Herkesn şartlarına göre bu durumlar. Zaman ilerliyor enflasyon aynı kalmıyor hadi dize 100 gr bilezik takıldı diyelim ona da takılsın ama zaten geri kalan masraflar için ona daha çok harcanır çünkü örneğin siz evlendiğiniz zaman yemek verseler misafire atıyorum 20 bin tutar o evlenirken verilse 50 bin tutar sayıları attım.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her şey eltimle aynı olmalı mı?
- Konu Sahibi Gkyzu371
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- elti terörü kayin valide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaynımın durumu aksine iyi değil. Yani gene kv kp yapacak dügünüKaynın maddi durumu nasıl belki o alacaktır
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
Anladım…Kaynımın durumu aksine iyi değil. Yani gene kv kp yapacak dügünü
Ama bilmiyorum Nurten ya böyle bir durum yaşasaydım yine benim zoruma gitmezdi
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Küçük geline az bile bence.Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
Haklısınız bilmiyorum sadece kuzenlerimden biliyorum ikizler 1 sene arayla evlendiler. Gelinlere eşit takılmadı şimdi aralarında sıkıntı var.Anladım…
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
Sende sıkıntı çıkaracaksın gibi duruyor zaten, yapma kızım değmez boşuna huzursuzluk çıkaran gelin olacaksın..Haklısınız bilmiyorum sadece kuzenlerimden biliyorum ikizler 1 sene arayla evlendiler. Gelinlere eşit takılmadı şimdi aralarında sıkıntı var.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Bence doğru sizin 10 sene önce aldığınız yatak odasının aynısı bulup alınmıyorsa çıngar çıkarınHanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
- 25 Kasım 2020
- 2.755
- 1
- 3.616
- 83
Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Bana da eltimden 4 tane fazla bilezik taktılar. Bir de ondan farklı olarak beşi bir yerde taktılar. Yüz görümlüğünü saymıyorum. Küçük gelinim ben de, hakkımdır. Eltimden 10 yıldır çatır çutur sesler geliyor.Haklısınız bilmiyorum sadece kuzenlerimden biliyorum ikizler 1 sene arayla evlendiler. Gelinlere eşit takılmadı şimdi aralarında sıkıntı var.
Bunları kafaya takarsan sadece üzülüp huzurunu bozdugunla kalırsın, senin lafınla bir şey yapmaz insanlar, tut ki baskın bir karaktersin ve dedigini yaptırdın, bu sefer de Eltin ile aranızda bir düşmanlık başlayacak, ben olsam hiç ama hiç karışmam zaten ona alınanlar seni ilgilendirmez sana alınanlar da onu...
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
Maşallah ama haklısın yaaaa şimdi değerin daha çok biliniyordur kuzu
- 8 Temmuz 2019
- 1.638
- 3.883
- 133
Keşke bana denk gelse sizin gibisi. Milletin parasıyla ne yapacağına karışmak sizin haddinize değil. Bu laftan sonra inadına düğün yapar bi de karşına geçip göbek atardım.Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
- 3 Eylül 2018
- 8.801
- 47.007
- 548
- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
- 73
Benim ilk evlilgimde 2 bilezik 20 Gr takıldı düğünü öğretmen evinde yaptılar
Eski eltime 80 Gr altın yapıldı yeni açılan salonda yapıldi düğünü ne o zaman ne de sonra hiç kiskanmadim hatta sevinmiştim bile kız söke söke aldı diye
Bu evliliğimde kaynana vs kimse tek kuruş vermedi eşyalarım eşimin bekar evindeki eşyalar
Ve eşim kendisi birikimi ile 50 Gr bilezik 5 taş tek taş kupe alyans aldı
Buna bile en küçük eltim ile ortanca eltim laf etti
Bende size beşi birlik hediyesi diye 5 er dönüm tarla verilmiş düğünde altın yapılmış onu niye demiyorsunuz dedim ?
Üstelik.esim kendi yaptı dedim
Rabbim haset fesat insandan koruyup kollasin
Eski eltime 80 Gr altın yapıldı yeni açılan salonda yapıldi düğünü ne o zaman ne de sonra hiç kiskanmadim hatta sevinmiştim bile kız söke söke aldı diye
Bu evliliğimde kaynana vs kimse tek kuruş vermedi eşyalarım eşimin bekar evindeki eşyalar
Ve eşim kendisi birikimi ile 50 Gr bilezik 5 taş tek taş kupe alyans aldı
Buna bile en küçük eltim ile ortanca eltim laf etti
Bende size beşi birlik hediyesi diye 5 er dönüm tarla verilmiş düğünde altın yapılmış onu niye demiyorsunuz dedim ?
Üstelik.esim kendi yaptı dedim
Rabbim haset fesat insandan koruyup kollasin
- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 83
- 39
Hiiiiiçççç te aynı olmuyor.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Bir sene önce eltim oldu. Bize hiç bişey yapılmadı onlara ev araba verildi. Altınları takıldı, havuz başında yemekli düğünleri oldu, borçsuz evlendirildi, evlenmeden işten çıktı mis gibi oturuyor evinde.
O zaman adet gelenek görenek bilmiyorlardı öyle demişlerdi geçen sene öğretti eltim onlarda yaptı.
- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
- 73
İşte istemeyen Zorluk çıkarmayan kıymetsiz oluyor ama olsun ben hep iyi olan gözü tok olan olmaktan yanayımMaşallah ama haklısın yaaaa şimdi değerin daha çok biliniyordur kuzu
Kul bilmezse Halık bilir meselesi
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Vermezlerse nasıl alacaksınız peki?Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
Aynen öyle, benden sonra bir gelin var isterse dünyaları taksınlar benim keyfim huzurum yerinde daha ne olsunİşte istemeyen Zorluk çıkarmayan kıymetsiz oluyor ama olsun ben hep iyi olan gözü tok olan olmaktan yanayım
Kul bilmezse Halık bilir meselesi
- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
- 73
Önemli olan huzur ya ben eşyanın da altininda huzur getirmedigine defalarca şahit oldumAnladım…
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
Önemli olan huzur ya ben eşyanın da altininda huzur getirmedigine defalarca şahit oldum
Adını huzursuzluk çıkaran takı derdine düşen gelin olarak çıkaracak… Yazık…