- 9 Ağustos 2021
- 15.762
- 54.331
- 548
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
KıskandımKıskanmayın eşim gayet de mutlumutlu olmayan adam oo et yiyelim çayımızı içelim diye keyif yapmaz hahaha.
Papatya şu kardeşinin 4 yıl onlarda kalması olayı ne? Konularına baktım bulamadım.Bence de boşan çok kötü bir kayinvaliden var sen en iyisi kardeşlerine bakarsın hem cocugu ama lütfen adama ver o da senin yanında heder olmasın annemin sulalesine bakacaz diye. Sen kendi hayatını ada kendi ailene .o çocuğun hakkına nasıl giriyorsun sen var ya. Adama trip atiyormus birde ailesi diye bik bik yemişsin kendi kardeşin dört yıl kalmış evinde . Paranı ailene harciyorsun hala kaynanam da kaynanam . O gelinler belki de evine harciyordur olabilir mi ? Kurdukları aileye sadiktirlar . Ondan sana yapmıyordur kadın . Baştan anlamış bu aile oğlumu sömürür diye
Konu sahibi bir yerde yazmış okumaya geliyor diye bir gün önceki yorumumda yazdım dört yıl kalmış diye sadece beğeni atıyor cevap yokŞu kardeşinin 4 yıl onlarda kalması olayı ne? Konularına baktım bulamadım.
Hangi biri ayol, kendinden küçük 5 kardeşi var , biri bitse biri gelir sahidenKonu sahibi bir yerde yazmış okumaya geliyor diye bir gün önceki yorumumda yazdım dört yıl kalmış diye sadece beğeni atıyor cevap yok
Gene ifşa oldumFesat bibi
Z Zamanmakinesi ben merak ettim dört yil kaldılar mi ben mi yanlış okudumHangi biri ayol, kendinden küçük 5 kardeşi var zaten, biri bitse biri gelir sahiden
Onu yanlış anlamışsnz 4 yıl kalan yok en fazla 5 6gün o da senede 1.O da ben çalışıyorum sıkılıyorum ben gelin diyorum en azından evde canım sıkılmıyor.Ama yol parası öderim. Zaten öğrenci yol parası yokZ Zamanmakinesi ben merak ettim dört yil kaldılar mi ben mi yanlış okudum
Gene ifşa oldum
Sadece kahve olsa iyi akşam attığını cok ayrı bir kıskandımaaaay bi de ben bu kadının duvarına falan yazıyorum. ben duvarına kahve fotomu atarken ne biçim kıskanmıştır beni bu. bizim sefil hayatlarımızı ne biçim kıskanıyor bu sitedeki diğer kadınlar.
Doğruysa yuh artık! Ailesini itin burnuna sokup çıkardığı, arkasından yediği lokmalarini saydığı , maaşını gizli gizli kendi anasına kaçırırken seninkiler bana ev almadılar, altın almadılar, eşya almadılar, evimin b.knu temizlemediler diye bid bid kafasının etini yediği adam , bı de bu kadının essek kadar olmuş kardeslerine yıllarca evinde sesini çıkarmadan hilali ahmer gibi yağdirıp baktiysa ben hayatımda böyle bir nankörlük görmemiş olabilirim... Umarım yaniliyoruzdur...Z Zamanmakinesi ben merak ettim dört yil kaldılar mi ben mi yanlış okudum
Sadece kahve olsa iyi akşam attığını cok ayrı bir kıskandım
Yok doğru değil kim bunu nerden anlamış bilmiyorum vallahi. Niye bizde kalsınlar ki en fazla 1 haftalık ziyaret o da senede 1.Doğruysa yuh artık! Ailesini itin burnuna sokup çıkardığı, arkasından yediği lokmalarini saydığı , maaşını gizli gizli kendi anasına kaçırırken seninkiler bana ev almadılar diye bid bid kafasının etini yediği adam , bu kadının essek kadar olmuş kardeslerine yıllarca evinde sesini çıkarmadan hilali ahmer gibi yağdirıp baktiysa ben hayatımda böyle nankörlük görmemiş olabilirim... Umarım yaniliyoruzdur...
Bu kadar abartmışsın ben şakasına dedim kızlar ooo demek tırnağını bile kesmiş diyince hepsi buaz fermenteli elme suyu alt tarafı...........................
şaka bi yana, hanımlar. şu kıskanmak kelimesini kullanırken acaba durup düşünseniz mi? karşınızda hakkında asla bilgi sahibi olmadığınız ya da onun paylaştığı kadarıyla bildiğiniz bir kadın varken kendinize sizin sefil hayatınızı niye kıskansın diye bi sorsanız keşke kendinize. böylelikle kendinizi küçük duruma düşürmemiş olursunuz böyle şeyler söyleyerek.
Galiba hiç o kelimeyi (geyik hariç) kullanmış biri değilim yahu benim hayatımı kim neden kıskansın belki benim hayatım bana mükemmel sana eziyet nerden biliyoruz ki bunu çok komik yaaz fermenteli elme suyu alt tarafı...........................
şaka bi yana, hanımlar. şu kıskanmak kelimesini kullanırken acaba durup düşünseniz mi? karşınızda hakkında asla bilgi sahibi olmadığınız ya da onun paylaştığı kadarıyla bildiğiniz bir kadın varken kendinize sizin sefil hayatınızı niye kıskansın diye bi sorsanız keşke kendinize. böylelikle kendinizi küçük duruma düşürmemiş olursunuz böyle şeyler söyleyerek.
Bir de benim bir kardeşim çalışıyor o çocuğuma yarım taktı. Evlenirken bilezik yaptı. Evime kahvaltılık seti aldı. Bir de ev alırken bir miktar borç verdi. Bu erkek kardeşim de kardeşlerime destek çıkıyor benden baya çok. Bir de benim ailem fakir ama kardeşlerim başarılı. Bende burs gibi düşündüm. 2 3 bin de olsa öğrenciye gitmiş olsun. Kız kardeşim yks de derece yaptı ilçe birincisi oldu.,Doğruysa yuh artık! Ailesini itin burnuna sokup çıkardığı, arkasından yediği lokmalarini saydığı , maaşını gizli gizli kendi anasına kaçırırken seninkiler bana ev almadılar, altın almadılar, eşya almadılar, evimin b.knu temizlemediler diye bid bid kafasının etini yediği adam , bı de bu kadının essek kadar olmuş kardeslerine yıllarca evinde sesini çıkarmadan hilali ahmer gibi yağdirıp baktiysa ben hayatımda böyle bir nankörlük görmemiş olabilirim... Umarım yaniliyoruzdur...
Galiba hiç o kelimeyi (geyik hariç) kullanmış biri değilim yahu benim hayatımı kim neden kıskansın belki benim hayatım bana mükemmel sana eziyet nerden biliyoruz ki bunu çok komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?