- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
Evet elim yavaş ama küçük durmuyor ki mesela kızım parkta oluyor tamam rahatım ama küçük kucağımdan inmiyor.Kv büyük çocuğu parka filan götürüp ilgileniyormuş zAten. Konu sahibi yapamıyor eli yavaşmış kendi üstte yazmış
Ya birde şöyle oluyor benim durum, şuan mesela gardolabımın içi perişan halde hani üst üste yığılmış giysilerim resmen tıkıştırdım ne bulduysam,şimdi gidipte o dolabın aynalarını vs silmek bana saçma geliyor sonuçta içi rezil bi durumdayken dışını temizlemekte içimden gelmiyor mutfak dolapları da öyle. sanırım once bu düşünceden kurtulmalıyım yoksa herşey alıp başını gidiyorEviniz biraz fazla pislenmiş sanırım. Sizde yazmışsınız çocuk uyuyunca ne yapacağımı şaşırıp kk turu atıyorum diye. Benim de ufak Bebeğim var uyuduğunda yaparım işimi. Gündüz yine harp alanına döner gece onu uyutur öyle yaparım sabah süpürüp silmek kalır. Detaylı yapamam ama biri geldiğinde mahçup olmam. Kimse de laf söyleyemez. Tavsiyem çocuk uyuyunca telefona dokunmayın.
Azar azar yapin bir de . Bir gun bir cekmece. Bir gun bir dolap va . 10 15 dk almaz bile . Hergun yaptiklarinizi yazip, tik atin mutlu olursunuz.Ya birde şöyle oluyor benim durum, şuan mesela gardolabımın içi perişan halde hani üst üste yığılmış giysilerim resmen tıkıştırdım ne bulduysam,şimdi gidipte o dolabın aynalarını vs silmek bana saçma geliyor sonuçta içi rezil bi durumdayken dışını temizlemekte içimden gelmiyor mutfak dolapları da öyle. sanırım once bu düşünceden kurtulmalıyım yoksa herşey alıp başını gidiyor
Ya birde şöyle oluyor benim durum, şuan mesela gardolabımın içi perişan halde hani üst üste yığılmış giysilerim resmen tıkıştırdım ne bulduysam,şimdi gidipte o dolabın aynalarını vs silmek bana saçma geliyor sonuçta içi rezil bi durumdayken dışını temizlemekte içimden gelmiyor mutfak dolapları da öyle. sanırım once bu düşünceden kurtulmalıyım yoksa herşey alıp başını gidiyor
Çok sevinirim buarada yorumunuz için teşekkür ederimseni yüce negoya havale ediyorumonun topigi çok güzel. istersen oraya etiketleyim seni. hem fikir alirsin hem motive olursun hem bi yerden baslamis olursun
Akşam nasıl gaza geldiysem çocuk 15 dakika ya uyudu ya uyumadi o arada 2 mutfak dolabı komple indirip silip yerleştirdim kısacık sürede. Ay nası mutluyum düzenli gördükçe. Dediğiniz gibi azar azar yapıcam ve tembellik yapiyomusum onu farkettiimAzar azar yapin bir de . Bir gun bir cekmece. Bir gun bir dolap va . 10 15 dk almaz bile . Hergun yaptiklarinizi yazip, tik atin mutlu olursunuz.
Çok sevinirim buarada yorumunuz için teşekkür ederimeşim normalde çok yardımcı oluyordu hamileyken vs mesela her pazar koltuklari çeker altlarını süpürür silerdi hafta içi yardım ederdi lavabo banyo temizliğinde vs. ama şuan iki işte çalışıyor neredeyse 16 saat çalışıyor ve ağır işler o yüzden yardım edemiyor
Benide etiketlermisiniz lütfenseni yüce negoya havale ediyorumonun topigi çok güzel. istersen oraya etiketleyim seni. hem fikir alirsin hem motive olursun hem bi yerden baslamis olursun
O zaman yardım istemeyecekNe alakası var yaa?
Laf sokmayı biliyorlar ama.
İki bebekli kadının evine gidip de sağını solunu karıştırmak ve kusur bulmak da ne ola ki?
Ev madem pis, oğlu da yaşıyor o evde. Oğlu temizlesin o zaman.
Iki yardım ettiler diye istediklerini yapma hakkına sahip mi oluyorlar?
Yardım teklifini onlar götürmüş halbuki. Hem gelenler de onların akrabasıymış.
Kimse kimsenin emir eri değil ama kimse de kimsenin üstünde egosunun tatmin edildiği canlı değil.