Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

amiiinn ne güzel duaymış üzerime alındım

Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin , hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin canım

Sevgilim gönlümü aldı bugün. Doğum günüydü 4 gün önce. Hediyelerini verdim felan. Güzeldi bugünüm. Ama 12 günümüz kaldı yaaa

canım 12 gün bana o kadar uzun geliyor ki biz o kadar az bir aradayız ki yokluğuna alışıyorsun sonra geliyor ve eksik bırakı gidiyor. Aylar sonra pazar akşamı geldi salı gecesine kadar yan yanaydık zamanın durmasını istedim ama geçti ve benden uzaklara gitti yine Atansın ve evlenelim biz ya

İnşallah canım. Siz farklı şehirdesiniz sanırım.

Belki biliyosundur biz farklı ülkelerdeyiz. Sevgilim 6 aydır yoktu türkiyede. 20 gün felan oldu geleli. Tam varlığına alışmışken yine gidiyo. Temmuzda gelicek bi daha

Söz nişan felan varmı sizde canım

farklı şehirlerdeyiz ve bizimde görüşmeyeli o kadar oldu. Yok tatlım nişan- söz daha ailem bile bilmiyor Bizim alışmaya bile fırsatımız olmuyor 2-3 gün görüşebiliyoruz

Kız geçende beni az daha istemeye geliyolardı. Dedim babam kabul etmez hayattaa

Kendimi hazır hissetmiyorum hiç yaa. Çamaşır bulaşık ütü felan

bilmiyorum ya biz yan yana hiç yaşamadık bu da korkutuyor yan yanayken nasıl olacak püff
bizdeki sorun kpss sizde de okul dimi

Biz bi dönem yaşadık öğrenci evinde. Güzeldi. Yemek yapmıyoduk zaten. Binde bir sevgilim temizlik yapardı
Evlilik olunca mecbur yapıcaksın. Bide evlenmek çok para yaa. Baya para biriktirmemiz lazım. Benim okulum bitti canım aöf ye geçiş yaptım. İş bulamadım ev kızıyım şu aralar

Sevgilimde yurtdışında dil okuluna gidiyo. Dil öğrenip çalışcak. Çin e gelin giderim belki

canım yan yanyı aynı şehir olarakta kullandım ne güzel ya aynı evde kalmak aynen para para para ya sevgilim atansa sıkıntımız olmayacak ben çalışıyorum da o işsiz

anam çine gelin gitmek ilginç olsa gerek

Sevgilim orada yaşıyo şimdilik işte. Temmuzda dönücek kısmetse inşallah bi daha gitmesi yada gitmemiz gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…