- 24 Aralık 2024
- 238
- 362
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Canım öyle biri değil kendi de her işi yapar. Bulaşık çamaşır yemek. Bebeğe benden iyi bakıyor vallahi onu hiç saymıyorum.Senin isteklerini masraf görüpü kendisi düşünmeden harcıyor çok üzücü bir durum en iyisi hiç evlenmemek vallahi erkeklerin çoğu eş değil bakıcı olarak görüyor
Ee maşallah et yemese böyle olabilir mi et kuvvet yaparKızlar o konularda öyle. Ama ev işi yapar. Bebişi yıkar yedirir. Gece vardiyasındam çıksa bile sabah uykum var desem bebişe bakar sen uyu der. Çayımı kahvemi yapar.Bulaşık yıkar. Hamileyken duş aldırırdı, tırnağımı keserdi,yemeğimi yatağıma getirir yedirirdi.Bugün bile bugün iyi hissetmiyorum yap desem yapar her şeyi. Mesela niyetli değildim gene de sabah gitti çayımı yaptı kahvaltılık getirdi ye diye. Yani o konularda doğu erkeği.Ama o kadar da kötü değil kocamın hakkını yemeyim. Her ay eksiye girdik diye canım sıkıldı o da bu ara çok açıldı sağlam konuşma çekecem ama.
Her evlilikte sorunlar var Malesef napalım inşallah eşiniz istediğiniz gibi bir insan olur ama kendi paranızı siz yönetin tüm kazancınızı ona vermeyin siz paranızı kendinize istediğinizi alın o eve zaten bakmak zorundaCanım öyle biri değil kendi de her işi yapar. Bulaşık çamaşır yemek. Bebeğe benden iyi bakıyor vallahi onu hiç saymıyorum.
Benim kocam bu kadar yardımcı olsa gider eti kendim alırımKızlar o konularda öyle. Ama ev işi yapar. Bebişi yıkar yedirir. Gece vardiyasındam çıksa bile sabah uykum var desem bebişe bakar sen uyu der. Çayımı kahvemi yapar.Bulaşık yıkar. Hamileyken duş aldırırdı, tırnağımı keserdi,yemeğimi yatağıma getirir yedirirdi.Bugün bile bugün iyi hissetmiyorum yap desem yapar her şeyi. Mesela niyetli değildim gene de sabah gitti çayımı yaptı kahvaltılık getirdi ye diye. Yani o konularda doğu erkeği.Ama o kadar da kötü değil kocamın hakkını yemeyim. Her ay eksiye girdik diye canım sıkıldı o da bu ara çok açıldı sağlam konuşma çekecem ama.
Haklısın canım..Her evlilikte sorunlar var Malesef napalım inşallah eşiniz istediğiniz gibi bir insan olur ama kendi paranızı siz yönetin tüm kazancınızı ona vermeyin siz paranızı kendinize istediğinizi alın o eve zaten bakmak zorunda
Mesela canım çikolata istedi geçen. Gitmiş 900 tl ye çikolata almış. Bir de peynir al bana dedim 4 çeşit almış. Mutfak harcama tutkusu var. Ama eşya desem burun kıvırır. Kendine de almaz telefonu 7 yıllık. Ayakkabısı 2 yıllıkBenim kocam bu kadar yardımcı olsa gider eti kendim alırımgerçi kendim de alıyorum ama
Kendisine de almıyormuş ama siz çalışıyorsunuz kendinize harcayın yani kıyafet ondan bundan da kısmayınMesela canım çikolata istedi geçen. Gitmiş 900 tl ye çikolata almış. Bir de peynir al bana dedim 4 çeşit almış. Mutfak harcama tutkusu var. Ama eşya desem burun kıvırır. Kendine de almaz telefonu 7 yıllık. Ayakkabısı 2 yıllık
Ay ben bir dönem çocuğun alerjisinden dolayı neredeyse vegan gibi beslendim berbat ötesiydi..4-5 ay gibi bir süreydi sonrasında çok daha fazla ay sürdü kendime gelebilmem..Gençken vejeteryan olmaya karar vermiştim, onun yerine hastanelik oldumet iyidir, imkanınız varsa onun yedigi kadar sizde yiyin.
Yani yapabilir. Bu durumda siz niye bir şey istersen soruyorsunuz onu anlamadım alın geçin. Sık dişini vs diye yorum yaparsa sen sık dişini de geç. Bir sürü söyleyip niye zorla aldırıyorsunuzki maaşınız var. Bu çalışan kadınlar niye birşey alırken eşlerinden izin bekliyor anlamıyorum. Aldıkları da genelde evde iş kolaylaştıran şeyler takı vs de değil. Bir ögretmen arkadaşım robot süpürge almak için bir sene yalvarmıştı eşine aşırı saçma gelmişti.Kızlar eşimle 2 miz çalışıyoruz. Neyse ev borcumuz var. 1 tane de çocuk. Ben elbise vs alırım. Ama çok büyük harcamam yok. Eşim eve temizlikçi almaz müsrif görür. Eşyamız idare eder. Aldıklarımızı da bir sürü söylerim zorla aldırırım. Eşim de dişini sık borç bitsin vs. Ama yemeğe gelince kahvaltı yemez. Sade yemek yemez. Makarna yemez. Çorba içmez. Vee etsiz hiç bir şey asla yemez. Şuan eksi 15 deyiz. Her gün 500 tl ye tavuk ya da et yiyor. Tm yanında bende yiyorum ama çok az. Çünkü olmasa da olur.Arada yemiyorum. Ama o acımaz gider kilo kilo alır yer. Tm yesin tabiki yicek ama bu kadar borç varken ben her şeyde fedakarlık yaparken üstüne eksideyiz her ay. Kaşıkla et yiyor artık. Yesin tabi ama her gün her gün olur mu sizce kızlar? Ben mi yanlış düşünüyorum.?Bir de 5 dkklk yere bile araba ile gider. Ha beni de bırakır alır vs ama bunlardan kısmayıp temizlikçi gereksiz ev eşyası fuzuli der.
Bunu yaptım yemezsen yeme de. Yemem dedi diye niye başka hazırlayacaksın. Bir de siz de çalışıyorsanız kalksın da kendi pişirsin. Yok arkadaş ben de evliyim ikimiz de çalışıyoruz. Buradaki konuları görünce şok geçiriyorum. Biz mesela bir gün o yemek yapar bir gün ben. Biri yemek yaparsa diğeri evi toplar çamaşır atar makineye.Sabancı olsak yetmez iftarda et sahurda et.Börek yapacam patates haşladım yemem diyor. Kıymalı yap diyor.Sahurda bile et ya da tavuk olacak en kötü köfte
Yahu git mağazaya al.Benimki kahvaltı da yapmaz. Et olsa yer sadeceBana gelince de 3 senedir koltuk takımı dedim almadı
Mesele boğazından kısıp kısmaması değil, kadın çalıştığı halde hiçbir istediğini alamıyor ve yapamıyor ama adam kendi zevkinden feragat edemiyor. Bu kadının çalışmasının ne anlamı var o zaman? Kendi çalışıp kazandığım paramı dilediğim gibi harcayamıyacaksam ne anlamı var yani?Valla ülkenin şu şartlarında borçsuz olmayan bir Allahın kulu var mı bilmiyorum.Ama bence en azından boğazınızdan kısmayıp bari o tam olsun diye düşünüyorsa valla bence de doğru yapıyor
Mesele boğazından kısıp kısmaması değil, kadın çalıştığı halde hiçbir istediğini alamıyor ve yapamıyor ama adam kendi zevkinden feragat edemiyor. Bu kadının çalışmasının ne anlamı var o zaman? Kendi çalışıp kazandığım paramı dilediğim gibi harcayamıyacaksam ne anlamı var yani?Valla ülkenin şu şartlarında borçsuz olmayan bir Allahın kulu var mı bilmiyorum.Ama bence en azından boğazınızdan kısmayıp bari o tam olsun diye düşünüyorsa valla bence de doğru yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?