hafta geldiğinde aldığımız hediyeleri verdik ama sevgililer günü için değildi öyle genel hediyeler :KK70:

sizin planınız ne bakalım?

aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.

napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız

sevindim tatlım ya:)

Evet barışmışlar :KK16: Bi planımız yok ya Canım, bana cazip gelmiyor Sevgililer Günü:KK37: Geçen bi arkadaşıma 'ne hediye alayım filan' demiş, bende 'bişey alma, kutlamayalım' dedimm :KK1: Bizim bulunduğumuz yerden dolayı da rahat değiliz, hiç hiç rahat değiliz :KK14: Gelip beni evden alsa sadece bi gül alsa sarıla sarıla yürüsek yeter ama olmuyo işte :KK14: Sizler n'apıcaksınız?

X