Her gün et ya da tavuk yemek??

Ayrıca sanıyorsun ki sen kazanacaksın bir gün o çocuğun büyüyecek ne kadar ailene bağımlı olduğunu görecek öncelikli olanin kendi ailen olduğunu görecek senin yüzüne doğru dürüst bakacak mi saniyorusn ? Hadi kocan belli ki sevgiye muhtaç bir şekilde senin manipülasyonunu yemiş eee bunlarin bide acı acı çıkışı olur gelen gelin veya damatta aynı senin gibi olacaktır

Papatya şu kardeşinin 4 yıl onlarda kalması olayı ne? Konularına baktım bulamadım.

Konu sahibi bir yerde yazmış okumaya geliyor diye bir gün önceki yorumumda yazdım dört yıl kalmış diye sadece beğeni atıyor cevap yok
Hangi biri ayol, kendinden küçük 5 kardeşi var , biri bitse biri gelir sahiden Kocam halinden memnun diyor ama bunu bir iki yıla koyarlar kapıya, koymazlarsa hata zaten...

Eltime bunu yapıyor bana yapmıyor diye bi şey yok bence..Kv bana iyi de davransa oğluna kötü de davransa oğluna..Ben çenesini tutabilen, eşine yansıtmayan insanlardan değilim, çok bir sorunumuz da olmadı şükür zaten de dediğim gibi benimle iyi de olsa oğlu etkilenecek kötü de olsa..

Z Zamanmakinesi ben merak ettim dört yil kaldılar mi ben mi yanlış okudum
Onu yanlış anlamışsnz 4 yıl kalan yok en fazla 5 6gün o da senede 1.O da ben çalışıyorum sıkılıyorum ben gelin diyorum en azından evde canım sıkılmıyor.Ama yol parası öderim. Zaten öğrenci yol parası yok

Z Zamanmakinesi ben merak ettim dört yil kaldılar mi ben mi yanlış okudum
Doğruysa yuh artık! Ailesini itin burnuna sokup çıkardığı, arkasından yediği lokmalarini saydığı , maaşını gizli gizli kendi anasına kaçırırken seninkiler bana ev almadılar, altın almadılar, eşya almadılar, evimin b.knu temizlemediler diye bid bid kafasının etini yediği adam , bı de bu kadının essek kadar olmuş kardeslerine yıllarca evinde sesini çıkarmadan hilali ahmer gibi yağdirıp baktiysa ben hayatımda böyle bir nankörlük görmemiş olabilirim... Umarım yaniliyoruzdur...

Sadece kahve olsa iyi akşam attığını cok ayrı bir kıskandım

az fermenteli elme suyu alt tarafı...........................
şaka bi yana, hanımlar. şu kıskanmak kelimesini kullanırken acaba durup düşünseniz mi? karşınızda hakkında asla bilgi sahibi olmadığınız ya da onun paylaştığı kadarıyla bildiğiniz bir kadın varken kendinize sizin sefil hayatınızı niye kıskansın diye bi sorsanız keşke kendinize. böylelikle kendinizi küçük duruma düşürmemiş olursunuz böyle şeyler söyleyerek.

Yok doğru değil kim bunu nerden anlamış bilmiyorum vallahi. Niye bizde kalsınlar ki en fazla 1 haftalık ziyaret o da senede 1.

Bu kadar abartmışsın ben şakasına dedim kızlar ooo demek tırnağını bile kesmiş diyince hepsi bu

Galiba hiç o kelimeyi (geyik hariç) kullanmış biri değilim yahu benim hayatımı kim neden kıskansın belki benim hayatım bana mükemmel sana eziyet nerden biliyoruz ki bunu çok komik ya

Bir de benim bir kardeşim çalışıyor o çocuğuma yarım taktı. Evlenirken bilezik yaptı. Evime kahvaltılık seti aldı. Bir de ev alırken bir miktar borç verdi. Bu erkek kardeşim de kardeşlerime destek çıkıyor benden baya çok. Bir de benim ailem fakir ama kardeşlerim başarılı. Bende burs gibi düşündüm. 2 3 bin de olsa öğrenciye gitmiş olsun. Kız kardeşim yks de derece yaptı ilçe birincisi oldu.,

Galiba hiç o kelimeyi (geyik hariç) kullanmış biri değilim yahu benim hayatımı kim neden kıskansın belki benim hayatım bana mükemmel sana eziyet nerden biliyoruz ki bunu çok komik ya

yüksek ihtimalle kimse de benim hayatımı yaşamak istemeyeceği için benim de aklıma birisinin beni kıskanabileceği aklımın ucundan geçmez. çok garip.

Kız kardeşim tıp okuyor abla 2 3 de olsa destek çıktın bende inşallah mezun olunca çocuğuna burs veririm dedi ama yapmazsa da kendi bilir başımın gözümün sadakası olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…