• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün et ya da tavuk yemek??

İlaveten evde robot süpürge/ kurutma makinası yoksa mutlaka alın. Bu zihniyet eve yardımcı sokmaz.

Kızlar eşimle 2 miz çalışıyoruz. Neyse ev borcumuz var. 1 tane de çocuk. Ben elbise vs alırım. Ama çok büyük harcamam yok. Eşim eve temizlikçi almaz müsrif görür. Eşyamız idare eder. Aldıklarımızı da bir sürü söylerim zorla aldırırım. Eşim de dişini sık borç bitsin vs. Ama yemeğe gelince kahvaltı yemez. Sade yemek yemez. Makarna yemez. Çorba içmez. Vee etsiz hiç bir şey asla yemez. Şuan eksi 15 deyiz. Her gün 500 tl ye tavuk ya da et yiyor. Tm yanında bende yiyorum ama çok az. Çünkü olmasa da olur.Arada yemiyorum. Ama o acımaz gider kilo kilo alır yer. Tm yesin tabiki yicek ama bu kadar borç varken ben her şeyde fedakarlık yaparken üstüne eksideyiz her ay. Kaşıkla et yiyor artık. Yesin tabi ama her gün her gün olur mu sizce kızlar? Ben mi yanlış düşünüyorum.?Bir de 5 dkklk yere bile araba ile gider. Ha beni de bırakır alır vs ama bunlardan kısmayıp temizlikçi gereksiz ev eşyası fuzuli der.

Eşiniz aslan mı kaplan mı çıta mı neden bu kadar etobur

😂 Yağlama,lahmacun,kaşarlı sebzeli fırın tavuk yemekleri, tavuk but. Bunları bir miktar düşürür maliyeti de böyle de tane tane hesaplamak yorar seni. Her ay -15 i nereye kadar ittirecekmis sordun mu planı ne?
Planı yok.Bana güveniyor bir şekilde halledecem.

Valla hiç biri değil. Kahvaltı yemez. Poğaça kurabiye sevmez. Tatlı çok sevmez. Deli gibi et yer 😂😂😂

Kolestrolden gider bir gün bu kadarı sağlıklı değil. Tamam makarna poğaça ben de yemem ama onlar yerine sebze yemeği yerim mesela. Veya taze fasulye mesela ama içinde et var o şekil. Ama her gün kaşık kaşık kırmızı et yenmez, her şeyin fazlası zarar. Sebze yemeklerine parça et koymayı deneyin o şekilde tüketsin sade et olarak değil de

ete ayırdığınız bütçe yerine ne almak istiyorsunuz?
Her ay bu kadar eksiye girmek istemiyorum. Tabiki et de yenir. Canı da isteyebilir. Bunlar normal. Ama her gün yemek.Hesapsız kilo kilo et almak uygun gelmiyor. Ki şuan borcun içindeyiz bir tane de bebe var.

Kolestrolden gider bir gün bu kadarı sağlıklı değil. Tamam makarna poğaça ben de yemem ama onlar yerine sebze yemeği yerim mesela. Veya taze fasulye mesela ama içinde et var o şekil. Ama her gün kaşık kaşık kırmızı et yenmez, her şeyin fazlası zarar. Sebze yemeklerine parça et koymayı deneyin o şekilde tüketsin sade et olarak değil de
Arada öyle de yapıyoruz ama bu 2 aydır aşırı yiyor. Borca girdk ev aldık. Ev aldık borçtur biter artık rahatız kafasında. Bir de ben diyorm en azından biraz az yapalım pilavın çorbanın yanına. Hiç olmasa 2 3 gün yeriz. Bu az bunla doymam diyor.

Konuyu çarpıtmayın, ne dediğim gayet anlaşılıyor. Adam da kadın da çalışıyor, adam istediğini yiyor içiyor ama çileyi kadın çekiyor😑😑😑

Bunların hepsinin üstüne et ölçülü yendiğinde gayet sağlıklı ve her gün 1 öğün yemek gerekiyor. Et demir, protein ve B vitamini başta olmak üzere besin değeri deposu. Kas yapımı, hücre yapımı, bağışıklık hepsi gayet ete bakıyor. Vejetaryen de yaşanıyor tabi ama demir de dahil çok sayıda takviye almak gerekiyor. Konu sahibesi bana kalırsa 3 öğün makarna yiyor mesele de o. Bebişim senin nickin de ayrıca yorgun bitkin, düzgün beslenemediğinden olmasın bir de bana bak maşallah zımba gibiyim🥳🥳mesaj-nick uyumu olmuş bence sen kimseye akıl verme😁😁😁
Allah iyiliğini versin ne güldürdün yaa😄 her gün de et yenmese iyi ama fazlası da zarar

Kızlar o konularda öyle. Ama ev işi yapar. Bebişi yıkar yedirir. Gece vardiyasındam çıksa bile sabah uykum var desem bebişe bakar sen uyu der. Çayımı kahvemi yapar.Bulaşık yıkar. Hamileyken duş aldırırdı, tırnağımı keserdi,yemeğimi yatağıma getirir yedirirdi.Bugün bile bugün iyi hissetmiyorum yap desem yapar her şeyi. Mesela niyetli değildim gene de sabah gitti çayımı yaptı kahvaltılık getirdi ye diye. Yani o konularda doğu erkeği.Ama o kadar da kötü değil kocamın hakkını yemeyim. Her ay eksiye girdik diye canım sıkıldı o da bu ara çok açıldı sağlam konuşma çekecem ama.

Back
X