- 2 Nisan 2024
- 2.137
- 2.194
- 48
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Bir konunuzda ailenize para verdiğinizi yazmışsınız. Veriyor musunuz hala?Ona sorsan o da dertli kendince. Gezmem yok, tozmam yok. Aldığım bir şey yok. Telefonum bozuk almadım. Çocuk bakarım, ev işi yaparım. Ev taşınır ben taşırım. Alışveriş olur ben yaparım. Çoğu gün yemek yok. Kendi yapar. Cam siler, evi süpürür, bulaşık yıkar. Kısaca her işi yapıyor. Ha süper mi yapıyor o tartışmalı da olduğu kadar kafasındayım. Bebeğe bakar evdeyken. O da ben daha ne yapayım diyor. Öyle de Allah var ailesi yapmaz çünkü lohusayken hamileyken bile beni kendi yıkadı. Bebeği o yıkar. Desteksiz bu devirde maddi manevi bu kadar oluyor. Çünkü o da koltukta uzanıp yemek nerde demez. Hatta hamilelik ve çocuktan sonra yüzde 80 o yaptı işleri.
Demiştim ki yorumunuzu gördüm. Okuduğum konuda babanız pinti, kardeşiniz çalışıyor, ona birşeyler yapılacak, size hiçbir şey yapılmamış okul parasını 2 sene göndermek dışında. Eşinize bencil demiştim. Geri alıyorum. Her şeye yardım eden adam, o borcun içinde sizin ailenize yardımınıza da ses çıkarmıyor. Valla daha iyisi bulunmaz. Ayıp ediyorsunuz.
Son düzenleme: