- Konu Sahibi scrolllock
-
Özel sektörde çalışıyorum yeni girdim zaten işe.ama çalışmadığım dönemde o kadar yıprandım ki maddi olarak evde oturmak rahatsız ediyor beni.fiziken yıpranmayı tercih ediyorym.Erkekler çok acımasızBirsuresonra erkeklere normal geliyor kadının kendiniparalamasi helak etmesi.
Çok zor bir yaşantımız var kolaylıklar diliyorum.
Mesleğimiz nedir bilmiyorum fakat kamuda çalışmıyorsan bırak işini .Esin değişmez huyu bu.Sen yipranmazsin en azından.Az çok idare edersin
Çalısma aşkım kim diyo sana çalıs diye.. oluyor tepkisi.ama benim adıma bi dönem onun eline geçmiş kartlarim var, dikkatini çekerim benim adıma ve icralık.Bencil insanla geçim zor, Allah yardımcınız olsun.
İşten çıkacağım deyip ağzını yoklasanız ne olur tepkisi?
Bu eşi bırakmama ramak kaldı zaten balım.iş konusunda bi şans daha vermiştim sabırla onuda ne zaman batıracak diye bekliyorum.Allah yardımcın olsun ama asla susmaa susmak kabullenmeltır.o calıssa sen evde oturup sureklı ondan bısey beklesen tamam dıycem kı oyle bıle olsa destek olması lazım bence bırak ısını hatta bu esıbırak demek gelıyor ıcımden de neyse.ama kesınlıkle alttan almamalısın.
Ben daha iyi hazirlanmak istiyorsam cantayi cocugun ve kendi giyeceklerimj aksamdan hazirlarim ki suan anem geliyor yine ayni aksamda hazirlaniyorum sabah olagan ustu bi durumda gec kalmamak icin
biz erkekler gibi calissakta para kazanmak zorundada olsak kadinla erkegin her alanda esit olmasini bekleyemeyiz huzurumuz kacmasin istiyosak tabi
Yine bir erkek ve yine bir bencillik hikayesi..Bir süredir çalışıyorum, Yaklaşık 2 yıl çalışmaya ara vermiştim.
Henüz ev, iş, çocuk üçgenine tam manasıyla adapte olamadım.
Çok yoruluyorum, yetişemediğimi hissediyorum.
Her sabah kalkıp binbir stresle hem kendim hem bebeğimi hazırlamaya çalışıyorum.(kayınvalideme götürüyoruz)
Bebeğim ben hazırlanana kadar kıyametleri koparıyor haklı olarak benimle ilgilenin diye.
Babası kafasını çevirip yattığı yerden bakmıyor bile çocuğun suratına.
E doğal olarak tam hazırlanamadan mamasını hazırlıyorum, üstünü giydiyorum, altını değiştiriyorum.
Çocuğu olanlar anlar halimden, yerinde durmuyor, huysuzlanıyor, yemek giymek istemiyor.
Bütün gün göremeyeceğim için mümkün olduğunca stresimi bebeğime yansıtmamaya uğraşıyorum.
Ben bu kadar çabalarken eşim kalkıp bi işin ucundan tutmuyor.
Evden çıkmamıza 15dk. kala anca kalkıyor yataktan kendisi hazırlanıp dikiliyor başıma.
"hala hazır değil mi bu çocuk? Geç kaldık.. yarım saat erken kalksan ölür müsün?"..
Yetişemedim şu çantasına bez falan koyuver desem "zaten sadece senin hazırlanman 1 saat neden erken kalmıyorsun?" .. demeye başlıyor.
Çoğu zaman saçımı başımı apartmandan çıkana kadar yapmaya çalıyorum, çıkarken şöyle bi aynaya bakıp "heh tamam olmuşum" diyemedim bi gün bile.
Bu arada normal zamanlarda pratik hazırlanır onu kapıda ben beklerim, o dolanır durur evin içinde.
Bişey söylesem kavga çıkıyor, çocuğun yanında sabah sabah bağrışmak vicdanımı darmadağın ediyor.
Bu yüzden çoğu zaman susmayı tercih ediyorum.
Lafa geldimi çocuğunu çok sever, çok titrer, herşeyine koşar.
Ama çocuğu için bi 15dk. önce totosunu kaldırmaz yataktan.
Her sabah aynı, her sabah kavga gürültü.
Bütün enerjimi emiyor, sömürüyor artık
Bebeğim alarmın sesiyle uyanıyor.
Zaten çıt desen duyar.
Akşamdan çantasını hazırladığımda çok rahat ediyorum evet ama akşam eve geldiğimde o kadar yorgun oluyorum o kadar ordan oraya koşturup herşeye yetişmeye çalışıyorum ki ne tv ne bişey işlerimi bitirip kendimi nasıl yatağa atıyorum bilemezsin.çanta hazırlamak bana taşınmak için ev toplamak kadar zor geliyor inan
Çalışmadığım 2 sene boyunca maddi olarak başıma neler geldigini eski konularımda anlattım canım.hem vurdumduymaz hemde maddi açıdan beceriksiz bi eşim var.
Bi sonuç alamiyorsn ki arkadasmHem cocuk hem is zor.burada eslerw cok is düşüyor. Ben olsam asla cenemi tutamazdim.herseyin senden beklenmesi haksizlik.ama soyle bi durum da var tepkisuz kalirsan da bu durumu esin iyice kaniksar ve bu hep boyle devam eder
Cok uzucu ama yaa bi annenin anneliginin sorgulanmasi yani bence babanin bile sorgulayamasmasi lazim.yaptirim vardir belki ne bilim ben olsam maasimi asla esime vermezdim madem calisiyorum ve cocuk da bile yardim etmiyorsa o da evini gecindirsin derdim.benim esim cok yardimcidir bu konuda cogu isi o yapar sabahlariBi sonuç alamiyorsn ki arkadasmbu modeller boyle ne dersen de yine bildiğini okuyor sonra da senin anneligini sorguluyor benim Esim gibi:s
Ise baslamadan önce eşimle konustum artik benim daha zor bi dönem basliyo destegini eksik etme dedim.ilk bi iki gün yapti sonra kesti.tamam dedim görevlerimiz olsun mesela sen mamasini hazirla ben giydiriyim herkes sorumlulugunu bilsin.bu sefer o neymis öyle görev vermeler falan yapariz iste beraber dedi kestirip atti.zaten cocugun sesiyle uyanmamasi müm kün degil ama ben sabah sabah stresle saga sola kostururken o yatak keyfi yapiyor ya bi tekme atıp yataktan yuvarlayasim geliyor.hadi gec kaliyoruz kalk artik deyince söylenmeler falan.. ya uyusun, yardimda etmesin lanet olsun ama insan hic mi rahatsiz olmaz? Ben rahatligina vurdumduymazligina herseyi benim görevim saymasına illet oluyorum.aksini söyleyince ya da bunlari yüzüne vurunca hemen kavga gürültü.canım bence akşamdan naz niyaz "hayatım sabah zor oluyo, nöbetleşe hazırlansak" de...
olmaz demez heralde...derse bebek ağlarken koy dibine uyyamasın..
ya bencillik yapmıcak, ya da afedersin eşşek gibi yardım edecek..
erkekler bizim bebeklere karşı zaafımızdan faydalanmak istiyolar..
Yani ağlarken dayanamayacağımızı biliyolar,ondan rahatlar..
bence gerekirse çocuk ağlasın uyandırsın eşini, hiç iyi niyetini suistimal etmesine fırsat verme...
O zorlamiyor ama gidisat maalesef bunu gerektiriyor.calismaktan gocunmuyorum gayette mutluyum, ama ev sınırları icinde ki hersey benim görevimmiş gibi davraniyor.çalışmanı eşin mi istiyor?
eğer öyleyse ben yetişemiyorum çok yoruluyorum işi bırakıcam falan de işe yarayabilir
Ne guzel aferin size.Benim beynim baska turlumu çalışıyor acaba
erkek bebek cantasi nasl hazirlasin yahu
aksam otururken cek cantayi dok esyalari ayarla koy bunun nesi kulfet ben aksamdan cocugun cantasini hazirliyorum okul icin giyeceklerini ayarliyorum ben karar veriyorjm
sabah kendi giyecegim giysileri kupeden makyaj malz kadar salona koyup yatiyorum acikcasi hicte gocunmuyorum ben bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?