Her sabah kavga.. Her sabah stres!

Özel sektörde çalışıyorum yeni girdim zaten işe.ama çalışmadığım dönemde o kadar yıprandım ki maddi olarak evde oturmak rahatsız ediyor beni.fiziken yıpranmayı tercih ediyorym.

Bencil insanla geçim zor, Allah yardımcınız olsun.
İşten çıkacağım deyip ağzını yoklasanız ne olur tepkisi?
Çalısma aşkım kim diyo sana çalıs diye.. oluyor tepkisi.ama benim adıma bi dönem onun eline geçmiş kartlarim var, dikkatini çekerim benim adıma ve icralık.

Bu eşi bırakmama ramak kaldı zaten balım.iş konusunda bi şans daha vermiştim sabırla onuda ne zaman batıracak diye bekliyorum.

konu sahibi eşinin vurdumduymazlığından yakınıyor.

"biz erkekler gibi calissakta para kazanmak zorundada olsak kadinla erkegin her alanda esit olmasini bekleyemeyiz huzurumuz kacmasin istiyosak tabi"

erkeklerin totosu zaten şu yukarıda yazdığınız gibi düşünenler yüzünden havada.

Yine bir erkek ve yine bir bencillik hikayesi..

Çalışan adamların eşleri çalışmaya başlayınca ,herşeyi bosladigini gördüm çevremden,mutlu giden evlilikler ne hikmetse erkek tarafından bozuldu,erkeklerin gergili kadına attığını gördüm.Çok kadın bıraktı işi ,kocaları düzelsin diye ,duzeldilerde.
Anneannemin cumlesi; erkegin kasiginin birini kiracaksin

Aksam eve geldiginizde esiniz yardim etmiyor mu ?
Tamam bebek cantasi hazirlayamaz ama evi toplayabilir , supurebilir,camasirlari makineye atabilir.Neden herseye siz kosturuyorsunuz ki ?
Birinci sirada bebeginiz olsun ...

Çalışmadığım 2 sene boyunca maddi olarak başıma neler geldigini eski konularımda anlattım canım.hem vurdumduymaz hemde maddi açıdan beceriksiz bi eşim var.

Ve böyle bir adama bebek yaptin öyle mi? Bu bile bile lades demekti! Ne yani, bebek sihirli degnek ile gelip esini sorumlu bir insan haline mi getirecek diye düsündün? Cok sinirleniyorum böyle durumlara. O kadar çok bebek isteyen, o bebebe iyi yuva sunacak insanlar var ki öyle bebek hasreti ile yasayan. Sonrada böyle sorunlu iliskilerde pat diye bebek oluyor ya. Bu adaletsizlikten baska birsey degil

Erkeklerin çoğu öyle bizde böyle büyüttük , fedakarlık hep kadından ve halende böyle olacaktır , farklı şeyler olmayacaktır çalışanlar veya çocuk sahibi olmak isteyenler için , binde bir anlayışlı eş çıkar ,herkes aynı yoldan geçiyor

Inanin okuyunca icinde oldugunus duruma cok uzuldum
yani iki cocuk annesu olarak bilirim cocuk ile evden cikma telasini canta hazirlama kafanin binbir yerde olmasini
Ben calismadigim halde bu tarz durumlarda esim kendini paralar boyke bir ortamda
Bu durumu olay aninda degilde ikinizin sakin oldugu esinin de pozitif oldugu bir zamanda konusmanizi tavsiye ederim hatasini anlicaktir guzelce anlatinca

Ben her şeyi aksam oğlum uyuyunca hazirliyorum canm çünkü kocadan fayda yok.o uyuynca evi toplarim cantasini hazirlarim kendi kiyafetimi cantami hazirlarim hatta çoğu zaman kahvaltı masasini bile hazirliyrm tabaklar vs. Sabah pratik oluyor ama kocan konusunda bisey diyemicem ayni model bende de var maalesef ve çözüm bulamadm

Hem cocuk hem is zor.burada eslerw cok is düşüyor. Ben olsam asla cenemi tutamazdim.herseyin senden beklenmesi haksizlik.ama soyle bi durum da var tepkisuz kalirsan da bu durumu esin iyice kaniksar ve bu hep boyle devam eder
Bi sonuç alamiyorsn ki arkadasmbu modeller boyle ne dersen de yine bildiğini okuyor sonra da senin anneligini sorguluyor benim Esim gibi:s

erkektir böyledir diye kabullenmek en kötüsü.. asla bitmeyecek bu bencillikleri.. alın karşınıza konuşun.. ki aslında yataktan bi tekme ile yere yığmak daha hoş ama uygun değil.. bin parçaya bölünmeyi bilen biri olarak söylüyorum yazık size.. olay sadece şu an çanta toplamak ya da evden çıkma telaşı değil.. yarın öbürgün sorumluluklar paylaşılmadığında herşey daha zor olacak.. şimdiden değiştirmelisiniz eşinizi.. değişmez diye düşünmeyin.. siz de bi zamanlar sadece işe giden bekar biri idiniz şimdi nelerle başa çıkıyorsunuz siz değişmediniz mi mecbur kalınca? o da mecbur.. 10 yıl sonra bu enerjiniz kalmayacak.. mutlaka ona da sorumluluk verin.. o bebeğe sütünü hazırlasın siz saçınızı yapın gibi.. başta zorlanır, söylenir sonra usta olur, böbürlenir bile yaptıkları ile..

Bi sonuç alamiyorsn ki arkadasmbu modeller boyle ne dersen de yine bildiğini okuyor sonra da senin anneligini sorguluyor benim Esim gibi:s
Cok uzucu ama yaa bi annenin anneliginin sorgulanmasi yani bence babanin bile sorgulayamasmasi lazim.yaptirim vardir belki ne bilim ben olsam maasimi asla esime vermezdim madem calisiyorum ve cocuk da bile yardim etmiyorsa o da evini gecindirsin derdim.benim esim cok yardimcidir bu konuda cogu isi o yapar sabahlari

Aslinda ben bunu sik sik yazarim ben sadece yemek yaparkm ama asla sofra kurmam esim hzirlar ben isten eve geldimi hazir olur yeriz bende bulasklari toplarim evi beraber temizleriz ama asla bebekcantasi hazirltmam ha buna hevesli adamla4 vardir ama ben guvenmem beklemem gocunmam
erkeklerin bu yuzden totusu kalkiyor demis bir arkadas bana suanda ben cocugu uyuttum esim tuvalet yikiyor. Kadin erkek her alanda esit olamaz diyorum benim fikrim gibi soylemiyorum cunku zaten dogrusu bu

Ise baslamadan önce eşimle konustum artik benim daha zor bi dönem basliyo destegini eksik etme dedim.ilk bi iki gün yapti sonra kesti.tamam dedim görevlerimiz olsun mesela sen mamasini hazirla ben giydiriyim herkes sorumlulugunu bilsin.bu sefer o neymis öyle görev vermeler falan yapariz iste beraber dedi kestirip atti.zaten cocugun sesiyle uyanmamasi müm kün degil ama ben sabah sabah stresle saga sola kostururken o yatak keyfi yapiyor ya bi tekme atıp yataktan yuvarlayasim geliyor.hadi gec kaliyoruz kalk artik deyince söylenmeler falan.. ya uyusun, yardimda etmesin lanet olsun ama insan hic mi rahatsiz olmaz? Ben rahatligina vurdumduymazligina herseyi benim görevim saymasına illet oluyorum.aksini söyleyince ya da bunlari yüzüne vurunca hemen kavga gürültü.

çalışmanı eşin mi istiyor?
eğer öyleyse ben yetişemiyorum çok yoruluyorum işi bırakıcam falan de işe yarayabilir
O zorlamiyor ama gidisat maalesef bunu gerektiriyor.calismaktan gocunmuyorum gayette mutluyum, ama ev sınırları icinde ki hersey benim görevimmiş gibi davraniyor.

Ne guzel aferin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…