Her gün et ya da tavuk yemek??

Bence siz gayet anladınız benim dediklerimide, aaa ben yanlış anlamışım pardonn demek her yiğidin harcı değil maalesef.

Tek tek açıklamışım. Cımbızla laf çekmeyin.

Yahu bunla erkekler gurur duyuyor. Ben mi diyorum hala ne yazıyosunuz ya. Uğraşamam gece gece

Valla ben de hiç bunu gurur vesilesi yapan erkeğe rastlamadım, sizin çevrede var heralde yoğunluk. Ortalama bi ailenin mutfak bütçesi bellidir. Ama doğu kökenli erkeklerde var bir et yeme merakı, başka türlü doymama. Konu da bahsi geçen koca doğulu mu? Z Zamanmakinesi

Aynen kuzenim urfaya evli, utanmasa kahvaltıda bile et yiyecek.

O kadar çok erkek var ki, her masrafı gereksiz görüp mutfak alışverişi yapınca, neyinizi eksik ettim diyen. Hatta sanki tüm görevleri tamammış gibi normalleştirip gururlanan. Üzgünüm bizim isteklerimizin çoğusu, bir çok erkek için gereksiz, anlamsız, boş masraf…

Sabancı olsak yetmez iftarda et sahurda et.Börek yapacam patates haşladım yemem diyor. Kıymalı yap diyor. Sahurda bile et ya da tavuk olacak en kötü köfte
Yani tavuk alın bari, bütçe dengelensin, arkadaşımın eşi Muş’luydu. Doğulular böyle yermiş genelde. Et yoksa adam masaya oturmuyodu. Zeytinyağlıyı yemekten saymıyodu. Seneler içinde gördüm ki o tarafın beslenme biçimi böyle gerçekten. Değişmek imkansız yani.

Benimki kahvaltı da yapmaz. Et olsa yer sadece Bana gelince de 3 senedir koltuk takımı dedim almadı

Benimki kahvaltı da yapmaz. Et olsa yer sadece Bana gelince de 3 senedir koltuk takımı dedim almadı
Kurban olurum. Sen çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınsın, istesen 2 maaşınla en iyisini alırsın. Yapma kendine bunu ne olur. Biz bu hayata bir kere geliyoruz. Çalışmayan kadın bile bir şeyi isteyip 3 sene beklememeli ya ama…

Bence oturun açın hesabı kitabı önüne, at kesip kımız içen Kazaklar gibi et tüketmeye devam edecekse göçebe yaşama geçin madem, o evin taksidi bitmez böyle.

Ana konuda doğulu bir erkek kafasında olduğumu öğrendim. Pek çoğunuz benimle ayrı fikirdesiniz. Benim için de her gün protein tüketmek, iyi/sağlıklı/dengeli beslenmek ne giydiğmizden, nereye gittiğimizden önemli. Hele temizlikçi gelmesi ile asla mukayese edemem, tabi ki et almak. Bence beslenme barınmadan sonraki ikinci madde. Kafamızı sokacak evden sonra mandalina, kıyma geliyor.

Neden bir harcama kaleminin gerekli/gereksiz olduğuna kendisinin karar verme yetkisi olduğuna karar verildi?
Hem çalışıyorsun hem sana uygulanan bu durumu kabul mu ediyorsun?

Temizliği beraber yapıyorlarsa olabilir.

Kaşıkla et yiyor artık.
Ahahahahah ya kusura bakmayın da ben buna çok güldüm
Bu konu çok trajik aslında. Tek tavsiyem porsiyonları küçültmeniz olur. Sebze yemeklerine az az et koyun, köfte gibi daha eti zenginleştiren tarifler yapın. Günde 1 kilo et yiyor diyorsunuz, yavaş yesin de kolesterolden gitmesin.

Ayrıca kendi paranızı istediğiniz gibi harcayın. O boğazından kısmıyorsa siz niye kısasınız? Temizliğe biri mutlaka gelsin mesela.

Temizliği beraber yapıyorlarsa olabilir.
Evet beraber her iş beraber. Çocuğa da bakar. İş de yapar. Kıyafetti gezmesi yok. Ama benden bundan önce bir şey demiyordum. Ev borcuna girince her ay eksi 15 bir süre idare edebilir en azından arada başka şeyler yese iyi olur.

Eşin doğuluymuş anne evinde pişen yemekler hep öyleyse öyle devam eder bu alışkanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…