Her gün et ya da tavuk yemek??

Evet çok mantıklı hareket ediyor bazı aileler yaşadığımız yerin en iyi lisesini tutturmusken biz oranin kitaplarini alamayiz diyip ablamı eve en yakın liseye kaydettirdiler. Sonucu hüsran

Sonra benim lise dönemim geldi ..düz lise birsey olmuyor sen meslek lisesine git dediler ..kendi başıma kayit olmaya gittiğimi dün gibi hatırlıyorum.

Başında veli yok mu dedi müdür yardımcısı..Bende çok çok şey oldu

Konunun başiyla sonunun anlatılanların hiç uymaması neyse size kolay gelsin çok sıkıcı pardon mükemmel hayatınızı uzaktan kıskanmaya devam edicem
Halı yıkayan koca kıskanılacak bir şey miymiş? Ahshs Ondan mı yazdı onu? Ay yeni düştü jetonum.
Ayol benim kocişim bulduğu her şeyi çitileyip yıkayabilecek saykolukta bir adam ama beni ancak sinirlendiriyor bu huyu. Müsaade etsem beni de çitileyecek, foşur foşur yıkayacak. Ay kıskanılır bir beyim olduğunu bilmezdim, ben de mi "Kıskanıyösünüz" diye gezsem acaba ortalıkta?

Başak burcu kocalar alarak hatamı ettik acaba ya çekmecesini gorsen benimkinden düzgün bazen sinir oluyorum

Aslında roller değişmedi eskiler böyle işte..Y kuşağı çocukluklarinda hep ailesini mutlu etmeye çalıştı,ebeveyn oldu hem çalışıp hem okumaya çalıştı,çocuk yaşlarda evin yükünü sırtladı şimdi de büyüyüp ebeveyn oldular ve çocukları için her şeyi yapıyorlar tabi bu arada yine kendi kök ailelri ile boğuşuyorlar.Y kuşağı öncesi ebeveynlikler ile şu anki anne babalar arasında dağlar kadar fark var

Başak burcu kocalar alarak hatamı ettik acaba ya çekmecesini gorsen benimkinden düzgün bazen sinir oluyorum
Başak burcu pişmanlıktır Bibicim. Yaptığımı her yerinden eleştirir, "Bak öyle silinmez orası" der alır eline bezi ahahsh "Orayı daha yeni topladım batırma" der. Geçen gün ocağı silmiş ama ışıl ışıl gözün kamaşır. Gittim şlak diye tencereyi koydum tavuklara saldım suyu, sanki Orta Dünya'da ork üretir gibi her yere tuz saça saça yemeğe koyuldum. Geldi tepeme "Daha yeni sildim ben orayı, biraz daha ortalık batırmadan yap lütfen" diye başladı. Annem kadın gibi tövbest. Ama benim de stilim o Bibi, ben kırlarda koşan Heidi gibi yemek yapıyorum, napim? Neyse sonra sildim de geldi "Tamam iyi silmişsin" dedi. Ocağıma karışma be adam diyebilirdim ama demedim. Çünkü silsin ocağı yine, güzel siliyo.

Bizde yapma fırsatı olmuyor temizlik konusunda bende az manyak değilim o düzen konusunda baya takintılı hele yamuk bir obje falan olacak

Konu sahibi eğer yazdıkların doğruysa eşin düzgün biri, adam sana iş yaptırmıyor kendi yapıyor ekstra bir harcaması yok sadece beslenme alışkanlığını sürdürmek istiyor. Bir koltuk takımı ve yeni telefon için böyle bir adamın yediğine bakmak yemin ederim benim zoruma gitti. Ki bi de sırf doğum kontrolünden habersiz toksik ailen için eşinin yemeğini çok görüyorsun, gerçekten kızdım sana. Eş ailesinin adaletsizlikleri olabilir hepimiz yaşıyoruz bunları, evlat ayrımı yapmayan anne bana çok az. Gerekli mesafeni eş ailesine karşı korursun olur biter. Bu arada asıl mesafe koyulması gereken kişiler senin aile bireylerin o da ayrı. Neyse git kocanın tadını çıkar.

Ben senin kocanın kadın versiyonuyum. Her gün et yesem bugün başka şey yiyeyim diye düşünmem. Ama ben irademe sahip çıkabiliyorum, birkaç gün et yemeden de yaşayabiliyorum

Şaka bir yana kendi paranızı kazanıyorsunuz, istediğinizi yapabilmelisiniz, bütçeniz ortak bile olsa. O nasıl ete bu kadar para veriyor siz de yardımcı alabilirsiniz eve.

Saci olanin taragi yok, taragi olanin saçi yok meselesi. Benim ailem de en azindan maddi olarak her şeyi saglamaya hazirdi kurs kitap asla kismadilar nereye istesem yolladilar aldilar hatta universiteyi X ülkede oku biz de tasiniriz demislerdi de gitmek isteemmistim o zamanlar.
Okudum ama oyle cok bi basari gostermedim cunku canim istemiyordu. Hala istemiyor.

Geldigim durumda yük degilim aileme ve hayatimdan memnunum lazim olunca girip calisiyorum suan oldugu gibi amaaa okuyacak olanin gözü yüksekte olanim önüne engel olunmasi beni cok kizdiriyor.

Aslında X kuşağı çocuğu için her şeyi yapıyor, en azından benim çevremde öyle. Bence siz biraz şanssızsınız.

Ben kendi aileme bakıyorum böyle değil işte babaannem vs çocukları için her şeyi yapmış hala da yapıyor çocukları torun sahibi olacak yaşta. Onların da ailesi yapmış. Mesela miraslarını gençken vermişler karışmamışlar. Yine benim annem babam kayınpederim çocuğu için uğraşan insanlar

+1

Haftada 3 gün tek et tüketmek lazım nasıl ağır gelmiyor maşallah
bencil davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…