- 12 Ekim 2017
- 99
- 49
- 88
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Beni hayat yordu demir falan fayda etmez. Neyze konuyu dagitmayalim.Sürekli yorgunsan bir doktora başvur kanka, şaka bir yana demirine iyice baktır.
Bence siz gayet anladınız benim dediklerimide, aaa ben yanlış anlamışım pardonn demek her yiğidin harcı değil maalesef.Erkeklerin cogu boyle demek ve bunu gururla bagdastirmak gulen emojilerle anlatmak pozitif basmak mi oluyor normalleştirmek oluyor bu zihniyeti yani okuyunca bana öyle gecti.
Çoğu boyle filan degil şu devirde kari koca calisiyorsa ve kirsalda filan yaşamiyorsa eve et getiriyorum gururu kafalarinda yaşan tipler ben gormedim cevremde. Hatta kadin calismiyorsa da boyle bi şey gormedim.
Adam dumduz bencil ve kadinin isteklerine cimri biri.
Valla ben de hiç bunu gurur vesilesi yapan erkeğe rastlamadım, sizin çevrede var heralde yoğunluk. Ortalama bi ailenin mutfak bütçesi bellidir. Ama doğu kökenli erkeklerde var bir et yeme merakı, başka türlü doymama. Konu da bahsi geçen koca doğulu mu? Z ZamanmakinesiBence siz gayet anladınız benim dediklerimide, aaa ben yanlış anlamışım pardonn demek her yiğidin harcı değil maalesef.
Tek tek açıklamışım. Cımbızla laf çekmeyin.
Yahu bunla erkekler gurur duyuyor. Ben mi diyorum hala ne yazıyosunuz ya. Uğraşamam gece gece
Evet doğulu.Valla ben de hiç bunu gurur vesilesi yapan erkeğe rastlamadım, sizin çevrede var heralde yoğunluk. Ortalama bi ailenin mutfak bütçesi bellidir. Ama doğu kökenli erkeklerde var bir et yeme merakı, başka türlü doymama. Konu da bahsi geçen koca doğulu mu? Z Zamanmakinesi
Başka türlü beslenemez o geçmiş olsunEvet doğulu.
Sabancı olsak yetmez iftarda et sahurda et.Börek yapacam patates haşladım yemem diyor. Kıymalı yap diyor.Başka türlü beslenemez o geçmiş olsun
Aynen kuzenim urfaya evli, utanmasa kahvaltıda bile et yiyecek.Valla ben de hiç bunu gurur vesilesi yapan erkeğe rastlamadım, sizin çevrede var heralde yoğunluk. Ortalama bi ailenin mutfak bütçesi bellidir. Ama doğu kökenli erkeklerde var bir et yeme merakı, başka türlü doymama. Konu da bahsi geçen koca doğulu mu? Z Zamanmakinesi
Yani tavuk alın bari, bütçe dengelensin, arkadaşımın eşi Muş’luydu. Doğulular böyle yermiş genelde. Et yoksa adam masaya oturmuyodu. Zeytinyağlıyı yemekten saymıyodu. Seneler içinde gördüm ki o tarafın beslenme biçimi böyle gerçekten. Değişmek imkansız yani.Sabancı olsak yetmez iftarda et sahurda et.Börek yapacam patates haşladım yemem diyor. Kıymalı yap diyor.Sahurda bile et ya da tavuk olacak en kötü köfte
Benimki kahvaltı da yapmaz. Et olsa yer sadeceAynen kuzenim urfaya evli, utanmasa kahvaltıda bile et yiyecek.
O kadar çok erkek var ki, her masrafı gereksiz görüp mutfak alışverişi yapınca, neyinizi eksik ettim diyen. Hatta sanki tüm görevleri tamammış gibi normalleştirip gururlanan. Üzgünüm bizim isteklerimizin çoğusu, bir çok erkek için gereksiz, anlamsız, boş masraf…
Kurban olurum. Sen çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınsın, istesen 2 maaşınla en iyisini alırsın. Yapma kendine bunu ne olur. Biz bu hayata bir kere geliyoruz. Çalışmayan kadın bile bir şeyi isteyip 3 sene beklememeli ya ama…Benimki kahvaltı da yapmaz. Et olsa yer sadeceBana gelince de 3 senedir koltuk takımı dedim almadı
Bence oturun açın hesabı kitabı önüne, at kesip kımız içen Kazaklar gibi et tüketmeye devam edecekse göçebe yaşama geçin madem, o evin taksidi bitmez böyle.Benimki kahvaltı da yapmaz. Et olsa yer sadeceBana gelince de 3 senedir koltuk takımı dedim almadı
Neden bir harcama kaleminin gerekli/gereksiz olduğuna kendisinin karar verme yetkisi olduğuna karar verildi?Kızlar eşimle 2 miz çalışıyoruz. Neyse ev borcumuz var. 1 tane de çocuk. Ben elbise vs alırım. Ama çok büyük harcamam yok. Eşim eve temizlikçi almaz müsrif görür. Eşyamız idare eder. Aldıklarımızı da bir sürü söylerim zorla aldırırım. Eşim de dişini sık borç bitsin vs. Ama yemeğe gelince kahvaltı yemez. Sade yemek yemez. Makarna yemez. Çorba içmez. Vee etsiz hiç bir şey asla yemez. Şuan eksi 15 deyiz. Her gün 500 tl ye tavuk ya da et yiyor. Tm yanında bende yiyorum ama çok az. Çünkü olmasa da olur.Arada yemiyorum. Ama o acımaz gider kilo kilo alır yer. Tm yesin tabiki yicek ama bu kadar borç varken ben her şeyde fedakarlık yaparken üstüne eksideyiz her ay. Kaşıkla et yiyor artık. Yesin tabi ama her gün her gün olur mu sizce kızlar? Ben mi yanlış düşünüyorum.?Bir de 5 dkklk yere bile araba ile gider. Ha beni de bırakır alır vs ama bunlardan kısmayıp temizlikçi gereksiz ev eşyası fuzuli der.
Temizliği beraber yapıyorlarsa olabilir.Ana konuda doğulu bir erkek kafasında olduğumu öğrendim. Pek çoğunuz benimle ayrı fikirdesiniz. Benim için de her gün protein tüketmek, iyi/sağlıklı/dengeli beslenmek ne giydiğmizden, nereye gittiğimizden önemli. Hele temizlikçi gelmesi ile asla mukayese edemem, tabi ki et almak. Bence beslenme barınmadan sonraki ikinci madde. Kafamızı sokacak evden sonra mandalina, kıyma geliyor.
Ahahahahah ya kusura bakmayın da ben buna çok güldümKaşıkla et yiyor artık.
Evet beraber her iş beraber. Çocuğa da bakar. İş de yapar. Kıyafetti gezmesi yok. Ama benden bundan önce bir şey demiyordum. Ev borcuna girince her ay eksi 15 bir süre idare edebilir en azından arada başka şeyler yese iyi olur.Temizliği beraber yapıyorlarsa olabilir.
Eşin doğuluymuş anne evinde pişen yemekler hep öyleyse öyle devam eder bu alışkanlık.Kızlar eşimle 2 miz çalışıyoruz. Neyse ev borcumuz var. 1 tane de çocuk. Ben elbise vs alırım. Ama çok büyük harcamam yok. Eşim eve temizlikçi almaz müsrif görür. Eşyamız idare eder. Aldıklarımızı da bir sürü söylerim zorla aldırırım. Eşim de dişini sık borç bitsin vs. Ama yemeğe gelince kahvaltı yemez. Sade yemek yemez. Makarna yemez. Çorba içmez. Vee etsiz hiç bir şey asla yemez. Şuan eksi 15 deyiz. Her gün 500 tl ye tavuk ya da et yiyor. Tm yanında bende yiyorum ama çok az. Çünkü olmasa da olur.Arada yemiyorum. Ama o acımaz gider kilo kilo alır yer. Tm yesin tabiki yicek ama bu kadar borç varken ben her şeyde fedakarlık yaparken üstüne eksideyiz her ay. Kaşıkla et yiyor artık. Yesin tabi ama her gün her gün olur mu sizce kızlar? Ben mi yanlış düşünüyorum.?Bir de 5 dkklk yere bile araba ile gider. Ha beni de bırakır alır vs ama bunlardan kısmayıp temizlikçi gereksiz ev eşyası fuzuli der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?