- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi scrolllock
-
Sız bunlarla mucadele ederken esınız ne yapardı pekı merak ettmCocugun cantasini neden aksamdan hazirlamiyorsunuz allah askina
ve neden yedirmey3 calisiyorsunuz ckmu uzak gittiniz yer biberonla mama veriyorsaniz onu yolda veremezmisiniz bende 5 6 ay cocugu anneme biraktim 2.5 yasindayken aksamdan arabasini hazirliyordm kapinin onune koyuyordum bebegi once demis kapiya kadar cikarip donup kapiyi kitliyodjm sonra onu kaldirma koyup dis kapiyi kitleyip 15 dk yuruyemere anneme variyordum hicte sacim basim dagilmiyodu ben pijemayla goturuyodum buara battamiye sarıp
eşin çok bencilmiş , benim de 6 aylık bebeğim var ben hazırlanırım eşim ilgilenir eşim hazırlanır ben bebeğimle ilgilenirim erken kalksan bile hazırlanman için bebeğinin uyuması lazım
Hem cocuk hem is zor.burada eslerw cok is düşüyor. Ben olsam asla cenemi tutamazdim.herseyin senden beklenmesi haksizlik.ama soyle bi durum da var tepkisuz kalirsan da bu durumu esin iyice kaniksar ve bu hep boyle devam eder
cocuk olmadan önce evde yardım ediyormuydu peki size?
Ben daha iyi hazirlanmak istiyorsam cantayi cocugun ve kendi giyeceklerimj aksamdan hazirlarim ki suan anem geliyor yine ayni aksamda hazirlaniyorum sabah olagan ustu bi durumda gec kalmamak icin
biz erkekler gibi calissakta para kazanmak zorundada olsak kadinla erkegin her alanda esit olmasini bekleyemeyiz huzurumuz kacmasin istiyosak tabi
Bir süredir çalışıyorum, Yaklaşık 2 yıl çalışmaya ara vermiştim.
Henüz ev, iş, çocuk üçgenine tam manasıyla adapte olamadım.
Çok yoruluyorum, yetişemediğimi hissediyorum.
Her sabah kalkıp binbir stresle hem kendim hem bebeğimi hazırlamaya çalışıyorum.(kayınvalideme götürüyoruz)
Bebeğim ben hazırlanana kadar kıyametleri koparıyor haklı olarak benimle ilgilenin diye.
Babası kafasını çevirip yattığı yerden bakmıyor bile çocuğun suratına.
E doğal olarak tam hazırlanamadan mamasını hazırlıyorum, üstünü giydiyorum, altını değiştiriyorum.
Çocuğu olanlar anlar halimden, yerinde durmuyor, huysuzlanıyor, yemek giymek istemiyor.
Bütün gün göremeyeceğim için mümkün olduğunca stresimi bebeğime yansıtmamaya uğraşıyorum.
Ben bu kadar çabalarken eşim kalkıp bi işin ucundan tutmuyor.
Evden çıkmamıza 15dk. kala anca kalkıyor yataktan kendisi hazırlanıp dikiliyor başıma.
"hala hazır değil mi bu çocuk? Geç kaldık.. yarım saat erken kalksan ölür müsün?"..
Yetişemedim şu çantasına bez falan koyuver desem "zaten sadece senin hazırlanman 1 saat neden erken kalmıyorsun?" .. demeye başlıyor.
Çoğu zaman saçımı başımı apartmandan çıkana kadar yapmaya çalıyorum, çıkarken şöyle bi aynaya bakıp "heh tamam olmuşum" diyemedim bi gün bile.
Bu arada normal zamanlarda pratik hazırlanır onu kapıda ben beklerim, o dolanır durur evin içinde.
Bişey söylesem kavga çıkıyor, çocuğun yanında sabah sabah bağrışmak vicdanımı darmadağın ediyor.
Bu yüzden çoğu zaman susmayı tercih ediyorum.
Lafa geldimi çocuğunu çok sever, çok titrer, herşeyine koşar.
Ama çocuğu için bi 15dk. önce totosunu kaldırmaz yataktan.
Her sabah aynı, her sabah kavga gürültü.
Bütün enerjimi emiyor, sömürüyor artık
Bebeğim alarmın sesiyle uyanıyor.Sessizce kalkıp önce sen hazırlansan çantasını akşamdan hazırlasan ve en son bebeğini hazırlasan nasıl olur?. Eşin kısmına hiç girmiyorum çünkü söylemesi kolay yaptırması zor.
Yorumun beni çok güldürdü.çalışmayın? o sadece çalışıp eve gelsin. siz hem iş hem ev hem çocuk. bir de yarım saat erken kalk diyor üstüne? ondan 3 kat fazla yorulmanıza yazık değil mi? kadın erkek eşitliği bu mu? kadınlara eşitliği değil adaleti savunuyorum ben. beyefendi ikinci bir işe girsin gerekiyorsa, akşam birkaç saat geç gelse o da ölmez değil mi? siz annesiniz, bebeğinizle ilgilenin. evin geçiminden erkek sorumlu.
Akşam eve geldiğimde o kadar yoruluyorum ki ordan oraya koşturmaktan çocugumla bile ilgilenemiyorumDiyecek bir sey bulamıyorum sana hak veriyorum gercekten bebekleri giydirmek bile başlı baslina bir eziyet. Biz birimiz tutuyoruz digerimiz giydiriyoruz, yoksa kaçıyor hemen. Allah yardimcin olsun arkadasim. Kendi kiyafetlerini, bebegin kiyafetlerini ve cantasini aksamdan hazir edersen belki rahat edersin bi nebze.
Çalışmadığım 2 sene boyunca maddi olarak başıma neler geldigini eski konularımda anlattım canım.hem vurdumduymaz hemde maddi açıdan beceriksiz bi eşim var.bencede çalışmayında değerinizi bilsin bitarafı sıkışsın biraz ! nankör benciller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?